Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is duidelijk te filteren zodat je snel komt waar je wil zijn. Enige nadeel vind ik: je boekt/reserveert iets en 2 dagen later blijkt deze niet meer beschikbaar (gelukkig heeft de accomodatie z... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meerdere malen wintersport vakantie via Snowtrex geboekt en altijd uitstekend verlopen. Nu een aanvraag gedaan, deze werd door appartement niet toegekend. Zelf direct een andere geboekt via Snowtre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

4 dagen voor vertrek lastminute wintersport (op aanvraag) geboekt via SnowTrex. Geen problemen met betaling via iDeal of e mailen van vouchers ondervonden. Ik kende het bedrijf niet, maar hier ga ik v... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee weken voor vertrek kregen wij bericht dat het door ons geboekte huis niet beschikbaar was en dat we een stuk kleiner huis kregen (110 ipv 140 m2 en 2 ipv 5 badkamers). Ter compensatie kregen we e... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Vacaciones de esquí

Escrito por la empresa

SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,3

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles ging heel soepel en verliep goed

Alles ging heel soepel en verliep goed. Alles duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden.

3 de noviembre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor de beoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden was over onze website en het boekingsproces.

Er ging niets mis

Er ging niets mis. Ik wil alleen geen ongevraagde enquetes.

2 de noviembre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Deze is uiteraard vrijwillig.
We zijn blij dat u, los daarvan, tevreden bent over onze service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik kon makkelijk geschikte opties…

Ik kon makkelijk geschikte opties vinden en het boekingsproces ging vlot en intuitief. Ook prettig dat ik geen eindeloze lijst aan gegevens hoefde in te vullen.

5 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn erg blij dat je tevreden bent over onze website.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ruim aanbod van hotels voor een midweek

Ruim aanbod van hotels voor minder dan een hele week en redelijke prijzen. Boekingsproces eenvoudig. Fijn dat op aanvraag melding van de eenpersoonskamer verdwenen is. Wel jammer dat ik daar geen bevestiging van gekregen heb.

2 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback. Wij willen je graag meedelen dat wij je een reisbevestiging hebben gestuurd. Mocht je deze niet hebben ontvangen, dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice via info-nl@snowtrex.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Website geeft een helder overzicht van…

Website geeft een helder overzicht van de verschillende wintersport vakanties

3 de octubre de 2025

Beste klant,
Wij stellen je positieve feedback over de gebruiksvriendelijkheid van onze website zeer op prijs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het zoeken en het boeken van een reis…

Het zoeken en het boeken van een reis was heel eenvoudig en ging vlot

1 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor je review. We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent over het gebruik van onze website.

Duidelijke en overzichtelijke website

Duidelijke en overzichtelijke website. Echt gericht op wintersport reizen. Veel filters. Alleen zoeken op mobieke telefoon is niet altijd handig. Lastig dat je de filters of favorieten niet kunt vastzetten/opslaan voor een volgend bezoek.

12 de agosto de 2025

Wintersport in Devoluy

Wintersport in Devoluy, Frankrijk. Om te huilen zo slecht. Een ontzettend smerig onderkomen. Veel kapotte dingen. Nauwelijks servies of dergelijke aanwezig. 1 van de 2 douches onbruikbaar. Met 5 man, 1 douche kunnen gebruiken die alleen via een slaapkamer bereikbaar was en eigenlijk ook te vies voor woorden was. Klacht ingediend, inclusief 36 foto's die voor zich spraken en afgescheept worden met 5 cadeaubonnen a 20 euro. Op een teleurstellende vakantie in een 4(!) sterren-accomodatie (L'Orée des pistes) a 1150 euro.

12 de abril de 2025
Opinión espontánea

Beste klant,

hartelijk dank voor uw recensie en kritiek.

Helaas heeft u ons pas vier dagen na aankomst op de hoogte gesteld van uw ontevredenheid. We hadden graag meteen aan het begin nog een grondige schoonmaak georganiseerd of gekeken of het mogelijk was geweest om naar een ander appartement te verhuizen. Tijdens uw verblijf werd er ook een technicus gestuurd om het lek in een van de douchecabines te inspecteren. We hebben u al laten weten dat we de foto's in uw cloud helaas niet kunnen bekijken. Houd er ook rekening mee dat de accommodatie die u heeft geboekt niet is geclassificeerd als 4-sterrenaccommodatie.

Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen.

Het SnowTrex team

8 consejos para escribir buenas reseñas.