Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik sme... Ver más
La empresa ha respondido
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... Ver más
La empresa ha respondido
Vær opmærksom på meget høje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet... Ver más
La empresa ha respondido
Efter jeg fik beskrevet i bemærkning, at jeg er i større omvæltning, gik det problemfrit. MEN - det prøvede jeg at fortælle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansøgning". De... Ver más
La empresa ha respondido
Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget hurtig og effektiv godkendelse af et billigt lån, sammenlignet med procedure, pris og godkendelse af tilsvarende lån fra de store banker. En god oplevelse.

Respuesta de Sparxpres
nie zostawią klienta bez pomocy

Respuesta de Sparxpres
Har haft et fantastisk samarbejde med Sparxpres har været kunde i mange år med en Rosenkonto som har fungeret upåklageligt.

Respuesta de Sparxpres
Jeg har haft det i flere år som Rosenkonto nu skal jeg til at bruge det på en anden måde så må vi se hvordan det virker men er ellers meget tilfreds med det

Respuesta de Sparxpres
Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet, så læs for Guds skyld Spar Ekspres papirerne igennem inden underskrift!!!

Respuesta de Sparxpres
SparXpres påstod at mit lån var rentefrit, men de kræver store gebyrer, hvis man ikke manuelt overfører pengene hver måned.
Det fremgår ikke nogen steder hvilke datoer der skal betales, så man kan taste overførslerne ind på forhånd.
Hvad sker der f.eks. hvis d. 1. i måneden er en søndag?
Opdatering:
SparXpres anmeldte ovenstående for "ulovligt indhold", for at få fjernet min negative anmeldelse.

Respuesta de Sparxpres
Jeg har ved min oprettelse af lån hos sparxpres frabedt mig nyheder og reklamer herfra. Alligevel er jeg blevet spammet med reklamer lige siden. Håber virkelig det stopper nu med min frameldelse 🙈

Respuesta de Sparxpres
Virkelig søde og hjælpsomme medarbejdere/sælger.

Respuesta de Sparxpres
Hurtig og god kontakt uden gebyr det jeg fandt.
Også nem mobil kontakt lidt efter

Respuesta de Sparxpres
Sparexpres har altid været behjælpelig når jeg har haft brug for det .kan anbefale og giver dem max stjerner . Hilsen Mette

Respuesta de Sparxpres
Tilbage i maj 2023 valgte jeg at bruge Sparxpres gennem Quickpoint. Først og fremmest var der en del problemer med at få ansøgt fordi der var noget der ikke virkede i deres systemer. Det løste sig så, og jeg tænkte alt var godt. Nu her over et halvt år senere, er der først og fremmest blevet skrevet ud om, at de ikke har styr på deres gebyr tilskrivning. Derudover har jeg fået tilsendt rykkerskrivelse flere gange, både hvor det har været en fejl i deres system. Men har også haft flere problemer med betalingsservice. Jeg har tilmeldt det flere gange, når jeg tjekker min profil ser det ud til det er tilmeldt og alt er fint og næste opkrævning først er måneden efter. Dog bliver det alligevel vel ikke opkrævet. Jeg har været i mail korrespondance, det har ikke fikset problemet. Nu har jeg prøvet at ringe, der var heller ingen hjælp at hente og en medarbejder der knap nok kun ønske en god dag. Selvom jeg blot sagde jeg var lidt irriteret over at blive ved med at skulle betale rykkegebyr og spurgte indtil hvor fejlen kunne være, da jeg ikke har oplevet det før, da det jo ser rigtig ud i systemet. Gik nemlig ind i starten af februar, der kunne jeg ikke gøre noget med manuel betaling, fordi den jo er tilmeldt betalingsservice, men nu fået rykkerskrivelse fordi den ikke er betalt. Nu må jeg så bare prøve at tilmelde den betalingsservice igen, men det er godt nok blevet en øv oplevelse og dyr løsning med alle de gebyrer… Øv.
Ønsker en god dag til den der læser.

Respuesta de Sparxpres
NUL STJERNER! Inkompetente "service" medarbejdere og fuldstændig langtrukken og til grin behandlingsprocess! Troede til sidst det var en dårlig prank - FIND ET ANDET STED!

Respuesta de Sparxpres
Brugte 2 dage med tre telefoniske henvendelser for at få oplysninger igennem. De kunne ikke modtage min samlevers oplysning, selv om vi prøvede hvad sparxpres.dk anbefalede.
Så værkstedsregninger måtte betales kontant.
Lidt ærgerligt, når jeg havde valgt værkstedet pga. jeg kunne få splittet regningen op.

Respuesta de Sparxpres
Jeg har brugt dem en del gange til at låne de ting jeg har desværre ikke selv har penge til og jeg synes de er dejlig nem at snakke med dem og jeg vil til hver en tid gør det igen

Respuesta de Sparxpres
Ågervirksomhed - På ingen måde rentefrit. Meget lidt transparent - husk at læse side 7 på gældsbrevet. Man modtager ingen besked om pålagt gebyrer, kontooversigt osv, alt imens 'månedlige gebyrer' hober sig op.

Respuesta de Sparxpres
Fantastisk og hurtig ekspedition uden det store besvær…