Voor het eerst op vakantie met de auto naar Frankrijk met mijn meisje. Inmiddels de 4e keer met solo Amigos dus dat voelde wel vertrouwd. Hele mooie dingen gezien en leuke actieve en uitdagende activi... Ver más
Voor ons de eerste vakantie met Solo Amigos! Aanvankelijk met een klein hartje omdat wij de enigste Belgen waren. Maar wat een ontvangst kregen we! Zowel van Solo Amigos als de andere ouders en hun ki... Ver más
La empresa ha respondido
Eerste keer met een groepsvakantie mee met mijn 2 kids (4&7). We zijn naar Limburg geweest en hebben een fijne tijd gehad :) Zo fijn dat de kinderen elkaar snel weten te vinden en waarderen, dat... Ver más
La empresa ha respondido
Dit jaar mee een weekje mee geweest met Solo Amigos en wat hebben we genoten. Goed georganiseerd, leuke animatie voor de kinderen en heerlijk verzorgd eten. Wij gaan zeker nog een keertje mee.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Compleet ontzorgde eenoudervakanties! Alleen bij Solo Amigos geniet je tijdens je eenoudervakantie van heerlijk ontbijt en diner van onze chef-kok, Club Amigos voor de kinderen, gezellige eenoudergezinnen en een superleuk programma. Je hoeft tijdens onze eenoudervakanties niets te doen, behalve genieten. Écht vakantie dus!!
Holanda
- www.soloamigos.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
“Mijn dochter en ik zijn net terug van…
“Mijn dochter en ik zijn net terug van een ouder-kind vakantie met Solo Amigos in La Pineda, Spanje, en het was een fantastische ervaring!
De service van de reisleidster was uitstekend; ze stond altijd klaar voor de deelnemers en Chantal was snel in het vinden van oplossingen en het regelen van zaken.
De dames die de kinderen vermaakten, waren simpelweg subliem. De kinderen, waaronder mijn dochter met het syndroom van Down, hadden de tijd van hun leven. Ze had volop speelkameraadjes en voelde zich helemaal op haar gemak, mede dankzij de geweldige begeleiding en zorg van de leiding en de Kids Club.
Ouders kregen dagelijks ook een momentje voor zichzelf, ongeveer 1 tot 1,5 uur. Al met al een onvergetelijke vakantie die ik van harte kan aanbevelen!

succesvolle samenwerkingen met Solo Amigos gerealiseerd
Inmiddels 3 succesvolle samenwerkingen met Solo Amigos gerealiseerd.
Door de culinaire invulling te verzorgen voor het reisgezelschap en de crew.
Door de duidelijke communicatie vooraf weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Ook is er onderling een goede sfeer met de leiding wat het werk ten goede komt.
Ardennen bij solo amigos
Afgelopen week bij Solo Amigos naar Ardennen gegaan met mijn twee kinderen (4 en 7). Het was een top vakantie en we hebben enorm genoten.
Veel mogelijk activiteiten (voor ouderen en kinderen), veel animatie voor de kinderen. Ze wilde heel graag heen en zelfs bij uitstapjes wilde ze op tijd terug voor het gezamenlijke eten en animatie.
Heel veel aan gedacht en elke dag een paar momentjes om praktische dingen te doen of gewoon even ontspannen en/of de regio te ontdekken.
De paar extra handjes beschikbaar voor een solo ouder waren er heel fijn. Ik kon, bijvoorbeeld een klimbos parcour doen met mijn oudste terwijl de organisatie zorgt voor mijn jongste (die nog te klein was).
Ik vond de groep heel fijn, en de aantal perfect (niet te veel, niet te weinig)
Wat nog wat verbetering kon: avond eten was erg goed en lekker, maar lunch was maar "ok", en zeker voor de kinderen had iets gezonder gekund. Ook activiteiten in de ochtend waren af en toe op het laatste moment veranderd (zonder 100% duidelijk communicatie) en soms moet je zoeken waar precies wat was.
Maar al in al een fantastische vakantie, super fijn voor een eenoudergezin en zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke week gehad
Heerlijke week gehad! Zowel de kinderen als ikzelf hadden écht vakantie. Vele vriendjes & vriendinnetjes voor hen, en zelf nog uren keuvelen, gezelschapspellen spelen, ... met de andere volwassenen na bedtijd van de kinderen. Niet zelf moeten koken is ook een plus ;-)

Top vakantie in de Ardennen
Vorige week met mijn dochtertje naar de Ardennen geweest.
Wat was dit een top vakantie.
De groep was echt heel erg leuk en Wessel van het animatieteam was echt geweldig voor de kinderen.
Ik kan wel zeggen dat alle kinderen met hem weg liepen. Niets was te veel! Zelfs in vrije uren heeft hij de kids nog vermaakt.
Het eten was top verzorgd door chefkok Bram! Wat een luxe om je niet met het eten bezig te houden.
Het was ook erg fijn dat de kinderen eerst gingen eten en daarna de ouders pas.
Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij!
Groeten Cindy en Isabella

Fijne ervaring !!
Na thuiskomst was het even omschakelen na een heerlijke vakantieweek. De verzorging was top en mijn dochter en ik hebben het enorm naar ons zin gehad. Dank voor de goede zorgen en de fijne tijd, wij gaan zeker nog eens mee.

Een superleuke vakantie!
We zijn afgelopen week meegeweest naar Sevenum en we hebben het heel erg fijn gehad!
Wat een luxe dat er voor je gekookt wordt en dat het animatieteam een paar keer per dag leuke activiteiten doet met de kids.
We hebben genoten van de groep, de fijne accommodatie en de gezelligheid. Dank jullie wel!
Groetjes Riekje

Aanrader
Hele fijne week gehad. Niks was te veel, overal werd aan gedacht en iedereen was even aardig. Echt vakantie voor het hele gezin. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Leuke vakantie gehad in Sevenum
Leuke vakantie gehad in Sevenum! Alles goed geregeld. De accomodatie, het eten, het animatieteam en de gastvrouwen waren top! Echt een aanrader!

Respuesta de Solo Amigos!
Wat hebben wij een fijne week gehad!!
Wat hebben wij een fijne week gehad!!! Echt geweldig, dit is wat iedere ouder wil, entertainment, een luxe chefkok,tijd voor jezelf, geweldig gezelschap. Extreem goed geregeld allemaal. Fijn en bedankt. Gr Elles

Super
Prima
Na m’n zin gehad , alles goed geregeld tot in de puntjes verzorgt en warm welkom kortom top 👍

Stedentrip Malaga
Ik ben mee gegaan op de 5 daagse reis naar Malaga. Wat een mooie stad en veel gezien en gadaan. Waaronder de fietstourtocht en als hoogte punt de excursie naar Calminito del Rey. Echt een aanrader om te gaan doen. Wat een belevenis.En ook genoten van mijn gezellige reisgenoten en wat ik ook fijn vond is dat het niet zo hele grote groep was.

Singlereis naar Malaga
Alweer een geweldige singlereis mee mogen maken via solo amigos. Deze keer was ik mee op een 5 daagse trip naar Malaga, wat een mooie stad en wat een fijne groep mensen en fijn appartement.
Intens genoten van de fietstocht met gids, het bezoek aan het oude fort/ kasteel, de gezellige etentjes en mooie gesprekken, flamenco show en de prachtige musea. Teveel om op te noemen. Zeker een aanrader.

Super leuk gehad
Super leuk gehad! Team is erg gezellig en gastvrij,
We zijn goed verzorgd en was top geregeld. Van aankomst tot vertrek,
Ook heerlijk eten trouwens
Dikke 5 sterren van mij

Respuesta de Solo Amigos!
Eerder met deze organisatie op pad…
Eerder met deze organisatie op pad geweest. Echt ontzettend leuk hoe dit allemaal tot in de puntjes geregeld was. Eten, activiteiten, feesten, mooie omgeving. Bijzondere ervaring.

Singleweekend Ardennen
Genoten van een heerlijk weekendje weg in de Ardennen, een hoop nieuwe gezellige mensen mogen ontmoeten! Alles was tot op de puntjes geregeld! De activiteiten Klimbos/Kajakken gaven een enorme kick, maar ook de wandelingen om de dag mee te beginnen waren reuze leuk en gezellig om te doen. Ook het eten gemaakt door Chef kok Bram was overheerlijk, het was elke dag een verassing wat er op tafel kwam!
Verder kregen we genoeg ruimte om de activiteiten heen om zelf in te vullen.

Erg fijn weekeind achter de rug
Erg fijn weekeind achter de rug
Gast vrouw die haar vak goed verstaat en heeft ons dan ook tot in de puntjes verzorgd.
Zelf in het geval van overmacht er stond voor ons een kajak tocht geplant echter was het water in de rivier te laag en heeft die organisatie naar ons geannuleerd na overleg met onze groep hebben ze weten te regelen dat we in een bij een andere rivier en organisatie terecht konden en dat in de avond voor aanvang.
Moe maar voldaan van een leuke ervaring!!

Súper!
Heerlijk ruime locatie met voldoende speel gelegenheid voor de kinderen in Groenlo. Duidelijk (animatie) programma met voldoende ruimte voor eigen invulling. Heerlijk gegeten, met dank aan de lieve kokkin! Fijn dat er ook rekening kon worden gehouden met de allergieën van mijn zoon. Bedankt voor het fijne weekend en wie weet tot ziens!!

Respuesta de Solo Amigos!
Inmiddels voor de 3e keer meegeweest…
Inmiddels voor de 3e keer meegeweest met solo amigos. En we hebben weer een top weekend gehad. Mooie locatie, veel ruimte voor de kinderen om heerlijk te kunnen spelen. En de kinderen hoefden zich zeker niet te vervelen. Het eten was heel erg lekker, zeker de Indische maaltijd van de laatste dag. Heerlijk om een weekend je handen vrij te hebben. Niks moet, alles mag. Het is ons erg goed bevallen, en we gaan zeker nog weer mee.

Superweekend gehad
Hele fijne opvang voor de kinderen, super begeleiding en kokkin. Over all super geregeld door een topteam.