Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er nogle ekstremt små stiklinge-agtige stauder, jeg har modtaget. Én af dem er slet ikke over jordhøjde og måske ikke-eksisterende. Jeg tør slet ikke sætte dem ud i haven, som de er, men vil prøve... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nemt og overskuelig bestillingsproces og noget billigere end min lokale planteskole. Eneste minus var at planterne fik sig en ordentlig omgang gennem post danmark, de vender kasserne som de nu passer,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte planter i november, som straks blev plantet ud. Planterne var for størstedelens vedkommende små og med meget begrænset rodnet. Bl.a. 6 storkenæb som her i april ikke er kommet op, på t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid super service :) Spurgte denne gang på muligheden for at få fremrykket leveringsdato i forhold til oprindeligt ønske afgivet i forbindelse med bestilling. Hurtig respons fra Anne og jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Mercado de flores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg af stort udvalg af spændende stauder fra netbutik med dankortbetaling og fra Staudestedet beliggende i Rimsø på Norddjursland.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan varmt anbefale Staudestedet

Rigtig god service samt pakning og kvalitet af planter.
Jeg har en enkelt gang modtaget planter, der ikke kunne holdes liv i, og her har jeg uden nogen form for bøvl fået pengene refunderet.
Kan varmt anbefale Staudestedet.

26 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte violfrøstjerne og salvie…

Bestilte violfrøstjerne og salvie mandag og modtog de fineste stauder allerede dagen efter.
Staudestedet har en rigtig spændende og overskuelig hjemmeside, med sunde planter, til fornuftige priser og hurtig levering.

10 de junio de 2021

Perfekt handel

Stort udvalg. Venlig service. Rigtig gode priser. Hurtig levering. Og alle de staudwr jeg har købt her i juli/august har været store og sunde.

15 de agosto de 2020

Flotte planter til meget rimelig pris

Flotte planter til meget rimelig pris

Bestilte violfrøstjerner, sommer anemoner og hosta søndag eftermiddag. Tirsdag formiddag modtager jeg alle planterne som er godt pakket ind og i super fin stand, lige til at plante ud i mit bed. Så skønt! Vil klart anbefale Staudestedet og vender selv tilbage :-)

19 de mayo de 2020

Hurtig ekspedition. Flotte planter

Fik allerede få timer efter bestilling besked om at mine stauder var afsendt og modtog forsvarligt pakkede planter inden for 24 timer.

Alle planterne ser flotte og sunde ud. En del af dem er også noget større end jeg havde forventet til priserne.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger Staudestedet når der skal anlægges nye bede. Jeg synes også hjemmesiden er ret inspirende, med sine muligheder for at søge på lys- og jordbundsforhold, højde på stauder, bi- og insektplanter m.v. Det eneste problem er at jeg ikke har plads og råd til at købe alt det, som jeg gerne vil have.

17 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blomster og forretning der virkelig sparker ***

Her er endnu en virksomhed hvor der intet er at sætte en finger på.

Bestilte Søndag d. 29. marts, knap 52 stauder.
Får besked på mail d. 1. april at ordren afsendes, så snart at planterne viser tegn på liv. Altså her, ingen oplyst dato om forventet levering, da de ikke ønsker at sende noget afsted, før de selv er sikre på at blomsterne er "levende".

Alle blomster var ved modtagelse, små af størrelse men viste tegn på liv og alle med pæne rødder :D

Her lidt efter en måneds tid hvor alt er plantet, står de stadig i fuld vækst uden nogen problemer. Glæder mig meget til at se dem, når de springer ud i fuld flor.

Så helt klart en varm anbefaling herfra. Selvom det er "trælse tider", håndterer de dælme hurtigt bestillinger. Kommer helt klart igen en anden gang :)

8 de mayo de 2020

Aldeles fantastisk

Aldeles fantastisk.
Rigtig spændende webshop med stauder til billige priser. Gennem de sidste år har jeg købt ca. 100 stauder på siden og pt. står alle flot i haven og enkelte i krukker. Ingen er døde, alle vokser helt som forventet. Et par stykker har været små når jeg fik dem, men til 25 kr. kan man jo heller ikke forvente en kæmpe plante.

Når jeg skal handle stauder er denne shop helt klar en af mine foretrukne.

6 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service hele vejen igennem

Som altid super service :)

Spurgte denne gang på muligheden for at få fremrykket leveringsdato i forhold til oprindeligt ønske afgivet i forbindelse med bestilling. Hurtig respons fra Anne og jeg modtager hele ordren 2 dage senere.

27 de abril de 2020

Hjælpsom og søde

Da jeg bestilte mine stauder var et par af dem jeg gerne ville have haft udsolgt. Men efter lidt kommunikation frem og tilbage med Anne dagen efter, viste det sig at de faktisk havde nogle tilbage. De var søde til at hjælpe med hurtigt at ændre min ordre så jeg fik alle dem jeg ønskede. Modtog dem dagen efter, i fineste stand! Kan klart anbefales.

24 de abril de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vær indstillet på at nogle af de…

Vær indstillet på at nogle af de planter, du køber hos staudestedet, er noget skravl. Min sidste ordre her, var blandt andet en storkenæb Azure Rush til 40 kr. Da jeg pakkede den ud, var, der en lille næsten ikke eksisterende plante næsten uden rodnet. Absolut ikke pengene værd.

18 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super planter uden en eneste fragt-skade

Jeg har 1 gang før handlet planter online hos en konkurrent og over halvdelen var gået ud af forkert indpakning og hårdhændet fragt. Havde derfor besluttet aldrig at købe planter online igen. MEN..... Staudestedet havde lige de specielle planter jeg manglede så jeg tog alligevel chancen. Og det har jeg ikke fortrudt! Super fine planter pakket forsigtigt og omhyggeligt ind. Leveret dagen efter bestilling. Jeg vender definitivt tilbage og anbefaler til andre som er ligeså have-tosset som mig :-)

18 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har modtaget to stauder som gave

Har modtaget to stauder som gave, guldbaldrian. Planterne var af høj kvalitet og fin stand. Indpakningen var super professionel. Jeg har tidligere købt planter hos staudestedet og altid været fint tilfreds med kvalitet og udvalg!

14 de julio de 2019

Fine planter

Jeg var lidt skeptisk over om de tre planter kunne tåle turen med posten, men modtog dem i fin stand blot en dag efter bestillingen. To af dem med blomsterknop. De blev med det samme plantet og efter tre uger er der nu flot blomst på den ene og den anden er godt på vej. Den tredje får nok først blomst næste år, men jeg er ganske godt tilfreds og handler gerne igen.

10 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fine planter til prisen

Rigtig fine planter til prisen. De kan godt se lidt triste ud efter turen med posten, men de gror fint. Jeg har handlet flere gange hos Staudestedet og gør det gerne igen.

27 de abril de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Små stauder i dårlig kvalitet

Jeg bestilte 23 planter og fik dem hurtigt leveret. Alle planter var pakket ind i fugtigt avispapir og lagt oveni hinanden i en papkasse.
For det første var alle planter meget mindre en tilsvarende planter på en planteskole (højest en halv liters potte med planter der ikke udfyldte potten). Det er måske hvad man må forvente til den lave pris, men det kunne være dejligt hvis dette oplystes på hjemmesiden hvor billederne viser store planter.
For det andet var planterne i virkelig dårlig stand. Trods hurtig levering (kun 1 dag) var størstedelen af planterne langtfra "friske og sunde" som det står i handelsbetingelserne.
Jeg var indstillet på at planter der ikke er i sæson er visnet helt eller delvist ned i oktober måned, men jeg mener at følgende planter er i væsentlig dårligere stand end forventet:
-Fjerbusk: Meget lille og fremstår uden blade
-Storkenæb: har alle kun et enkelt eller to små lyse blade per plante. Jeg har iforvejen en Storkenæb i haven som står fint med mange grønne blade pt.
-Skumblomst: To ud af tre planter er OK, den sidste er slap og med mange visne blade
-Lammeøre: Halvdelen er bladene er rådne på begge planter (ser ud som om de i en længere periode har fået for meget vand)
-Lampepudsergræs: To grønne strå, resten er vissent og rødderne er tørre. Planten virker stort set død.
-Sølvlys: Et enkelt levende blad per plante, resten var døde. Jeg har iforvejen en Sølvlys i haven som står fint med mange blade pt.
-3 Hosta: Fremstår rimelig sunde, men er utroligt små. På størrelse med en lille barnehånd.
Alt i alt er jeg utroligt skuffet over kvaliteten af planterne fra Staudestedet, og vil ikke anbefale andre at handle her. Det er en skam, for de har et dejligt stort udvalg.

16 de octubre de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

fine flotte blomster i dårlig…

fine flotte blomster i dårlig indpakning

Boxen lignede
noget nogle havde siddet kastet med
og var tydeligvis ikke mærket ordentligt
af firmaet og derfor var 2 af blomsterne knækkede

Men udover det er jeg meget tilfreds med
blomsternes kvalitet
kan ikk klage over priserne og
leveringenstiden,
Vil gerne handle her fremover hvis bare de får styr
på indpakningen

18 de abril de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.