Super service! Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Omdat het een verjaardagscadeau was en ik het snel nodig had, heb ik meteen het juiste product opnieuw besteld en een e-mail gestuurd... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Uitstekende klantenservice en snelle reacties! Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ze reageren snel en op een prettige manier, waardoor het contact heel fijn verloopt. Toen ik een proble... Ver más
Bij de keurige en snelle geleverde bestelling zat ook n doosje met een heleboel monsters. Fijn, want dan kun je andere geuren proberen en wie weet zit er wel iets bij wat je lekker vind.
Super snel het pakketje binnen gekregen en altijd heel leuk om een persoonlijke boodschap erbij te krijgen! :) Ik heb de kleine testers van Morphe besteld. Ik ga zeker straks de grote variant best... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Studio Aromatic, jouw bestemming voor exclusieve niche parfums van vooraanstaande merken zoals Morph Parfum, AWF Appointment With Future en Panama 1924. Ontdek een wereld van verfijning en unieke geuren in onze online boetiek, www.studioaromatic.com. Morph Parfum, met zijn innovatieve benadering van geurcreatie, vangt de essentie van artistieke expressie in elke fles. AWF Appointment With Future staat bekend om zijn gedurfde en eigentijdse geuren, die de grenzen van conventionele parfumerie verleggen. Ontdek de tijdloze elegantie van Panama 1924, een merk dat erfgoed en vakmanschap combineert om unieke en verfijnde geuren te creëren. Bij Studio Aromatic begrijpen we dat elk flesje parfum een verhaal vertelt en een persoonlijke reis symboliseert. Onze toewijding aan kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid maakt ons jouw betrouwbare bron voor het ontdekken en verwerven van deze exclusieve geuren. Onze webshop is ontworpen met het oog op eenvoud en gemak, zodat je moeiteloos door onze collecties kunt bladeren en je perfecte geur kunt vinden. Wij nodigen je uit om de wereld van Studio Aromatic te verkennen en je te laten betoveren door de ongeëvenaarde geuren die we te bieden hebben. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke aankoop een bijzondere ervaring te maken. Voeg je bij onze gemeenschap van gepassioneerde parfumkenners en deel je ervaringen op Trustpilot, want jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Studio Aromatic - waar exclusiviteit en verfijning samenkomen om jouw zintuigen te betoveren.
Información de contacto
Groenevelt 9, 4524MA, Sluis, Holanda
- 0117421300
- info@studioaromatic.com
- www.studioaromatic.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wat een geweldige geuren
Wat een geweldige geuren, en super goede, nette manier van klantcontact onderhouden door de eigenaar van het bedrijf! Ik zal zeker vaker bestellen!
Goede communicatie en snelle levering…
Goede communicatie en snelle levering en daarnaast nog een hoop sampels.
Premium quality and service!
Thank you for having such a big diversity of parfumes, for your support team heartbreaking care of me and my feelings, for so many gifts in the box!!! I am glad to be your client!
Super service! I
Super service!
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld. Omdat het een verjaardagscadeau was en ik het snel nodig had, heb ik meteen het juiste product opnieuw besteld en een e-mail gestuurd om uit te leggen wat er was gebeurd.
Ik kreeg direct een retourlabel zonder kosten, en het nieuwe product is dezelfde dag nog verzonden. Ook zat er een persoonlijk kaartje bij, wat ik echt heel leuk vond.
En ja hoor: het juiste product was ruim op tijd binnen. Iedereen blij!
Super bedrijf – 100% aanbevolen.
Snelle levering, persoonlijke boodschap, extra cadeau + 3 samples.
Geweldig!!!@@
Great perfumes.
Bij de keurige en snelle geleverde…
Heerlijke geuren en goede service
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Een persoonlijke touch door een handgeschreven kaartje mee te sturen. Erg attent.
Altijd uiterst betrouwbaar en goede en…
Altijd uiterst betrouwbaar en goede en snelle levering! Al jarenlang uiterst tevreden 😊
Heerlijk…
Tweede keer besteld en de volgende dag in huis. Mooi kaartje en proefjes erbij.
Geweldige geur én uitstekende service
Geweldige geur én uitstekende service
“Naast het feit dat dit parfum echt fantastisch ruikt — elegant, langdurig en complimenten gegarandeerd — wil ik ook de geweldige service van de webshop benadrukken. Mijn bestelling werd snel en netjes verzonden, zorgvuldig verpakt en met oog voor detail geleverd
Sehr schneller Versand
Sehr schneller Versand, schön verpackt und tolle Set mit Proben. Danke, ich freue mich!
Aamrader
Snelle levering en zelfs een prachtig pakketje met samples mogen ontvangen.
Elke bestelling superveel lekkere…
Elke bestelling superveel lekkere nieuwe monsters. Niets is teveel!