Jeg har været stylebox i Bruuns galleri i dag, jeg vælger at købe eau de toilette cool water paificic summer til damer. Jeg dufter til den imens ekspedienten ser på det og hun fortæller mig prisen, j... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået behandlinger i Bruuns Galleri jævnligt (klipning, farvning/retning af bryn/vipper) og hver gang har service niveauet været i top. Selvom der kan gå lang tid imellem mine behandlinger, så... Ver más
Jeg har fået klippet og farvet mit hår hos en ung a la latino pige for nogen dage siden. Hun er fagligt dygtig, ærlig og følte mig i meget trygge og kompetente hænder 👍 Et super hyggeligt sted... Ver más
Forsøger at købe 2 x uniq one hair treatment til 149,- (som tilbuddet foreskriver) dog bliver jeg konstant opkrævet fuld pris for begge uanset hvad jeg gør. Skriver her, da jeg på hjemmesiden ikke kan... Ver más
La empresa ha respondido
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Rørmosevej 1, 3450, Allerød
God leveringstid, fungerer fint - spar på emballagen, kom i en stor kasse, der sagtens kunne have været mindre.
Bestilling var nem. Der kom dog en meddelelse om at varerne var forsinkede pga travlhed. Heldigvis havde jeg et par dage at løbe på, så det gik. Og man fik besked - vigtigst af alt.
De lækre produkter, billigt og hurtigt. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på!!! Dejligt!!
Jeg har fået den bedste service man kan tænke sig. Tak for det
God oplevelse at handle på Stylebox
Købte en BaByliss føntørrer med 20% rabat, da min gamle af samme mærke, som jeg har brugt i 10 år stod af, den blev godt brugt til 4 Amerikanske Cockerspaniels efter bad når de skulle tørres op. Den nye er jeg yderst tilfreds med, smart design og mere handy, også med en god stærk motor, jeg kan varmt anbefale dette mærke.
Jeg er yderst tilfreds med at handle hos STYLEBOX det er nemt!!! og ikke mindst, varen kom til tiden. Det bliver ikke min sidste vare. TAK.
Alt var rigtig fint - bortset fra at når man køber on line er billeder ret vigtige. Så når der vises forstørret billede eller billede af conditioner flaske som har mere ml i sig end produktet som sælges - så er det fejlagtig markedsføring. Det var først på fakturaen jeg opdagede at indholdet var a la en 250 ml falske og ikke en 500 ml flaske. Så jeg vil ikke tro at jeg køber noget igen hos StyleBox - for det er ikke okay!

Respuesta de StyleBox
Super hurtig levering fra du klikker køb og til varen er pakket op - eneste dryp af malurt er, at du skal ud af døren og besvære dig ned til leveringsstedet, men man kan jo betale ekstra få dørlevering, men hvem gider det?????
Modtog min ordre uden problemer og endda med nogle lækre prøver.
Fin og overskuelig hjemmeside med gode tilbud.. God service og hurtig levering!
Jeg kan kun anbefale denne netbutik. Varerne kom hurtigt, og alt var som det skulle være, bare super.
jeg er fuld ud tilfreds med STYLE BOX:
Bestilte søndag aften og havde min pakke tirsdag morgen, så det kunne ikke være bedre.
Servicen var god, og blev løbende opdateret, da der var ret lang ventetid på min ordre. Så de får 4 stjerner grundet den lange ventetid trækker lidt ned.
nemt at handle, gode varer, billig fragt og hurtig levering
Jeg bestile en pakke hos StyleBox, og den kom til tiden, og undervejs kunne jeg følge den med Track & Trace. Hvilket jeg rigtig godt kan lide. Udover det fik jeg både en mail og sms om at nu var min pakke kommet. Udover min bestilte varer var der også et par prøver med, og hvem kan ikke lide og blive ekstra forkælet? Så 5 stjerner fra mig. :)
det var helt i top, og vil absolut anbefale det til andre, rigtig god service.