Normalt gider jeg ikke at bruge tid på skrive en anmeldelse af mine online køb, men her gør jeg lige en undtagelse. Jeg bestilte onsdag aften 5 par øreringe, jeg havde ledt på mange forskellige si... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg målløs over Smykkebutikken, ment på den mest fantastiske måde. Jeg købte en halskæde til en julegave som ikke passede modtageren. Jeg sendte den retur mandag og tirsdag havde jeg pengene retur på... Ver más
Pas på du ikke bliver snydt. Købte et vedhæng med 5 rubiner. Fin og hurtig levering. Rubinerne var så små at der næsten skulle lup til at se dem. Fandt først senere ud af, at man kunne printe at bille... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Joyería
- Compañía de comercio con oro y plata
- Joyero
- Proveedor de equipamiento de joyería
- Fabricante de joyas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Ægte smykker i sølv, guld og hvidguld med diamanter og ædelsten. Udvalget omfatter ringe, halskæder, vedhæng, øreringe og armbånd. Stort udvalg af løse diamanter og ædelsten.
Información de contacto
Præstøvej 103B, 4640, Faxe, Dinamarca
- info@smykkebutikken.com
- www.smykkebutikken.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har købt flere gange
Jeg har købt flere gange. God service. Hurtig aflevering.
Kan klart anbefales
Meget, meget smuk ædelsten til en vanvittig god pris. Glæder mig til at se reaktionen fra vedkommende der skal have den.
Service rigtig god, hurtig svartid på mail.
Kan klart anbefales!
Meget skuffende oplevelse- ingen imødekommenhed eller kundeservice
Jeg købte et halssmykke hos Smykkebutikken.com som gik i stykker inden for 14 dage.Jeg kontaktede butikken med billeder og en høflig reklamation, og blev opfordret til sende smykket til dem. Derefter fik jeg et afvisende svar. Ejeren skrev at han som ingeniør med speciale i metal, vidste at smykket kun kunne være gået i stykker ved kraftigt træk i kæden. Han ville reparere det for min regning til en pris af 750 kr. hvilket jeg ikke finder rimeligt da smykkets pris var 1475 kr.
Smykket har ikke været udsat for kraftigt træk, er båret helt normalt og med almindelig omtanke.
Jeg oplevede ingen vilje til dialog eller blot minimum af imødekommenhed. E-mærket har efterfølgende vurderet, at sagen står påstand mod påstand og orienteret om at butikken ikke ønsker forlig.
Vi overvejede at føre sagen ved Forbrugerklagenævnet men det er både en langsommelig proces og koster 500 kr.
Vi ønsker ikke at bruge tid på sagen og vil nu bede om at få smykket retur og dernæst få det repareret hos vores vanlige guldsmed.
Dårlig kundeservice / kvalitet af deres produkt
Jeg har haft købt et sæt creoler, og da den ene pludselig flækker i selve creolen, så fremsender smykkebutikken en ny, det var super service.
Da den så knækker i splitten mens den sidder i øret, og jeg mener det må da være en fejl, så var beskeden med det samme at jeg skal sende den retur, selv dække omkostningerne, da de jo har sendt en til mig tidligere.. Jeg fornemmede med det samme at det var fordi de ikke ville erstatte den ødelagte. Og jeg fik ret, da den sendes retur er meldingen bare at den er knækket på en måde som gør at det ikke kan være en fejl fra deres side af???? Hvordan kan man sige det?? Et guldsmykke der knækker?? Burde det ikke blive bøjet først?? Men min fornemmelse fra starten af blev desværre bekræftet. Så nu har smykkebutikken for min regning fået sendt deres defekte smykke retur.
Kan ikke anbefale at købe disse produkter der med den behandling. Gør det i en ordentlig butik der vil stå ved deres produkter.

Dårlig service
Dårlig service, ingen hjælp at få. Hold jer langt væk!

God service…
Hurtigt svar på spørgsmål og ultragod service. Varen kom også hurtigt og levede op til forventningerne.
Super og professionelt firma
Hurtig levering.
God kvalitet.
Super håndtering i retur-sammenhæng :)
Verdensklasse service.
Kanon service
Tak for en rigtig god oplevelse hos jer.
Stor anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kommunikation er vigtigt
Bestilt 4 øreringe, men var ikke sikker på om det var stk. eller par. Skrev en besked, og blev ringet op. Vi fandt løsning og dagen efter havde jeg min vare. Rigtig god stil. tak.
Fantastiske smykker og sublim kundeservice! 🤩
For et par måneder siden købte jeg en anker halskæde i sølv, aammen med en sølv ring. Halskæden er jeg helt vild med og går med den stort set hver dag. Dog fik jeg købt ringen i en forkert størrelse, hvilket var min egen fejl og valgte at returnere den.
Efter en 2 måneders tid hvor jeg ikke havde hørt fra hverken postnord eller smykkebutikken.com, omkring min returnering af ringen, valgte jeg at ringe til smykkebutikken hvor Thomas tog telefonen, jeg fortalte hvordan og hvorledes, og spurgte til hvad jeg nu skulle gøre, da han heller ikke havde modtaget ringen retur.
Dertil fik jeg så svaret at Thomas stolede på hvad jeg sagde var sandt, og at han selvfølgelig ville sende en ny ring til mig i den rigtige størrelse, uden bekostning, samt at den sandsynligvis ville ankomme i løbet af 1 hverdag.
Magen til kundeservice skal man da lede længe efter, hold nu op. Fantastisk flotte smykker i god kvalitet, og en sublim kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra! 🤩
Sublim service
Gode priser og endnu bedre service. Hurtig respons både på tlf og mail.
Super god oplevelse
Smykkebutikken er et rigtigt godt sted at handle. Fik købt 3 meget smukke ædelsten til en ring. Fantastisk at have et sted hvor man kan bestille det hjem.
Hurtig levering også. Super god oplevelse.
Jeg har kun rosende ord og de yder en…
Jeg har kun rosende ord og de yder en FANTASTISK service.
Bedre behandling findes vist ikke.
Bedre behandling findes vist ikke.
Jeg har handlet 2 gange hos Smykkebutikken.com.
Første gang for 3 år siden, hvor jeg købte et smukt korssmykke til min 50 års fødselsdag.
Da det viste sig at kæden jeg havde bestilt sammen med korset ikke kunne komme hjem til den dag hvor jeg skulle bruge smykket, så blev jeg tilbudt den samme kæde i en højere karat (14 frem for 8).
Virkelig en flot gestus!!
Mit andet køb var for et par måneder siden efter at smykket var blevet stjålet og jeg skulle derfor skulle lave en genbestilling var servicen virkelig også i TOP:
1.) Jeg blev fortalt at der var et fødselsdagstilbud på trapperne og at korset ville komme på tilbud til den tid.
2.) Da jeg skal bestille korset overvejer jeg om jeg bare skal købe kæden gennem forsikringsselskabet da de kan få 40% i rabat. Jeg snakker med Thomas om det og han ender med at matche prisen, selvom han siger at det godt nok var en MEGET skarp pris - hvilket det jo også var.
3.) Og som rosinen i pølseenden viser det sig at netop det vedhæng jeg køber har større sten og diamanter i sig end det der er lovet på hjemmesiden.
Så 5 stjerner er dybest set for lidt -
Jeg ville gerne give 10
Gode priser og hurtig levering
Jeg bestilte onsdag aften 5 par øreringe, jeg havde ledt på mange forskellige sider og denne var klart billigst. Jeg har så modtaget dem allerede fredag morgen, pakket så fint ind. Virkelig gode priser og hurtig levering.
Amazing loose emerald
Amazing loose emerald
I bought a loose emerald yesterday, arrived already today and looks absolutely amazing.
I will most definitely shop here again :)
Ros til Smykkebutikken.
Ros til Smykkebutikken.
Høflig tone og ingen problemer med returnering.
Gid alle var som jer!
Kun et ønske lader I tilbage; gratis retur.
De var bare så søde da post nord lod…
De var bare så søde da post nord lod pakken gå tilbage til dem grundet manglende information på postkassen.
Jeg skrev til smykkebutikken, og de kunne se at den var gået tilbage. De var behjælpelige med at få den sendt igen.
Tak for jer😀
God oplevelse
fik pakken 2 dage efter køb, og produktet var som forventet, godt!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.