Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, rigtig hurtig svar, hvis man har problemer eller spørgsmål til et produkt, kan varmt anbefales

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en gps tracker+ 12v oplader, Modtag dagen efter, men oplevede problemer med batteriet, som også kunne have skyldtes forkert opstart, Ringede og snakkede med Jens, som var super flink, Dagen e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverænt billige priser OG usædvanligt god og grundig personlig service ved tekniske spørgsmål omkring installation og i brugtagning. Det er i min optik et særsyn sammenlignet med store fysiske butikk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin service. Jeg var i kontakt grundet fragt og en lille fejl i levering. Blev fikset meget hurtigt, personligt og tilfredsstillende! Klar anbefaling til serviceniveau. Produkt ser rigtigt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg af udstyr til aflytning og overvågning

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Virkelig god service

23 de septiembre de 2026

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏
Din feedback betyder meget for os og motiverer os til hele tiden at levere den bedste oplevelse hos SpyDK.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en GPS tracker til gave men…

Jeg købte en GPS tracker til gave men det viste sig at der allerede var en i bilen, Jeg ringede til SpyDK og sagde at jeg gerne ville returnere, det var helt ok. så jeg sendte den retur, Lørdag nat kl 1.52 fik de den leveret og i dag, mandag, har jeg modtaget pengene retur. Det er service, Tak spy, vil aldrig være utryg ved at handle hos jer igen,

27 de julio de 2026

Meget fin service

Meget fin service.

Klar anbefaling til serviceniveau.
Produkt ser rigtigt fint ud.

14 de julio de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service, interessante produkter, mangler lidt danske vejledninger .. på 13 scala er det et solidt 11 tal 👍🏻 anbefalet

3 de noviembre de 2025

rigtig god kundeoplevelse

28 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut go support og kundevenlighed.

15 de enero de 2026

God vare hurtig levering

7 de diciembre de 2025

Tusinde tak for din anmeldelse :-)

Vi sætter utroligt meget pris på din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for SpyDK.

Hurtig reklamation

Jeg købte et lydoptager til 435,- og efter 1,5 år blev den defekt. Jeg skrev en mail til indehaveren, Jens, hvor jeg beskrev fejlen, og næste dag sendte han en ny lydoptager. Det kan ikke blive mere smertefrit, så super god service😃

21 de octubre de 2025

Bedste service

5 de octubre de 2025

Et super sted at handle.

Et super sted at handle.
Jens er der altid hvis man har problemer og svarer dag og (nat).
Der er heller aldrig bøvl hvis noget ikke fungerer og tingene bliver byttet uden vrøvl.
Så absolut et sted der kan anbefales

2 de octubre de 2025

Super 👍

Spy.dk er den bedste 😀

1 de septiembre de 2025

Fantastisk service

Jeg kom til, at bestille en forkert vare. Jeg fik hurtig svar igen, og de tilbød alternativ at sende den varer rigtig skulle have, og derimod fik jeg lov til at beholde den forkerte varer.

Fed kundeservice!!

6 de agosto de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service da jeg var kommet til at…

God service da jeg var kommet til at bestille varen to gange og bliver gjort opmærksom på det det har jeg ikke prøvet før og hurtig levering mange tak

12 de julio de 2025

Hurtig forsendelse

8 de mayo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik hurtigt efter køb

Det gik hurtigt efter køb, og varen fungerer som den skal

6 de mayo de 2025

Rigtig god kundeservice…

Jens var rigtig flink og imødekommende at snakke med, rigtig god kundeservice 😊

14 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og super hurtig levering

Effektiv og super hurtig levering . Fin kundeservice

hurtig levering

3 de abril de 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Der var en fejl på det produkt, jeg havde købt, men jeg fik refunderet mine penge allerede dagen efter – selvom varen endnu ikke var blevet sendt retur. Det var en hurtig og problemfri oplevelse. Virkelig glad kunde herfra!

10 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.