Hoofddorp locatie is al een week dicht en telefonisch ook niet bereikbaar! Hebben week geleden onze ipad afgegeven voor reparatie. We konden de volgende dag de iPad weer ophalen volgens smartlab... Ver más
Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Ver más
Mocht u een probleem hebben met uw tablet of telefoon dan raad ik Smartab echt aan. Ik kwam op zaterdagochtend om 10 uur (openingstijd) aan en werd direct geholpen met mijn iphone probleem. Er werden... Ver más
Información sobre la empresa
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Holanda
- service@segonda.nl
- www.smartab.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
perfect
Overzichtelijke website, makkelijk afspraak te maken, goed te bereiken, vriendelijke en hartelijke mensen, mocht meekijken terwijl mij iPhone werd gemaakt onder het genot van een lekker bak koffie, en supergoed werk geleverd.
Super!
Nette zaak met uitstekende service!
Je kunt erbij blijven en zien wat ze doen.
Mijn batterij was vervangen van mijn Iphone enkele maanden geleden.
Je hebt 1 jaar garantie en recentelijk terug geweest ivm "slechte" batterij die niet goed werkte.
Zonder problemen nagemeten en uiteindelijk vervangen.
Top!
Snelle en goede service voor prima prijs!
De camera van mijn Samsung Galaxy S4 was stuk. Gebeld met Smartab en kon s middags meteen gemaakt worden. Kosten 49 euro met zelfs een jaar garantie.
Zeer aardige en vakkundige jongens, prima service verlening en kan Smartab dus zeker aanbevelen!
Professioneel team
Normaal geef ik niet snel een review. Maar Smaltab verdient het. Ipad scherm was stuk gegaan. Reparatie lukte niet tijdens de wachttijd omdat er meer aan de hand was. Beloofd in de middag de Ipad gereed te hebben en keurig op de hoogte gehouden en hebben de belofte gehouden!
Aanrader dus!
Snelle en goede service
Gisteren opzoek gegaan naar Iphone reparatie Hoofddorp en kwam vrij snel al op de site van Smartab. Duidelijke site met goede concurrerende prijzen voor de reparaties. Via de site kan je zien op welke tijdstip je terecht kan en dit ook bevestigen. Tijdens de reparatie kan je meekijken met de reparateur zodat je zeker weet dat de onderdelen ook echt nieuw en vervangen zijn.
Snel en vakkundig geholpen!
Makkelijke online planning! Vriendelijk, vakkundig personeel. Ga zeker weer terug als dat nodig mocht zijn.
Prima adres, maken waar wat ze beloven en nog lekkere koffie ook!
Mocht je scherm kapot zijn, dan raden we dit adres aa.
We konden op de reparatie van het scherm wachten onder het genot van een bakje koffie.
Ze maakten eerst een analyse, testen of die nog werkte en maakten de prijs op. Na ons accoord repareerden ze de iPhone direct.
We kregen de factuur mee en het advies om hem eventueel te claimen bij onze inboedelverzekering.
Een jaar garantie op de reparatie en je kunt er pinnen.
Snel, behulpzaam en eerlijk!
Dit zijn helden! Hoe lang kun je zonder je telefoon? Heel snel geholpen, duidelijke uitleg en eerlijk in afwegingen!
Vriendelijke mensen die verstand hebben van wat ze doen!! Zeer tevreden!
Snel, vriendelijk en deskundig
Snel geholpen door deskundige medewerkers die na een kort onderzoek de mute-knop hebben vervangen van mijn iPhone 4. Online afspraak gemaakt, prima! Kosten vielen ook erg mee... TOP!
wederom goed, snel en vriendelijk!
Ze denken met je mee en hebben ons weer vriendelijk en vlot geholpen!
Betrouwbaar, accuraat en klantvriendelijk.
iPad Air met gebarsten scherm werd vakkundig en efficiënt gerepareerd. Ik kon er op wachten onder het genot van een kop koffie.
Kosten precies volgens de gepubliceerde prijslijst en zeer acceptabel.
Absoluut aan te bevelen.
Klantvriendelijk en servicegericht.
Goed en snelle service. Binnen een dag een afspraak en in 30 minuten een nieuw schermpje op me telefoon. Echte aanrader dus!
Gebroken scherm: prima vervangen terwijl ik wachtte!
Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekkere kop koffie kreeg werd m'n schermpje vervangen, 30 minuten later bellend de zaak weer uit. Prima!
Goede en snelle service
Via de website makkelijk een afspraak te maken om mijn Iphone te laten repareren (geen Wifi verbinding in te stellen)
Op de afgesproken tijd werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik kon op de reparatie wachten. Tijdens het wachten kreeg ik koffie aangeboden.
Na de reparatie werkte de Iphone weer als vanouds (sneller dan voorheen).
Tegenvaller na 1,5 maand was het probleem weer terug.
Probleem werd zonder problemen onder garantie snel weer verholpen.
Ondanks dat zal ik deze zaak toch bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen.
Prima service, vriendelijk geholpen
Ik ben vriendelijk geholpen. En ondanks dat men niet op tijd kon leveren heeft men toch hun best gedaan om me goed van dienst te zijn.
Netjes, betrouwbaar en erg vriendelijk. Aanrader!
Vervanging van accu en scherm van Iphone 4S. Samen met dochter meegekeken tijdens reparatie met kopje koffie en ook nog een erg leuk gesprek. Ik weet voortaan waar ik moet zijn voor telefoon of tablet reparaties!
Uitstekende snelle service
Vlot geholpen, klaar terwijl u wacht, goed bereikbaar, volop parkeergelegenheid. Niets op aan te merken.
Echt betrouwbaar. [HOOFDDORP]
heb een afspraak. was op tijd, ze hadden gezegd dat scherm er nog niet was, ze zijn er gelijk achter gegaan. ze hadden mij gebeld nadat het scherm was gerepareerd.erg vriendelijke medewerkers en zou het iedereen aanbevelen!
Deskundig en snel!!
Op vakantie is mijn iphone gesneuveld door een golf zeewater. Hierdoor hebben de connector voor opladen en de speakers schade opgelopen. De telefoon was niet meer oplaadbaar. Na afspraak was mijn telefoon binnen 10 minuten gerepareerd en wel, hulde!