Virkelig god service, rigtig hurtig svar, hvis man har problemer eller spørgsmål til et produkt, kan varmt anbefales
La empresa ha respondido
Købte en gps tracker+ 12v oplader, Modtag dagen efter, men oplevede problemer med batteriet, som også kunne have skyldtes forkert opstart, Ringede og snakkede med Jens, som var super flink, Dagen e... Ver más
La empresa ha respondido
Suverænt billige priser OG usædvanligt god og grundig personlig service ved tekniske spørgsmål omkring installation og i brugtagning. Det er i min optik et særsyn sammenlignet med store fysiske butikk... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin service. Jeg var i kontakt grundet fragt og en lille fejl i levering. Blev fikset meget hurtigt, personligt og tilfredsstillende! Klar anbefaling til serviceniveau. Produkt ser rigtigt... Ver más
La empresa ha respondido
Salg af udstyr til aflytning og overvågning
Døckerslundsvej 4E, 4, 5000, Odense C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de SpyDK
Jeg købte en GPS tracker til gave men det viste sig at der allerede var en i bilen, Jeg ringede til SpyDK og sagde at jeg gerne ville returnere, det var helt ok. så jeg sendte den retur, Lørdag nat kl 1.52 fik de den leveret og i dag, mandag, har jeg modtaget pengene retur. Det er service, Tak spy, vil aldrig være utryg ved at handle hos jer igen,

Meget fin service.
Klar anbefaling til serviceniveau.
Produkt ser rigtigt fint ud.

Respuesta de SpyDK
God service, interessante produkter, mangler lidt danske vejledninger .. på 13 scala er det et solidt 11 tal 👍🏻 anbefalet

Respuesta de SpyDK
Jeg købte et lydoptager til 435,- og efter 1,5 år blev den defekt. Jeg skrev en mail til indehaveren, Jens, hvor jeg beskrev fejlen, og næste dag sendte han en ny lydoptager. Det kan ikke blive mere smertefrit, så super god service😃

Respuesta de SpyDK
Et super sted at handle.
Jens er der altid hvis man har problemer og svarer dag og (nat).
Der er heller aldrig bøvl hvis noget ikke fungerer og tingene bliver byttet uden vrøvl.
Så absolut et sted der kan anbefales

Respuesta de SpyDK
Jeg kom til, at bestille en forkert vare. Jeg fik hurtig svar igen, og de tilbød alternativ at sende den varer rigtig skulle have, og derimod fik jeg lov til at beholde den forkerte varer.
Fed kundeservice!!

Respuesta de SpyDK
God service da jeg var kommet til at bestille varen to gange og bliver gjort opmærksom på det det har jeg ikke prøvet før og hurtig levering mange tak

Respuesta de SpyDK
Jens var rigtig flink og imødekommende at snakke med, rigtig god kundeservice 😊

Effektiv og super hurtig levering . Fin kundeservice

Fantastisk service!
Der var en fejl på det produkt, jeg havde købt, men jeg fik refunderet mine penge allerede dagen efter – selvom varen endnu ikke var blevet sendt retur. Det var en hurtig og problemfri oplevelse. Virkelig glad kunde herfra!

Respuesta de SpyDK
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.