Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,0

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik raad deze meubelwinkel absoluut niet aan.

Oplichters!!! Ik raad deze meubelwinkel absoluut niet aan.

Ik heb hier een bankstel en een eettafel besteld en beide producten als nieuw gekocht. Tijdens de aankoop werd mij verteld dat alles op voorraad was en snel geleverd kon worden. De levering volgde inderdaad de week erna, maar tot mijn grote verbazing bleek dat zowel de bank als de eettafel de showmodellen waren. Hier is tijdens de verkoop met geen woord over gerept en ik heb hier ook nooit toestemming voor gegeven. Ik heb dus betaald voor nieuwe meubels, maar kreeg gebruikte showroommodellen geleverd.

De communicatie is vervolgens nog slechter. Op berichten wordt vaak pas na één of twee dagen gereageerd. Nadat ik had aangegeven dat ik een nieuwe eettafel wilde ontvangen, werd mij iedere week opnieuw verteld dat de tafel “volgende week” binnen zou komen. Inmiddels hoor ik al weken dezelfde belofte, zonder dat er iets gebeurt of dat ik uit eigen initiatief op de hoogte word gehouden.

Het lijkt erop dat ze klanten aan het lijntje houden met loze beloftes. De service is zeer teleurstellend en afspraken worden niet nagekomen.

Zeker geen aanrader. Ik zou hier nooit meer iets kopen.

23 de mayo de 2026

Oplichting

Eerste instantie denk je nette winkel. Maar uit eindelijk blijkt het 1 grote oplichting zooi te zijn.

Denken boven de wet te staan. Geven aan geen garantie te geven op meubels. Want daar kan je zogenaamd geen garantie op geven.

Ik zou er nooit meer iets kopen. Slechte kwalteit valt binnen een jaar uit elkaar.
C merk die ze aanprijzen als a. Lachwekkend.

9 de junio de 2025

Super service

Ik ben blij met mijn nieuwe bank. Binnen 3 dagen geleverd geen problemen geen zorgen. Bedankt starhomes

19 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service gisteravond hoorde wij…

Slechte service gisteravond hoorde wij onder tv kijken iets knappen konden het niet vinden uiteindelijk hebben we gevonden wat er aan de hand is paar maanden terug de grote windlichten gekocht bij starhome een glas grote scheur in man vanmiddag netjes gebeld of er glas los te bestellen was erg kort en snauwerig dat t ff op watsapp gezet moest gedaan waarop gelijk weer kort antwoord gegeven werd dat ze geen glas verkopen niet eens de moeite nemen met de klant mee te denken om te zoeken naar een oplossing verwacht niets gratis van deze winkel
Maar wel
Of hun kunne kijken via de groothandel glas te kunne bestellen maar zal hier ook niet meer heen gaan om me nieuwe meubels te kopen of vrienden of kennissen heen te sturen erg slecht om zo met je klanten om te gaan walgelijk gedrag garantie zal niet anders zijn bij deze winkel is me vermoeden zo ga je niet met je klanten om

22 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en super service!

Na lang zoeken naar een eettafel en salontafel heb ik de perfecte set gevonden bij Starhomes. Gister avond een bestelling gedaan en vandaag in de middag al ontvangen! Ik ben Starhomes erg dankbaar voor de snelle en super vriendelijke service! Ik heb nog nooit zo een super service ervaren!

17 de enero de 2025

Mooie windlichten

Mooie windlichten besteld, keurig geleverd en netjes verpakt, de windlichten zien er prachtig uit, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

10 de junio de 2024

Top kwaliteit

Zondag een sfeerhaard besteld en dinsdag al geleverd! Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Top kwaliteit voor een eerlijke prijs!!

5 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.