Consulta las opiniones de los clientes
Nemt og overskuelig bestillingsproces og noget billigere end min lokale planteskole. Eneste minus var at planterne fik sig en ordentlig omgang gennem post danmark, de vender kasserne som de nu passer,... Ver más
Som altid super service :) Spurgte denne gang på muligheden for at få fremrykket leveringsdato i forhold til oprindeligt ønske afgivet i forbindelse med bestilling. Hurtig respons fra Anne og jeg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Salg af stort udvalg af spændende stauder fra netbutik med dankortbetaling og fra Staudestedet beliggende i Rimsø på Norddjursland.
Información de contacto
Rimsø Kærvej 16, 8500, Grenaa
- www.staudestedet.dk
Hvor er planten?
Det er nogle ekstremt små stiklinge-agtige stauder, jeg har modtaget. Én af dem er slet ikke over jordhøjde og måske ikke-eksisterende. Jeg tør slet ikke sætte dem ud i haven, som de er, men vil prøve at stille dem i vindueskarmen og se, om de bliver til noget. Den eneste potte, som huser en nogenlunde størrelse plante er tilgængæld slatten.
Indtil videre er jeg tilfreds :-)
Jeg har handlet her uden nogen forventning til størrelsen på planterne.
Jeg har d.d. modtaget 7 planter ud af de 7 jeg bestilte. De er mærket med planteskilte som matcher min bestilling og er relativt små. Sådan starter mange stauder med at se ud, så ingen problemer i dét. Rodnet virker fornuftigt ud fra min umiddelbare observation.
Planterne var rimeligt beskyttede i kassen, og har ikke kunnet vælte rundt oveni hinanden under fragt.
De har også fået vand inden afsendelse hvilket jeg synes er et positivt tegn.
Af sagens natur er jeg endnu ikke klog på om jeg har fået hvad jeg har betalt for, men jeg har en god mavefornemmelse.
Nu gider jeg ikke lyde som en useriøs anmelder med 'pakken kom hurtigt efter min bestilling'.. Men det gjorde den faktisk.
Selvom det er tidligt i forløbet med planterne, så smider jeg foreløbig 4 stjerner for oplevelsen frem til nu.
Jeg bestilte planterne mandag og modtog onsdag.
Planterne er små, men jeg ved af erfaring, jeg har handlet tidligere,at de nok skal blive fine i løbet af sommeren . Alt godt!
God kvalitet for pengene, hurtig levering, god kundeservice
Har handlet hos Staudestedet flere gange og er en meget tilfreds kunde. Kvaliteten er ganske udmærket, når man tager prisen i betragtning. Udvalget er stort, forsendelsen har været hurtigt, og herudover har de været både hurtige og meget hjælpsomme med at svare på mine henvendelser, når jeg f.eks. har valgt en forkert pakkeshop eller ønsket at tilføje ekstra varer til min bestilling.
Fin kvalitet til prisen
Købte en del stauder (ca. 80) og var lidt bekymret for forsendelse med post nord, men alt var pakket fint og individuelt, så meget lidt knækket. Fin størrelse stauder til en fornuftig pris. Jorden var stadig fugtig ved modtagelse og planterne sunde. En smule rodsnøre, men ikke mere end hvad jeg har oplevet fra andre planteskoler. Kan anbefales.
God kundeservice og fine planter
Superfin kommunikation med Anne, da PostNord ikke leverede så hurtigt som aftalt. Nye planter blev sendt uden bøvl.
Købte også flere planter derfra i efteråret 23. Synes de var meget små, men de står simpelthen alle uden undtagelse så flot nu.
Er meget tilfreds.
Staudebede
Super nem overskuelig bestilling ! Alle planter kom efter 2 dage - pæne planter - 8 forskellige sorter - fint emballeret i fugtigt avispapir - pakket stramt i kasser.
Fuldt tilfreds - kan varmt anbefales ! 👌👌👌
Dårlig kvalitet/service
Jeg har tidligere handlet her og har været tilfreds med hvad jeg har fået. Men denne sidste levering er under al kritik. Både mht. levering, planter og service. De er de mest sørgelige stauder jeg nogensinde har købt. Når jeg køber stauder så forventer jeg at der som minimum bare er lidt over jordoverfladen. Men ikke her på ca. halvdelen af planterne til trods for at de skulle blomster april/maj. De få blade og blomster der er på halvdelen af 18 stk. er knækket af en meget hårdhændet transport (papkassen bar præg af at den har været kastet rundt (det ene hjørne var åben/potter er knækket). Staudestedet er ikke enig i og de fralægger sig al ansvar. Planterne er simpelthen ikke pengene værd og at staudestedet kan være bekendt at sende sådan en dårlig kvalitet ud fatter jeg ikke. Beskeden er at man betaler for hvad der er i jorden (knold) ikke over. Da jeg så tjekker hvad der er i jorden ligger der en enkelt knold (max 2 cm, meget begrænset rodnet/der er absolut intet der holder jorden sammen) pris 40.- kr. De få blade der er på er rådne, og jeg tvivler på at jeg får liv i disse planter. Jeg havde anbefalet staudestedet til en veninde og det fortryder jeg, for hun modtog samme dårlige kvalitet.
Det er synd at man ikke kan vedhæfte billeder i sin anmeldelse.
Tvivlsom kvalitet og dårlig kundeservice
Jeg bestilte planter i november, som straks blev plantet ud. Planterne var for størstedelens vedkommende små og med meget begrænset rodnet. Bl.a. 6 storkenæb som her i april ikke er kommet op, på trods af, at tilsvarende planter købt andetsteds er i fuld vækst.
Jeg skrev høfligt og undrende for at give Staudestedet mulighed for at hjælpe. Staudestedet svarer afvisende og fralægger sig ethvert ansvar.
Så handler du her, så vær opmærksom på, at du får små planter med begrænset rodnet og ingen gro-garanti.
Så vil jeg hellere betale 10 kr. mere pr. plante og få nogle sunde, kraftige planter med gro-garanti - og en ordentlig kundeservice.
Absolut værd at anbefale
Mit første, men bestemt ikke sidste køb på Staudestedet. Jeg glædelig overrasket over de fine og sunde planter man modtager. Hver plante er nænsomt indpakket og lagt fint i kassen, så de ikke beskadiges under transport. Stauderne er nu godt på vej i min have, og jeg glæder mig til at se dem vokse og blomstre i løbet af næste sæson. Intet at klage over - kan kun anbefales.
God og billig staudebutik med gode varer
Har købt 2 gange nu og det er gået godt. Det er bare ærgerligt når pakken bliver sendt fredag til afhentning lørdag for hvis ikke den når at ankomme inden lukketid kl 13, kan man først få pakken om mandagen. Det skete nemlig her 2. Gang og nogle af planterne var lidt gule i bladene.
Fungerer perfekt…
Var lidt skepsis med at skulle have planter med posten, men nu har jeg gjort det to gange, og det må jeg sige fungere fint. Hurtig levering og pæne planter, pakket godt ind. Kan varmt anbefales.
Sunde og raske planter
God dialog i tlf, ang. spørgsmål omkring dette og hint. Levering dagen efter bestillingen, og ja.... det kan ikke undgås at en stilk knækker eller ryger af. That's life.
Alle planter var i god kondition - selv de, som egentlig er færdige rent kalendermæssigt, så det med størrelsen kommer først næste år. Så fuld tilfredshed og fem meget store stjerner herfra :-))
Delivery to Sweden went all okay
Delivery to Sweden went all okay, great plants. Ordered two times so far no problems
Købte planter i efteråret og de så ikke…
Købte planter i efteråret og de så ikke ud af noget.
De er heller ikke kommet på nær en med mikroskopiske blade pt.
Ærgerligt har tidligere købt gode planter.
God hjemmeside med mange oplysninger om…
Hurtig levering, fine planter. God hjemmeside med mange oplysninger om alle planter.
Skønne planter og supergod service…
De smukkeste blomster og sødeste service. Jeg fik købt 3 små planter, der ikke kom i vækst og dagen efter jeg gjorde opmærksom på dette var pengene retur på min konto👍🏻 Det er himlen for en staudeelsker og bestemt den smukke køretur værd🌸 Sæt god tid af…. der er MEGET at kigge på🌸
Anbefales 👍
God og overskuelig hjemmeside. Fair priser. Fine planter der kom godt pakket ind og hurtigt leveret.
Perfekt!
Jeg har købt stauder hos Staudestedet to gange nu, og begge gange har det været en fuldstændig perfekt oplevelse. Super hurtig levering, planterne er forsvarligt pakket ind, og alle planter har et flot rodnet.
Jeg glæder mig så meget til næste sommer og til at se mine nye stauder folde sig ud.
Jeg er allerede i gang med at planlægge min næste ordre, for der er virkelig mange fine planter hos Staudestedet!
Hurtig levering og flotte planter
Bestilte d. 8. september og kunne hente pakken med planterne i pakkeshop dagen efter.
Planterne er virkelig flotte. Selvfølgelig er forårsplanterne ikke kæmpestore og frodige, men de er i god stand med fine rødder (Lungeurt).
De andre planter (Blåhat og Montbretia) står store og frodige. Og halvdelen af Montbretia står klar med blomsterstængler, som nok springer ud om en uges tid.
Jeg har læst lidt blandede anmeldelser her, så jeg blev positivt overrasket, da jeg modtog planterne så hurtigt og i så god stand.
Jeg kan i hvert fald anbefale at købe fra Staudestedet - de har også lidt billigere priser på nogle planter end andre lignende webshops.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.