SnowTrex affärsidé kännetecknas av enkelhet och tydlighet. Vi möter kundernas krav på valfrihet och service. Våra paket omfattar boende och liftkort, och flera extratjänster såsom skidlektioner och skiduthyrning kan bokas till. För de flesta resmålen finns flera boenden och flera kategorier att välja mellan, passande för många olika målgrupper. Resekategorier baserade på kunders förväntningar och krav, som till exempel familje-, wellness-, och lyxerbjudanden gör det möjligt att hitta ett passande erbjudande, oavsett önskemål. SnowTrex – valfrihet och service!
Bonner Str. 484-486, 50968, Köln, Alemania
- 08-506 396 22
- info-se@snowtrex.com
- www.snowtrex.se
Bokade femte skidresan nu å får ett…
Bokade femte skidresan nu å får ett kanon bemötande varje år 👍👍👍
Enkel och smidig beställning
Grymt bra!
Först och främst, väldigt bra hjälp när vi ville boka om från 2 till 3 personer. Enkelt att boka via hemsidan, men hjälpen vi fick sedan och svaren på våra frågor var super professionellt!
Jätteenkelt!
Enkel och lättanvänd hemsda.
Snabb telefonkontakt
Snabb telefonkontakt, som gav svar på frågor innan bokning, både på engelska och svenska.
Bra support från kundsupport vid…
Bra support från kundsupport vid telefonsamtal 👍
We found amazing offer for an…winter holiday on slopes
We found amazing offer for an appartment at the skislopes, pool and other things families with small children need, skicard included for 4 of us at a verz affordable price. Even though we were told it could take up to 7 days to get confirmation, the reservation was confirmed within 2 days. So far we are very satisfied with the service.
Lätt att hitta resa till alperna
Lätt att hitta resa till alperna. Bra rabatter för barn.
Har bara bokat än så länge
Har bara bokat än så länge, men fick hjälp med allting väldigt snabbt och lätt. Ser fram emot resan och hoppas att Snowtrex levererar här med.