Stoked Boardshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebbe... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de snowboard
  2. Zapatería
  3. Tienda de skateboarding
  4. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foute maat sokken besteld en…

8 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

The shop has a really nice vibe with…

The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet in the middle makes it easy to look at the boards you like even the ones that are not exposed are on the tablet.

8 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCANDALEUX : 149,95€ non remboursés depuis le 13 mars (Commande 126833)

J’ai retourné ma commande n°126833 (montant : 149,95 €) et, selon le suivi La Poste n° CC 8627 3354 1FR, le colis vous a été officiellement livré le 13 mars dernier.
Depuis cette date, c’est le silence total :
Plusieurs mails envoyés : aucune réponse.
Lettre recommandée avec accusé de réception : ignorée.
Délai légal de 14 jours largement dépassé (nous sommes le 29 avril).
J’ai pourtant toutes les preuves (capture d’écran de livraison et preuve de dépôt), mais vous conservez mon argent sans aucune explication. C'est une pratique commerciale inadmissible.
Conclusion :
NE COMMANDEZ PAS CHEZ EUX, ILS NE REMBOURSENT PAS LES CLIENTS. Vous êtes prévenus, fuyez ce site si vous ne voulez pas perdre votre argent !

29 de abril de 2026

Bonjour Anthony,

Nous sommes sincèrement désolés pour cette expérience, ce n’est absolument pas le niveau de service que nous souhaitons offrir.

Après vérification, votre retour a bien été livré via Chronopost dans un point relais DPD.

Comme celui-ci n’a pas été enregistré via notre plateforme de retour et que nous n’avons malheureusement reçu aucun message ni e-mail de votre part à ce sujet, nous n’avons pas pu l’identifier immédiatement.

Dès que nous avons localisé le colis, nous l’avons récupéré, traité et le remboursement a été effectué.

Nous comprenons parfaitement votre frustration face à cette situation et nous nous excusons pour ce délai.

N’hésitez pas à nous contacter directement à tout moment — nous sommes toujours là pour aider et trouver une solution rapidement.

L’équipe Stoked

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dé topshop voor al je boardmateriaal

Correcte prijs, snelle levering. Hoewel het om een heel kleine bestelling ging (laces voor snowboardboots) werden de gratis stickers en de persoonlijke boodschap bij het pakket(-tje) enorm geapprecieerd.

13 de abril de 2026

mijn nieuwe thuis gevonden

Schitterende winkel en fantastisch personeel. Hier gaat het echt om de beleving en het delen van hun enorme kennis. Hier geweest voor nieuwe snowboardboots en bindingen. Veel uitleg en tips bij het passen. Ondertussen ook al een shredder hoodie van Stoked gekocht. Mijn nieuwe place 2 be. Ze zullen mij er nog vaak terug zien.

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle service met leuk kaartje…

Super snelle service met leuk kaartje en stickers. Was ik meteen favoriet thuis met deze coole Vans trui voor mijn zoon. Absolutely stoked natuurlijk! Aanrader de trui, de webshop trouwens ook!

23 de enero de 2026

Respuesta de Stoked Boardshop

Wow, een heel dikke merci vanwege het Stoked Team voor je mooie recensie. Very much appreciated 🙏

Commited to deliver

rotz mehrfacher Probleme mit der Paketzustellung (nicht auffindbar in Paketstationen) hat Stocked alles möglich gemacht, um meine Bestellung zu mir nach Hause zu liefern. Besonders Arno hat sich herausragend um mein Anliegen gekümmert – geduldig, lösungsorientiert und mit echtem Engagement. So sollte Kundenservice sein!
Absolut empfehlenswert für alle, die nicht nur Produkte, sondern auch zuverlässige Unterstützung suchen. Vielen Dank an das Team, besonders an Arno!

23 de enero de 2026

Heel goede service

Heel goede service, goede uitleg en begeleiding bij de aankoop v mijn dochter haar skatebord!
Zeer snelle montage zodat we onmiddellijk konden meenemen
Een aanrader!

14 de enero de 2026

Super telefoonadvies

Het advies via de telefoon heeft enorm geholpen bij de definitieve keuze snowboard. Dank! ook voor de snelle levering.

24 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lvering is eerst naar courcelles…

Lvering is eerst naar courcelles gestuurd (begrijpelijk) om nu vast te zitten ten zuiden van parijs. Uiteraard halen we zo de levertermijnen niet. De levering is voorzien in de regio Mechelen... Onbegrijpelijk.

23 de diciembre de 2025

Hi Michael,

Jammer om dit te lezen, dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
De zending is inderdaad eerst via Courcelles gegaan (standaard sorteerroute bij de koerier), maar dat ze daarna vastzit ten zuiden van Parijs is allesbehalve normaal.

We kijken dit graag meteen voor je na en zoeken samen een oplossing.
Wil je ons even mailen via support@stokedboardshop.be met je ordernummer?

Thanks om dit te melden en excuses voor het ongemak.

Pieter-Willem
Team Stoked

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snowboard besteld (aeronaut 2025)

Snowboard besteld (aeronaut 2025), vlot bestellen en geleverd aan racketsnelheid. Degelijk verpakt met voldoende bescherming, zou op zichzelf kunnen vliegen en nog onbeschadigd uit de doos komen. Duidelijke track & trace om bestelling te volgen. Nog wat stikkermateriaal & een enjoy kaartje als bonusmateriaal.

1 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.