I januar skulle vi skifte vores køkken…
I januar skulle vi skifte vores køkken og ville i den relation også have skiftet 2 radiatorer. Vi ringede til Solbjerg VVS der kom forbi for at se på sagen samme dag. Vi blev advaret om, at de radiatorer vi gerne ville have havde 1-2 ugers levering, hvilket vi accepterede. Dagen efter kom en mand og fjernede de gamle radiatorer, hvilket gav os bedre plads til at komme i gang med køkkenet, så fint. 14 dage senere er køkkenet så færdigt og jeg ringer til Solbjerg VVS, for at høre hvornår de kommer. Jeg bliver dog mødt af en "Du vil vel gerne have en pris på radiatorerne først". Den ville jeg få senere samme dag. En uge senere havde jeg stadig ikke hørt fra dem og rykkede endnu engang, hvor jeg fik samme svar. 14 dage senere igen fik jeg endelig mine radiatorer monteret, men det var af et andet firma jeg bestilte, da jeg stadig ikke havde hørt fra Solbjerg VVS og det gjorde jeg heller ikke før i dag, hvor jeg fik regningen på nedtagning.
Der faktureres sådan set ikke for noget de ikke har gjort, men på 5 måneder, har jeg stadig ikke engang modtaget et overslag på arbejdet, så det er i hvert fald sidste gang jeg (næsten) benytter dem
23 de junio de 2022
Opinión espontánea