I had this service phone support called Björn, and he was exceptionally good at navigating through my worries about the issues regarding use of bot's on their homepage. I was quite happy with h... Ver más
La empresa ha respondido
STC i Långedrag har ett stort utbud av träningsredskap i spaciösa lokaler. Alla maskinerna är i gott skick och personalen är mycket kunnig och tillmötesgående. Det finns ett utmärkt massage-rum och om... Ver más
La empresa ha respondido
Detta gäller gymmet i Lerum. Det positiva är att finns ett helt okej utbud med maskiner. Det som är sämre är att det inte finns någon AC vilket gör att det blir väldigt varmt på sommaren, Specie... Ver más
La empresa ha respondido
Med ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i rörelse. Vår drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa. Idag är STC en av Sveriges största gymkedjor med över 220 gym från norr till söder.
Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Vilseledde mig genom att sätta avtalet efter 1 års medlemskap till löpande med 2 månaders bindningstid. Har inte förstått att jag fortsatt vara medlem och totalt betalat 6000 kr utan att ha tränat på deras gym på 10 månader.

Respuesta de Scandinavian Training Center
I was quite happy with his responses and actions to deal with the lack of flexibility with in the bot service.
Helping me out to get my money paid back from utilizing a "right of withdrawal".
This person was an efficient, quite understanding young man with well mannered behaviour.
Raise his salary i say, He needs to be appreciated more!

Respuesta de Scandinavian Training Center
Överlag har jag varit nöjd med STC i ett gäng år. Tyvärr är deras kundservice otroligt bristfällig. Den var inte toppen tidigare men nu är den nästan inte till hjälp alls. Det tar alltså mer än två veckor mellan varje svar på mail till skillnad från hur snabba de är på att svara när någon skriver ett negativt omdöme här. Tydligt att de är mer måna om hur de uppfattas än att ge god support till sina kunder.
Baserat på deras respons här så får du alltså snabbare svar om du bara går in direkt här och skriver en recension om hur lång tid det tar att få svar, än om du hör av dig till kundtjänsten.
Trist, då själva lokalerna är bra utplacerade och fyller precis den funktion man vill men fortsätter kundtjänsten så här så får jag överväga ett byte.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Nöjd med anläggningen, men de svarar ej på mail. Skickar man ut fakturor elektroniskt ska man kunna svara elektroniskt…

Respuesta de Scandinavian Training Center
Jag har kontaktat kundservice om en felanmälan två gånger med några veckors intervall utan att få svar. Maskinen i fråga har varit trasig i över en månad utan att lagas.
Det är också problem med städningen på gymmet. Handsprit, sprejflaskor och papper saknas ofta.
Hälsningar
Tom

Respuesta de Scandinavian Training Center
The worst customer service ever - they responded after 20 days and did not even fix it.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Björn, lugn och kunnig grabb. Har fått en kanon bild av stc med generösa öppettider på kl 05:00-23:00 på de flesta gym. Det känns som en professionell gymkedja på alla sätt.

Hey STC!
Is there any chance I will ever get a response from your customer support?
AWFUL SERVICE.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Mycket nöjd med mitt gym och fick väldigt proffsig hjälp av kundservice med mitt ärende!

Riktigt uselt företag,
Har gillat STC tills att dom blev slarviga.
Hade ett gymkort som man kunde säga upp när man ville så när jag slutade träna där så sa jag upp de, jag bodde utomlands ett tag och kommer tillbaka så har dom skickat 14st fakturor till Intrum.
Uselt företag blir Nordic framöver

Respuesta de Scandinavian Training Center
Saklig och bra hjälp vid nytecknande av avtal för träning inför start

Respuesta de Scandinavian Training Center
Kund support finns inte. Varje gång du behöver hjälp eller information är du ensam.
Nu har det gått mer en vecka jag skickade en mejl. De har dragit pengar från mitt konto och jag vet inte vad är för nån.
Svar här på omdöme går det snabbare än svar på STC kundar.
Dyrt dyr där ingen service ingår , bara några gamla maskiner .

Respuesta de Scandinavian Training Center
Så nöjd, de hanterade mitt ärende på ett super smidigt och tillfredsställande sätt. Så nöjd att jag byte till STC.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Jag mailade kundtjänst med frågor då jag var intresserad av ett medlemskap. Jag fick ett felstavat mail tillbaka, jag räknade det till åtta felstavningar i mailet. Detta upplevdes som väldigt oseriöst och oprofessionellt, jag tänker att risken finns att detta genomsyrar mer än bara mejlkorrespondensen.. känner mig inte längre så taggad på att prova på ett medlemskap. Trist!

Respuesta de Scandinavian Training Center
En kvinna på STC Norra kajen Sundsvall är fruktansvärt otrevlig, oärlig och korrupt. Det är känt i hela Sundsvall att kvinnan (som jag även tror är någon form av ansvarig på plats) är så här, såväl från personer som arbetat med henne och som är eller varit medlemmar där. Direkt diskriminerande och ogästvänlig.
Kommer aldrig att rekommendera STC till någon, och avråder starkt alla som har barn eller uppskattar gästvänlighet och service. Det saknas helt på detta gym!

Respuesta de Scandinavian Training Center
Kom in stan i Karlskrona nu skulle ta ett gym pass och sen ser jag på dörren att de stänger gymmet vid kl 19:00 på en lördag vafan ska man göra nu!!!

Respuesta de Scandinavian Training Center
Mejlade STC tre gånger utan svar. Skickade påminnelse men fick aldrig återkoppling.
Fick hjälp sedan av en från chatten. Hon var hjälpsam och löste ärendet åt mig. Men ni måste göra något åt er hantering av mejl.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Extremt dålig kundservice – totalt omöjliga att nå
Jag har försökt komma i kontakt med STC vid upprepade tillfällen via mail, telefon och chatt – utan att få svar någonstans. Det spelar ingen roll vilken kanal man använder, det är knäpptyst.
Som betalande kund är detta helt oacceptabelt. Om man har frågor, problem eller behöver hjälp lämnas man fullständigt i sticket. Det här är inte ett enstaka missöde utan verkar vara ett genomgående problem, vilket också syns i många andra recensioner.
Ett företag som tar betalt varje månad men inte ens kan svara sina kunder borde skämmas. Jag kan inte rekommendera STC till någon som förväntar sig grundläggande kundservice.

Respuesta de Scandinavian Training Center
Det går inte att få kontakt med kundtjänst oavsett om man ringer under öppettider eller mailar. Jag har ringt i flera dagar för att prata med personligservice utan framgång, har även mailat tre gånger och väntar på svar i över 1 år. Omöjligt att få kontakt. Riktigt dåligt!!!

Respuesta de Scandinavian Training Center
Más información sobre otros tipos de reseñas.