Virkelig god service, rigtig hurtig svar, hvis man har problemer eller spørgsmål til et produkt, kan varmt anbefales
La empresa ha respondido
Købte en gps tracker+ 12v oplader, Modtag dagen efter, men oplevede problemer med batteriet, som også kunne have skyldtes forkert opstart, Ringede og snakkede med Jens, som var super flink, Dagen e... Ver más
La empresa ha respondido
Suverænt billige priser OG usædvanligt god og grundig personlig service ved tekniske spørgsmål omkring installation og i brugtagning. Det er i min optik et særsyn sammenlignet med store fysiske butikk... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin service. Jeg var i kontakt grundet fragt og en lille fejl i levering. Blev fikset meget hurtigt, personligt og tilfredsstillende! Klar anbefaling til serviceniveau. Produkt ser rigtigt... Ver más
La empresa ha respondido
Salg af udstyr til aflytning og overvågning
Døckerslundsvej 4E, 4, 5000, Odense C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de SpyDK
Connected one time and cant connect any more.

Respuesta de SpyDK
God service og varen lever op til min forventning rigtig godt

Respuesta de SpyDK
Let at finde produkt hurtig levering og god pris

Respuesta de SpyDK
Fik rigtig god og hurtig support før og efter købet.

Respuesta de SpyDK
Hurtig levering og meget glad for mit produkt

Respuesta de SpyDK
Har haft lidt problemer i starten, men de yder sku en super support.
👍

Respuesta de SpyDK
Kan virkelig anbefale SpyDK.
Der er super service, hurtige svartider og meget præcis levering.
Jens, der har butikken, er super serviceminded, noget man skal lede meget længe efter nutids.
De største anbefalinger herfra 👍👍👍😊😊😊

Respuesta de SpyDK
Jeg var super uheldig at modtage et produkt som der var en fejl på, som gjorde den ikke kunne bruges. Jens var super sød og service minded, bestilte en ny hjem som han testede for mig.
Derefter kunne jeg vurdere om jeg ville have pengene tilbage eller have produktet ombyttet.
Virkelig god service. :)

Respuesta de SpyDK
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.