Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke opdateret hjemmeside

Jeg tjekkede deres hjemmeside, for at se om de havde en varer på lager. Der stod at den var tilgængelig, og da jeg skulle bruge den som gave, valgte jeg at køre derover (40 min tur). Når jeg kommer leder medarbejderen efter varen, men efter at tjekke deres lager, så fortæller han, at varen er udsolgt. Hvordan har man ikke styr på sådan en simpel ting?

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte et par “nye” ski med ridser og rust

Købte et par nye ski på hjemmesiden, som både havde ridser og rustskader ved levering. Efter at rette kontakt til Steep Deep med billededokumentation for skaderne blev de ved med at benægte, at der var noget galt med skiene og at det måtte være sket under fragten. Ærgerlig oplevelse!

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og vejledningen er helt i top

Service og vejledningen er helt i top. Købte nye ski og fortalte om min ønsker, kunnen og løbestil. Fik anbefalet 3 par ski og da vi sammen gennemgik dem blev vi enige om hvilket par jeg skulle gå med. Er lige kommet hjem efter den fedest uge på ski. De var superfede og en fornøjelse at stå på. Helt klart 6 stjerner herfra👍

13 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og god pris

Jeg var inde for at købe langrendsski. Peter gav super og venlig service, og jeg fik præcis hvad jeg gerne ville have til en god pris. Kan varmt anbefales.

7 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at komme i special…

Altid en fornøjelse at komme i special forretning hvor de ved hvad de taler om samtidig med et godt og bredt udvalg af produkter kombineret med et højt service niveau
Det får man når man træder ind ad døren hos Steep&Deep altid kombineret med et smil😊

30 de octubre de 2021

Kyndig vejledning

Virkelig flinke, god service, kyndig vejledning. Jeg kan ikke sætte en finger på min oplevelse i steep and deep.

Skulle man være virkelig krakilsk, så er butikken lidt for lille til mængden af produkter. Det er virker lidt rodet. Men så har jeg også gravet meget dybt for at finde på noget der ikke er i top.

Topkarakter herfra 🤜🤛

20 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

HER EN lykkelig ejer af ROSSIGNOL ST TI…

HER EN lykkelig ejer af ROSSIGNOL ST TI slalom racing ski . Uden Steep and DEEPs , expertise vil det ikke være muligt at finde frem til netop det ski jeg har drømt om :) Det er godt der stadig findes experter , som ved exacly hvad man søger, jeg er mere end tilfreds og vil anbefale denne foretning til alle ...TUSIND TAK ...FRANK

11 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, intet mindre.

Har modtaget en fantastisk service og rådgivning ifm. Slibning af to par ski og resultatet er at jeg har fået to “nye” par ski, sålerne er lavet fantastisk til trods for nogle relativ store ridser. Foruden slibningen fik jeg en rigtigt god service med smile og interesse og de tilbød endda at indstille binderinger korrekt uden beregning. Kan på det kraftigeste anbefale at tage en tur forbi:-).

10 de marzo de 2019

fed butik

god stemning og betjening, tager sig god tid til hver kunde og tager hensyn til den enkeltes behov. har i det hele taget kun positive ting at sige :)

30 de enero de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.