Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Via Bol.com bestelling gedaan. Niet geleverd gekregen. Geen reactie op klachten

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hoewel er op de site stond voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd duurde de levering bijna een volle week. De informatie wordt niet actueel gehouden. Wanneer het om producten met waarde gaat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde een Brennenstuhl stekkerdoos. Snelwebshop deed zijn naam eer aan en leverde hem razendsnel. Helaas zat er een incidentele fabrieksfout in en was die nauwelijks bruikbaar. Snelwebshop e... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levering is prima gegaan, was netjes op voorraad en snel verzonden. de webshop is echter waardeloos. heb nu 2 keer wat besteld. bij de eerste keer kreeg ik geen wachtwoord, en kon deze ook nergens inv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. Tienda de juegos
  3. Tienda de regalos
  4. Tienda de equipos de seguridad
  5. Proveedor de servicios de telecomunicaciones
  6. Tienda de TV

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SnelWebShop - Wij zijn een webshop die zich vooral richt op de verkoop van consumenten electronica, Motorheadsets, GPS (foto)taggers en gadgets.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet geleverd, geen contact

Via Bol.com bestelling gedaan. Niet geleverd gekregen. Geen reactie op klachten

23 de enero de 2024
Logotipo de SnelShops

Respuesta de SnelShops

Over welke bol order gaat dit? Wij hebben geen vraag van u ontvangen.

Had contact opgenomen

Had contact opgenomen i.v.m. een bestelling. Ik werd eer vriendelijk behandeld en de persoon gaf mij de goede en juiste info.
Shappo of te wel Toppie!!

27 de julio de 2023

De keuze is reuze!

Wat een ruime keuze uit echt van alles en nog wat! Tevens de mogelijkheid om 2de kans artikelen met hoge korting te kopen. De prijzen zijn sowieso heel scherp! Top!

15 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

TomTom Rider 550 bij SnelShops.

Algemeen - Goed
TomTom Rider 550 gekocht. SnelShops Had de laagste prijs.

Productomschrijving was niet correct daar zij de TomTom Rider 410 omschrijving niet volledig hadden aangepast. Na een melding keurig een bedankje gehad en de melding dat zij de Productomschrijving gaan aanpassen.

Product was niet op voorraad en had drie dagen levertijd.

Verzending - Goed
De beloofde dag werd de TomTom echter niet verzonden. Distributeur bleek de TomTom later binnen te krijgen. SnelShops heeft daarop het product uit de webshop verwijderd en mij telken op de hoogte gehouden van elke status aanpassing.
Precies een week later werd de TomTom direct door de Distributeur verzonden en kreeg ik direct een Track en Trace code. (helaas stond hierbij PostNL terwijl de Distributeur via DHL verzond)

Klantenservice - Goed
Opmerking over Productomschrijving en vragen over levertijd werden snel en correct beantwoord.

Proactief het product van de website verwijderd i.v.m. langer dan beloofde levertijden van de Distributeur

13 de septiembre de 2018

Duidelijke website

Duidelijke website, updates mbt. de status van de bestelling en een snelle levering. Erg prettig en zeker een aanrader!

25 de abril de 2018

Snel bezorgd

Snel bezorgd, voldoet aan verwachting.
Toen ik het tracking nummer in de mail kreeg was het pakje al bezorgd.

27 de agosto de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelshops is een prima webwinkel

Snelshops is een prima webwinkel. De bestelling was eerst niet wat we zochten, contact gehad met de eigenaar en retour gestuurd. Dat verliep niet helemaal soepel maar uiteindelijk hebben we het juiste artikel ontvangen.

12 de agosto de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service bij deze webshop

Goede service bij deze webshop. In eerste instantie kreeg ik het product niet goed werkend maar webshop gaf goede tips om product goed te laten werken. Uiteindelijk voldeed het toch niet helemaal aan mijn verwachtingen maar terug sturen was geen probleem.

17 de julio de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.