Jeg købte nogle ørestikker med en lille perle, hvoraf den ene faldt af. Da jeg kontaktede Smykkebutikken om problemet, sendte man omgående et par nye ørestikker til mig samme dag, så jeg vil sige... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Normalt gider jeg ikke at bruge tid på skrive en anmeldelse af mine online køb, men her gør jeg lige en undtagelse. Jeg bestilte onsdag aften 5 par øreringe, jeg havde ledt på mange forskellige si... Ver más
Jeg målløs over Smykkebutikken, ment på den mest fantastiske måde. Jeg købte en halskæde til en julegave som ikke passede modtageren. Jeg sendte den retur mandag og tirsdag havde jeg pengene retur på... Ver más
Pas på du ikke bliver snydt. Købte et vedhæng med 5 rubiner. Fin og hurtig levering. Rubinerne var så små at der næsten skulle lup til at se dem. Fandt først senere ud af, at man kunne printe at bille... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Joyería
- Compañía de comercio con oro y plata
- Joyero
- Proveedor de equipamiento de joyería
- Fabricante de joyas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Ægte smykker i sølv, guld og hvidguld med diamanter og ædelsten. Udvalget omfatter ringe, halskæder, vedhæng, øreringe og armbånd. Stort udvalg af løse diamanter og ædelsten.
Información de contacto
Præstøvej 103B, 4640, Faxe, Dinamarca
- info@smykkebutikken.com
- www.smykkebutikken.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vil anbefale og købe igen hos Smykkebutikken
Den fineste kæde blev leveret næsten med ekspresfart. Pakket ind på smukkeste vis, selvom det bare var en tynd guldhalskæder jeg havde købt. Vil anbefale og købe igen hos Smykkebutikken - anytime.
Fint tilfreds
Hurtig levering, fint emballeret, indhold som forventet og beskrevet.
Postnord svigtede igen
Postnord svigtede igen, men smykkebutikken gav top service hele vejen igennem 🙏
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales!
Super hurtig levering. Jeg tror der gik under to dage fra jeg bestilte, til mit smykke lå i min postkasse indpakket i en boble-kuvert og æske.
God service og hurtig levering 😆
Perfekt service 👍🏻
Alt gik som smurt👍
Hurtig og sikker levering
Hurtigt levering (dag til dag)
Hurtigt levering (dag til dag)
Meget flot armbånd som var præcist som vist på hjemmesiden.
Fine produkter og god service
Super hurtig levering og sikkert…
Super hurtig levering og sikkert indpakket i større æske/kasse. Fuldt ud tilfreds.
Super vare og hurtig levering !
Hurtig levering og fine sten!
Alt gik fint og hurtigt
Alt gik fint og hurtigt, med tak for den lille pudseklud:)
Vare ok, dårlig og ligegyldig service
Havde bestilt 3 par øreringe og selvom de reklamere med, at de afsender samme dag, så modtog jeg brevet 10 dage senere.
Havde bl.a. bestilt et par "kædeøreringe", hvor den ene på mærkværdig vis havde en knude på. Da det dels tyder på at kæden har været brugt før og det er er en træls proces at få knuden op, uden at ødelægge kæden, skrev jeg til kundeservice og gjorde opmærksom på, den lange leveringstid og knuden på den ene ørekæde.
Fik af vide, at leveringstiden var helt normal og at knuden skyldes at de i øjeblikket havde mange ferieafløsere... og om jeg havde fået knuden op? Det skrev jeg så, at jeg ikke havde og så har jeg ikke hørt mere fra dem.... Når jeg tænker på det serviceniveau, jeg normalt møder, så må jeg siger, at Smykkebotikken.com har RIGELIG plads til forbedringer....
Smukt udvalg og hurtig levering
Smukt udvalg, hjælpsom ekspedition og hurtig levering. Kan anbefales.
La experiencia Trustpilot