Bra och effektiv hjälp av säljaren i butik, snabba svar från kundtjänst när jag hade frågor, smidig leveranshantering och inbärning/monteringstjänst. Och sängen är helt fantastisk. Så nöjd!
Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Ver más
La empresa ha respondido
Incredible service and experience. We got to try every possible type of bed, model and stiffness until you find what is best for you. Nadia was exceptional, amazing knowledge and attention to detail h... Ver más
Sobre SOVA - Kungsgatan
Escrito por la empresa
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Escrito por la empresa

Kungsgatan 5, 111 43, Stockholm, Norrmalm, Suecia
- 08-410 230 07
Invita a los clientes a opinar
Den hjälp och kunskap och tid som jag…
Den hjälp och kunskap och tid som jag fick betydde jättemycket.

Vi beställde en säng
Vi beställde en säng och fick vänta länge på att den skulle levereras

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Jag fick väldigt trevligt bemötande av…
Jag fick väldigt trevligt bemötande av kunnig personal

Fantastisk upplevelse
Debbie var helt underbar och gav oss fantastisk hjälp för att hitta rätt säng. Det tog ca 2 timmar och gick därifrån väldigt nöjda

Fantastiskt kunniga
Fantastiskt kunnig, hjälpsam, lyhörd och otroligt trevlig butikspersonal.

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Jag fick vända mig till konsumentverket…
Jag fick vända mig till konsumentverket som gav mig rätt att returnera varan men innan beslutet kom fick jag vänta i 7 månader.

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Längre leveranstid än aviserat!
Säljare gav fel förväntning på leveranstid och den ”garanterade” leveranstiden på 6-8 veckor överskreds dessutom.

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Mkt bra service i affären och vid…
Mkt bra service i affären och vid beställningen!👌

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Kunnig personal, bra service och möter kundernas behov
Kunnig personal, fint bemötande och bra service !

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Går ej att reklamera i butik
Skulle reklamera madrasskydd 2 månader gammal med tydlig materialfel gick till butiken och de vägrade ta emot reklamationen eftersom de sa att det ska göras på hemsidan och de måste invänta i sin tur på att få reklamera till leverantören. De slösar min tid som kund och är absolut inte värda att handla hos. Jag som kund är deras ansvar och bör inte hamna i kläm.

Bra service och Transport
Bra service, många poäng för egen transport som man enkelt kan smsa med och boka om och få leverans när
man önskar!

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Jag har inte fått den säng jag köpt o…
Jag har inte fått den säng jag köpt o är otroligt missnöjd med leveranstiden. Hade jag vetat så hade jag inte köpt sängen.

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Fick mycket bra hjälp att välja säng
Fick mycket bra hjälp att välja säng. Trevlig personal.
Utmärkt att jag fick hjälp att slänga min gamla säng.

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Jättebra både service och väldigt…
Jättebra både service och väldigt trevligt bemötande

Respuesta de SOVA - Kungsgatan
Fick hjälp av Emely på Kungsgatan på…
Fick hjälp av Emely på Kungsgatan på ett mycket proffsigt och trevligt sätt.Sängen är levererad och jag är så nöjd med val av säng och leverans. Kan verkligen rekommendera Sova butiken på Kungsgatan. Nu sover jag skönt om nätterna 👍😴😊🌹 Stort tack Agneta