The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet... Ver más
Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!
Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Ver más
La empresa ha respondido
We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebbe... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders
A. Demaeghtlaan 74, 1500, Halle, Bélgica
- 003224493249
- support@stokedboarshop.be
- www.stokedboardshop.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
2dekans plank
Had een 2dekans plank bestelt en deze voldeed aan de beschrijving vlotte verzending en goede verpakking!
Doe zo door
Grtjs Seth

Respuesta de Stoked Boardshop
Super!
Broeken kopen met een tiener het is een hele opgave maar bij Stoked vond de dochter wat ze wou.
Dankzij de dochter had de verkoopster gelukkig haar work-out voor de dag ook gehad 😉
Wat ons betreft komen we zeker nog terug.
Putain
Putain. Ik ben hier in Mayrhofen. Maar what the fik, hebben jullie roomboter gebruikt als wax? Want amaaaai, ik ga hier de pistes af gelijk ne pro. Goed gedaan guys and girls. Ik kom zeker terug. Wajow.
Snel en vriendelijk
Bezorging met een vriendelijk persoonlijk kaartje en net op tijd voor de wintersport. Meteen gebruik van kunnen maken en nu snel naar de sneeuw!
Fijne site, snelle levering en een persoonlijke service.
Een klein details als een handgeschreven kaart bij de levering van het pakket is een mooi gebaar.
Mooie site
Een mooie en duidelijke site met veel keuze.makkelijk te bestellen en goed op de hoogte gehouden via mail.binnen twee dagen ontvangen en erg blij mee.mooie kwaliteit
Snelle reactie op vragen en een…
Snelle reactie op vragen en een correcte levering.
Onze 3 kinderen tussen 6 en 12 jaar…
Onze 3 kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben helemaal hun ding gevonden dankzij de fantastische hulp die we kregen, waarbij een portie geduld zeker nodig was (keuzestress 🤪)
Dankjewel!!
Persoonlijke touch!
Duidelijke omschrijving met bovendien persoonlijke touch!
Mijn eerste ervaring bij hun !
Heel vriendelijke mensen!
Zeer snel geleverd !
Toppy !
686 baggy snowboard pants
686 baggy pants gekocht, aangenaam verrast door de vele persoonlijke bedankingen. Zowel via mail als via handgeschreven kaartje in het pakket zelf.
Verpakking, levering en ervaring bij Stoked Boardshop was zoals het hoorde.
Mvg Kenny!
Website was duidelijk en bestelling…
Website was duidelijk en bestelling werd snel geleverd.
Niets op aan te merken.
Goeie service
Heel vriendelijke medewerker, zeer behulpzaam en ook meer dan voldoende productkennis.
Een aanrader!
Perfecte levering en bij klein…
Perfecte levering en bij klein probleempje goed opgelost !
Great service
Great service! Fast shipping and great communication with the team. The grip tape was applied without costs and as requested.
Real skaters at work! Keep rolling!
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring, liep naar binnen op zoek naar iets dat ik online had gezien. Er werken hier super benaderbare mensen die je graag helpen.
Snelle levering, leuke stickers bij de bestelling :-)
En leuk kaartje, bedankt
Ik ben heel goed geholpen voor het vinden van mijn snowboard.
Ik ben heel goed geholpen voor het vinden van mijn snowboard en de uitleg erbij was ook top!