Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Velfungerende og præcis levering med DAO, selvom det tog lidt tid ca. 4 dage fra bestilling til afhentning i pakkeshop! Normalt leverer DAO varen fra dag til dag. Måske har "Støvsugerbanden" ikke den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte to nye mundstykker til Mile, ringede til Roskilde afdelingen og han hjalp med bestillingen på nettede så det blev de rigtige mundstykker, virkelig god service selv om de ikke kom fra hans for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg skulle bruge et støvsuger mundstykke til parketgulv. fandt hjemmesiden fra støvsugerbanden. fandt mundstykket og bestilte. 3 dage efter kunne jeg hente pakken ved shell.nemmere kan det ikke være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt støvsugere hos støvsugerbanden i 33 år, senest nykøbt Nilfisk til min datter og svigersøn. Er tryg ved kompetent hjælp og god service. Kan anbefale butikken på peter bangs vej 👍

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Støvsugerbanden er et danskejet familiefirma, der primært sælger støvsugere og støvsuger tilbehør. Firmaet blev grundlagt i 1962 og hed oprindeligt. Støvsugermanden, men blev i 1991 omdøbt til Støvsuger-banden, da spillefilmen Støvsugerbanden blev vist i biograferne. Støvsugerbanden har i dag 7 detailbutikker, en erhvervsafdeling samt webshoppen Stov.dk. Webshoppen blev etableret i 2008 og sælger i dag et stort sortiment af støvsugere og støvsugertilbehør

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super service og hjælp Max 💫 herfra

Har skulle bruge en del til en robotstøvsuger, hvor jeg ringet og talte med en flinke mand ( kan desværre ikke huske navnet på ham ) men jeg sendte ham et foto med delen og han hjælp mig helt vildt da jeg ikke have kunne finde dele til min støvsuger og det var bare en super oplevelse hele vejen igennem mvh

19 de septiembre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får jeg den tilbage?

Jeg sendte min dyson afsted 01.07 og har intet hørt? Har forsøgt at ringe 10-20 gange men er altid nummer 1 i køen men telefonen bliver aldrig taget? Nu forsøger jeg at skrive her i håb om besked om hvad der sker.

Jeg har givet dem de ønskede oplysninger og opdateret når vi når en konklusion.

1 de julio de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Støvsugerbanden

Jeg beklager dybt de problemer, du har oplevet med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Jeg forstår, hvor frustrerende det må være at vente uden at få svar.

Jeg vil straks undersøge sagen med din Dyson og vende tilbage med en opdatering så hurtigt som muligt. Kunne du venligst sende mig dit ordrenummer og eventuelle andre relevante oplysninger via privat besked, så vi kan få løst problemet med det samme?

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak for din tålmodighed.

Send gerne dit svar til eshop@stovsugerbanden.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig lang ventetid og ingen…

Utrolig lang ventetid og ingen tilbagemelding

2 de junio de 2024

Hej
Tak for din feedback.

Vi beklager virkelig den lange ventetid og manglende tilbagemelding fra vores side. Dette lever ikke op til vores standarder, og vi forstår, hvor frustrerende det må have været for dig.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores tjenester og reducere ventetider. Din feedback er meget værdifuld for os i denne proces.

Hvis du stadig har uløste sager eller spørgsmål, bedes du kontakte os direkte på eshop@stovsugerbanden.dk, så sørger vi for, at din sag bliver håndteret med det samme.
Vi værdsætter din tålmodighed og håber at kunne give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Tim

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig pakket

Pakket dårligt, kunne være pakket bedre

16 de mayo de 2024

Hej

Tak for din feedback.

Vi beklager, at emballagen ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at sikre, at vores produkter er pakket forsvarligt, så de ankommer i perfekt stand. Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at forbedre vores emballage.

Vi vil også gerne informere dig om, at vi har et miljøhensyn i vores pakkeproces. Vi tester løbende at sende så mange varer som muligt i deres originale emballage for at undgå unødvendig brug af ekstra materialer. Dette gør vi for at reducere vores miljøaftryk og undgå at pakke emballage ind i mere emballage. Vi værdsætter din forståelse og støtte til vores miljøvenlige initiativer.

Hvis du har oplevet nogen skader på dine varer, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
Tim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.