Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produktet er ok, det samme er leveringen, men hvor er det øv at de har en telefon dame som ikke har skyggen af venlig service, og yder den mest ubehøvlet service, man skal lede længe efter. Jeg ville... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Selve træpiller er som sådan OK. Men oplever simpelthen ALT FOR MEGET SMULD og støv. Min fotoføler er dækket efter 2 dages kørsel.. dette er aldrig sket trods flere forskellige piller. Selv den ringes... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har igennem mange år købt træpiller hos Stampemøllen, og været meget tilfreds..... Men nu er kvaliteten faldet ...... Både de 6 og 8 millimeter vi har modtaget denne gang, efterlader slagger, i stor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

desværre danner de så meget slagger, at pille ovnen skal renses grundigt hver dag, samt skorstens røret fra ovnen skal rense jævnligt, for slagger, desuden skal jeg bruge en flere kg for end det der h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de leña

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Stampemøllen er træpiller direkte til dig. Vi leverer træpiller i høj kvalitet fra eget savværk. Høj brændværdi og ingen slagger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og fornuftige priser

Nok ikke det billigste sted, men til gengæld hurtig levering (hver eneste gang). Kvaliteten syntes jeg er helt i top, og der er aldrig problemer når jeg køber deres træpiller.
Har købt her de sidste par år, og ser ingen grund til at ændre på det. :-) Jeg anbefaler dem gerne til andre.

31 de enero de 2014

Den ultimative leverandør

Har nu i 3 år fået leveret træpiller fra Stampemøllen.dk og er 100 % tilfreds. Dette gælder både bestilling fra deres hjemmeside men også i høj grad leveringen. Der er aldrig problemer og kan kun anbefale dem på det stærkeste!

21 de mayo de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikker leverance og super kvalitet

Har gennem nogle år fast købt træpiller hos Stampemøllen og er ovenud tilfreds.
Rigtig god kvalitet og altid leverance til det ønskede eller lovede tidspunkt.
Seneste leverance fra Tyskland fungerede også perfekt.
Det kalder jeg et professionelt firma der klart viser at de lever af os og ikke omvendt.
Mvh
Allan Schmeltz

10 de enero de 2013
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nemt og billig

Hurtig nem og billig at bestille fra Tyskland, god information gode piller. Ikke sidste gang. Lidt slagger, men ingen aske og ingen smuld.

18 de octubre de 2012

Let og hurtigt

Her er let og hurtig at bestille, både her i danmark og i tyskland, fin information om fragt og hvordan det gøres når pillerne kommer fra tyskland..
Pillernes kvalitet er bare toppen af poppen, pænt håre 8 mm, ingen smuld i poserne, kommer til tiden...

7 de diciembre de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kvaliteten er i top.

Har prøvet mange forskellige mærker og er slet ikke i tvivl om at Stampemøllens pille-kvalitet ligger helt i top. Kvaliteten kan dirkete måles på hvor ofte pilleovnen skal rengøres. Når virksomheden ikke får fem stjerner, skyldes det udelukkende at jeg som kunde straffes for at bo på den forkerte side af Storebæltsbroen og skal betale "bro-tillæg".

10 de noviembre de 2011

God kvalitet, super service kunde på 2. år

Med en pillebrændeovn som eneste opvarmningskilde, er vi meget afhængige af driften og valuta for pengene.
Vi har afprøvet flere kvalitets mærker og et par discount produkter som bestemt også var der efter.
Stampemøllen, hjalp oktober 2010 med straks levering af en palle uden for kørerute og plan, blot fordi jeg var for sent ude. kanon service. Vi har nu netop hentet 1 palle i tyskland, hurtigt, ment og ikke mindst BILLIGT.
Kvaliteten er i top, og selv skorstensfejeren spurgte med forundring,- hvad er det for træpiller i har brugt.... der er ikke meget i skorstenen...
Tidligere har vi haft meget aske og sod. - det dufter også pragtfuldt af friskt træ.

23 de octubre de 2011

God service.

God service, hurtig levering, pillerende holder hvad de lover, der er ikke nævne værdig slagger og næsten ingen støv i pillerende.

Gode til prisen :-)

7 de agosto de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.