Hoofddorp locatie is al een week dicht en telefonisch ook niet bereikbaar! Hebben week geleden onze ipad afgegeven voor reparatie. We konden de volgende dag de iPad weer ophalen volgens smartlab... Ver más
Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekke... Ver más
Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Ver más
Mocht u een probleem hebben met uw tablet of telefoon dan raad ik Smartab echt aan. Ik kwam op zaterdagochtend om 10 uur (openingstijd) aan en werd direct geholpen met mijn iphone probleem. Er werden... Ver más
Información sobre la empresa
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Holanda
- service@segonda.nl
- www.smartab.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snel, scherp, klantgericht
Helaas alweer 4de iPhone6 scherm in een half jaar maar Smartab is elke keer gunstiger geprijsd en geeft ook nog wat extra korting om de pijn een beetje te verzachten.
Positieve ingestelde mensen en bereid zijn tot een goed resultaat.
Het ontvangst was goed, stellen je op je gemak, je kan een kopje koffie krijgen. Ze zijn geïnteresseerd in je maken een praatje.
En daarbij repareren ze het product terwijl je erna kijkt.
Veel succes met jullie onderneming.
Na een reparatie kwam het scherm van mijn iPhone toch weer los, waardoor het beschadigd raakte. Het scherm is zonder problemen nogmaals en kosteloos vernieuwd.
Super !
Enthousiaste, vriendelijke en zeer deskundige mensen. Goed advies, keurige BTW factuur via de mail, snel en accuraat.
Smartab is Top!
Het zal je maar gebeuren. Mijn nieuwe Iphone had waterschade en Smartab heeft de telefoon geheel hersteld. Na de waterschade behandeling en het vervangen twee onderdelen werkt mijn telefoon weer gewoon geheel naar behoren. En dat binnen 1 dag! Top gewoon.
Snel en vakkundig
Snel een vakkundig geholpen bij de vervanging van mijn iPhone scherm. Zou er zeker weer gebruik van maken.
Uitstekende service
Ik zat met een gebarsten Iphone en Ipad.. Ik kon direct langs bij Smartab, onder een genot van een lekker bakkie koffie binnen een uur gefixt!
Top jongens!
Top service
Heb je een issue met je 'mobile gear', aarzel niet. SMARTAB geeft uitstekende service met gemeende aandacht voor je spullen. Snel, vriendelijk, betrouwbaar en gezellig om maar een paar puntjes te noemen. Paul
Hele goede service met advies. Ze denken mee
Drie reparaties laten uitvoeren en mocht het nodig zijn dan zou ik weer terug komen.
Heel netjes en kwalitatief goed. Klaar terwijl u wacht.
ECHT TOP!!
Al twee keer langs geweest voor een reparatie (Samsung en IPhone). Super snel geholpen en heel erg vriendelijke personeel! Erg tevreden met de resultaat en de koffie smaakt ook nog;-)! Bedankt!
goede service
Ongeveer een half jaar geleden heb ik nieuw glas in mijn Samsung Galaxy S4 laten zetten. Het zag er weer als nieuw uit en de service was heel vriendelijk en snel.
Helaas zie ik nu in een hoek van de telefoon een plek waar het glas iets loslaat ofzo, het lijkt of er lucht onder zit.
Niet heel erg, maar toch jammer.
PERFECT!!!
Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel de beste en snelste service!!! En ze gebruiken tenminste originele producten!!
Maar toch hoop ik er niet zo snel weer heen te moeten ;-)))
Goede services. Vriendelijk personeel. Snelle reparatie. Verder kan je het gehele proces gewoon meekijken, geeft een goed gevoel.
Snel en goed
Super goed geholpen...
Zeer vrienfelijk en kundig prrsoneel...
2 telefoons laten repareren binnen 3 kwartier!!
Prima service, snel en vakkundig
Handig om zelf je reparatiemoment te kunnen kiezen. Reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd terwijl je kunt toekijken (als je dat wilt). Prijsniveau is prima. Als het nodig is (nooit leuk als er iets stuk gaat), kom ik graag weer bij jullie!
Prima service en klantvriendelijk
Heel goede service: online afspraak maken, mailcontact over leverbaarheid onderdelen,
Klantvriendelijke behandeling bij de vestiging.
snel en vakkundig
Ik kon de volgende dag al terecht. De reparatie is binnen de opgegeven tijd uitgevoerd. De IPhone werkt na de reparatie goed en ik ben zeer vriendelijk geholpen.
Dus top!
Snel, vriendelijk en vakkundig
De juiste plek voor die irritante, technische problemen met je smartphone of tablet. Echt een jong bedrijf wat past in deze tijdgeest. Zelf online je afspraak in hun agenda zetten was al handig en de afhandeling vh probleem was snel en vakkundig binnen een half uur. Zeer transparant, want ze maken je apparaat waar je bij staat. Succes mannen!
vervanging scherm iPhone6
Prima geholpen, zelf online je afspraak inplannen, goede kop koffie tijdens reparatie, binnen 20 minuten prachtig nieuw scherm op iPhone6. Een aanrader!
Prima kwaliteit en dito snelle service
Kom er noodgedwongen voor de tweede keer maar heb er geen spijt van. Snelle, goede service. Klaar terwijl je wacht met een kopje koffie erbij.