StyleBox

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået klippet og farvet mit hår hos en ung a la latino pige for nogen dage siden. Hun er fagligt dygtig, ærlig og følte mig i meget trygge og kompetente hænder 👍 Et super hyggeligt sted... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsøger at købe 2 x uniq one hair treatment til 149,- (som tilbuddet foreskriver) dog bliver jeg konstant opkrævet fuld pris for begge uanset hvad jeg gør. Skriver her, da jeg på hjemmesiden ikke kan... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Centro de bienestar
  2. Tienda de cosméticos
  3. Clínica dermatológica

Sobre StyleBox

Información proporcionada por diversas fuentes externas

I StyleBox butikker kan du både blive stylet og købe mere end 35 spændende mærker inden for hårpleje, makeup, negle og accessories. Du finder over 2.000 spændende produkter både i StyleBox Webshop og i vores butikker. Vores butikker ligger i Lyngby Storcenter, Fields, Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter og Bruuns Galleri.

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

stylebox Bruuns galleri

Jeg har været stylebox i Bruuns galleri i dag, jeg vælger at købe eau de toilette cool water paificic summer til damer. Jeg dufter til den imens ekspedienten ser på det og hun fortæller mig prisen, jeg siger den vil jeg gerne have.
Da jeg kommer hjem og får åbent duften er det herre duften jeg står med... Jeg forstår ikke hun ikke gør mig opmærksom på det, nu står jeg så med en herre duft jeg har givet 175 kr for som jeg ik kan bruge til en skid... Jeg bor i Fredericia og er pisse træt af det 😏 mvh Lene

5 de mayo de 2018

Hej Lene

Jeg kan ikke se, at du tidligere har været i kontakt med vores kundeservice.

Hvis du sender os en mail på kundeservice@matas.dk, vil vi hjælpe dig med, at finde en løsning.

Stylebox Kundeservice

StyleBox Bruuns Galleri

Jeg har fået behandlinger i Bruuns Galleri jævnligt (klipning, farvning/retning af bryn/vipper) og hver gang har service niveauet været i top. Selvom der kan gå lang tid imellem mine behandlinger, så kan personalet huske mig og det synes jeg har stor værdi! Jeg får masser af vejledning og selvom de selvfølgelig prøver at sælge mig noget ekstra med hjem også, så er det på en behagelig måde, hvor jeg som kunde mere føler det som en service-oplysning end som et salg - det er nemt at takke nej. Jeg bliver altid i godt humør af at komme her. Så tak for jer!

23 de febrero de 2018

Lyngby stylebox

Virkelig dårlig service fra Mac make up artisten. Jeg ville have hjælp til at vælge en læbestift og hun valgte 3 for mig. Hun lagde dem på bordet og bad mig om at prøve dem selv. Jeg spurgte om hun hun kunne lægge en farve på mine læber men nej det var ikke noget hun gjorde fordi man skulle bestille tid til det.
Der var ingen andre kunder og der var personale tilstede ved kassen. Jeg nævnte for hende at man får altid prøvet makeup i matas eller magasin før man køber. Det troede hun ikke på især ikke 3 farver.
Hun havde ikke lyst til at hjælpe mig lige fra starten af og virkede afvisende.
Lige efter tog jeg i magasin hvor en sød make up artist lagde læbestifter på mig og jeg endte med at købe 2 læbestifter og 3 øjenskygger.

11 de enero de 2018

Hej Sofia

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og jeg tager med det samme kontakt til butikschefen så hun kan følge op på sagen.

Stylebox Kundeservice

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Ventede flere månede og gik med shapeless hår til at få mere længste i nakken. Pigen syntes at der skal skabes mere balance med min lang asymmetrisk pandehår, og det bar jeg enig med, glædede mig til en ny frisure, i stedet for har hun barberet alle mine hår bagi, klippede ca 13 cm i længden, så nu de længste hår ender midt på hoved!!!! Nu har jeg kun min pandehår og ingenting bagi! Nå jeg tager hue på, ser det ud at jeg ingen hår har, forfærdelig. Vi talte slet ikke om en "kort frisure" og jeg gjorde hende opmærksom på hvirvler jeg har bagi, men det løste hun ved at klippe håret lang over dem. Nu vil det går et år, får de vokser tilbage, jeg skal kæmpe med hår der stikker op over halstørklæde om vinteren og ser ud som idiot hele vinteren. Man klippet ikke en voksen kvinde hår til den frisure hun havde i 7 klasse uden at spørge om lov. Kan ikke holde ud at se på myself. Jeg er så ked af det....

10 de noviembre de 2017

Hej Aleksandra

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Jeg har undersøgt sagen og kan forstå at du er i dialog med vores kundeservice og du må meget gerne sende hende dine kontakt oplysninger som hun har bedt om, så vi kan kontakte dig.

Kolding Storcenter

Havde en fantastisk oplevelse i Stylebox, Kolding Storcenter. Ekspedienten var sød og smilende og lyttede virkelig til hvad mit problem var. Hun gav mig en shampoo der allerede efter 2 gange brug, har hjulpet mere end noget andet jeg har brugt. Hun var ligeledes rigtig god til at forklare hvordan jeg skulle bruge den, da det ikke stod på dansk. Så kæmpe thumbs up til jer.

1 de octubre de 2017

Stylebox Frederiksberg

Stylebox Frederiksberg

Som altid er jeg i dag blevet klippet i Stylebox Frederiksberg og jeg er SÅ glad!

Jeg plejer at komme ind og få klippet minimalt spidser, men i dag skulle der ske noget nyt, så Dorte lavede den flotteste klipning!

Kære Stylebox. Giv rosen videre til hende - hun fortjener den og jeg glæder mig til at komme tilbage og få rettet kanter

28 de septiembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den værste oplevelse i Stylebox …

Den værste oplevelse i Stylebox Field's.

Har købt en MAC makeup børste som normalt koster 370 kr. Jeg fik den til 280 kr. Jeg kom in til Stylebox igår og skulle reklamere for den. Jeg skulle igennem tre mederbejder inden den sidste kunne " hjælpe" mig. Den svenske mederbejder siger til mig at det er meget naturligt at MAC børster slipper børstehår da de er lavet for hånd. Jeg har ansigtet fuld af børste hår hver gang bruger den. " Det er meget normalt for en MAC børste" siger hun. NEJ det er det IKKE. Jeg har flere af MACs børster og ja der fældes 1-2 hår de første par gange man bruger børsten men ikke i mere end to uger og ikke så meget som denne dyre børste.

Ej jeg er meget skuffet også overfor hendes attitude. Der var ikke noget "det er jeg ked af".. eller noget af den retning. Meget barsk dame. Jeg gad ikke tale videre så jeg bad om at får børsten tilbage og så gik jeg. . Nu har jeg en dårlig oplevelse af Stylebox Fields men også af MAC og hvor jeg ikke føler at jeg er blevet hjulpet. Gad vide hvad MAC synes om den dårlige service damen yder. Fordi snakkede med MAC i Magasin og kassedamen siger at det er ikke normalt at børsten slipper så meget hår..Hun sage at hvis jeg ikke får hjælp af Stylebox så må jeg gerne tage børsten med til dem så vil de hjælpe mig.. Se det er en rigtig god service.
Den svenske dame kunne i det mindste tale på en pæn og rolig måde selv om hun afviser. Hun begyndte desuden at tale meget hurtigt og meget højlydt på svensk til mig. Det er ikke alle i dk der forstår svensk??? Heldigvis kan jeg tale svensk men hvis der var en der ikke kunne det, så ville man have svært at forstå hende. 0 STJERNER!!!!!!

31 de agosto de 2017

Hej Nana

Øv, det var en ærgerlig oplevelse, det er jeg rigtig ked af at høre.

Jeg har talt med pigerne i butikken, og de vil meget gerne se på børsten igen og selvfølgelig hjælpe dig, hvis børsten er defekt.
Spørg gerne efter Cait, hun ved du kommer igen og er klar til at hjælpe dig.

Elisa

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Über Amazon bot dieser Händler ein …3-tlg. Kofferset 49,99€ ?

Über Amazon bot dieser Händler ein 3-tlg. Kofferset für 49,99€ an. Bestellbestätigung und Rechnung wiesen auch 3 Koffer aus. Gekommen ist nur einer!
Der Händler bestreitet, ein 3-tlg. Set für diesen Preis angeboten zu haben. Das Angebot wurde in der Zwischenzeit geändert. Nun soll ich auch noch die Rücksendungskosten tragen. Ich denke nicht daran. Nichts als Ärger, kein Einsehen.Sehr schlechter Kundenservice. Amazon ist sehr bemüht, aber es ist jedesmal ein anderer Mitarbeiter am Telefon. Also muss man immer wieder von vorn erzählen. NIE wieder!!!

22 de agosto de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig skuffende oplevelse i Stylebox …

Virkelig skuffende oplevelse i Stylebox i Fields igår. Frisøren var simpelthen så lidt serviceminded da jeg var der og havde mere travlt med at snakke med nogle hun kendte imens mit hår blev vasket end at koncentere sig om mig. Da turen kom til klipningen så virkede jeg som luft for hende og da jeg på et tidspunkt nævner hvordan jeg godt kunne tænke mig at pandehåret blev klippet blev jeg mødt med
kommentaren "jeg er jo ikke færdig med at klippe dig endnu".
Frisuren er jeg ikke tilfreds med og skal have nogen til at rette det :(
Lidt ærgeligt med denne oplevelse, da det ellers er anden gang jeg var der. Øv

15 de junio de 2017

Hej Stina.

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse i Stylebox i Fields. Jeg har talt med butikchefen, og hun vil meget gerne høre fra dig, da de selvfølgelig er rigtig kede af, du ikke er tilfreds med både behandlingen og med klipningen.

Jeg er derfor sikker på I sammen kan finde frem til en rigtig god løsning.

Stylebox Fields - Meh manicure

Jeg betalte 350dkk for en manicure. Jeg var tilfreds, så godt ud. De sagde, det holdes indtil 3 uge eller længere. 12 dage senere var en stor del af lack allerede væk.

1 de junio de 2017

Hej Carolina.

Jeg er ked af at høre, du ikke har været tilfreds med den manicure, du har fået i en af vores butikker.

Kan du ikke sende os en mail på kundeservice@matas.dk, hvor du oplyser hvilken butik du har været i og hvornår du var der.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Stylebox -Bruuns Galleri: Virkelig tilfreds

Jeg blev klippet af Camilla i Stylebox - Bruuns Galleri og var rigtig tilfreds med resultatet.
Camilla er virkelig flink og kompetent og gav rigtig god vejledning om pleje af mit skadede hår. Hun var meget åben om hvad der kunne og ikke kunne lade sig gøre og klipningen var lige hvad jeg havde forestillet mig.

19 de mayo de 2017

Dårlig klipning

Det er virkelig træls når man går ind i en salon, betaler en stor sum penge for en klipning, for til slut at ende op med så dårlig et resultat. Var der inde med min mor her for leden, hvor hun så fik en klipning, dog fik hun overhoved ikke det hun havde forventet. Hun bad om at få etager, hvilket hun overhoved ikke fik. Længden på hendes hår er nu ujævnt, så en side af hendes hår er længere end den anden. Hun havde nok forventet at få en professionel frisør, men sådan ser arbejdet ikke ud.
Virkelig skuffet.

9 de febrero de 2017

Hej Tamana,

Vil du ikke sende mig en mail, så vi kan høre lidt mere om jeres oplevelse - hvornår var det og i hvilken StyleBox - laj@matas.dk

StyleBox.dk, Laila

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig frisør og ente med at få mit hår ødelagt !

Jeg var inde i august for st få klippet og farvet mit har det skulle være farven kold grå men det ente med at der kun var et lilla skær i det, og de fik mig overtalt til at købe en farvebombe og skulle bruge det der hjemme, hvad der kom ud af det var farven blå og jeg blev så ked af og gal at jeg henvendte mig til dem og fik at vide at jeg skulle komme ind og så ville de fjerne farven, men ende med at have lakse farvet hår !!! Jeg henvendt mig igen og sagde at jeg ville have mine 1700 tilbage som jeg hade betalt da hverken farven eller klipping var rigtig udført og da hun hade ødelagt mit hår, men jeg fik bare svart nej, syntes at det er fuldstændig uhørt at jeg ikke kunne få min penge igen hun hade farvet mit hår og overhovedet ikke kommet i nærheden af den farve jeg ville have, og hun hade klippet det alt for kort i nakken og jeg var det skævt klippet !!! Jeg gik på frisørskolen 14 dage efter og de kunne da farve mit hår i den rigtig farve, de er ikke engang uddannet og det er de inde ved Stylebox by Matas jeg er i chok !!! Og fra råder alle om at få klippet og farvet hår inde ved Stylebox by Matas da de ikke kan klippe eller farve og så er de ubehøvlet over for en når man klager !!!!

31 de enero de 2017

Kære Sabine,

Vi er rigtig kede af, at høre om din oplevelse og kunne rigtig godt tænke os, at høre lidt mere om den.
Vil du ikke sende mig en mail på laj@matas.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

StyleBox.dk, Laila

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super levering

Bestilte mandag og havde varen onsdag, så der er absolut intet at sætte på det.

Varen var dog ikke blomberet, hvilket jeg kan forestille mig måske kunne blive et problem hvis den skulle byttes

24 de enero de 2017

Tak for anmeldelsen :)

Varerne kan byttes, når blot emballagen ikke er brudt og ingen er i tvivl om, om hvorvidt produkterne har været åbnet. - HUSK blot fakturaen fra købet.

StyleBox

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lagerstatus og leveringstid passede ikke

Ifølge hjemmesiden var min vare på lager ved bestilling, og der var almindelig levering, hvilket er rart, når det gælder julegaver :-) Bestilte d. 15/12 og tjekkede dagligt, men varen stod som ikke afsendt. Ringede d. 21/12 og kom efter 15 - 20 minutter "igennem". Varen var klar og de ville sende den med det samme. Senere får jeg en mail om, at de desværre alligevel ikke har varen på lager, og at de har slettet min bestilling. Lidt irriterende med så kort tid til jul. Jeg tjekker derefter hjemmesiden - hvor varen stadig står som på lager med almindelig levering (?). Det er da superærgerligt for andre kunder, tænker jeg. Personligt vil jeg fremover købe mine varer et andet sted, hvor oplysningerne på hjemmesiden passer.

21 de diciembre de 2016

Respuesta de StyleBox

Vi undskylder din oplevelse Christian, som skyldes at det antal vi har lagt på lager, ikke passede med det antal vi modtog.

Når det sker, skal vi selvfølgelig med det samme rette antallet, så produktet ikke vises på hjemmesiden.

StyleBox.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fører ikke pengene tilbage ved returnering!

Jeg bestilte d. 18/11-2016 nogen varer hos StyleBox. Efter afsendelse af bestillingen fortryder jeg købet, og jeg skriver derfor til StyleBox om jeg blot kan nægte modtagelse af pakken, hvilket de svarede ja til.
Dette blev gjort samme dag, men jeg har endnu ikke nu d. 21/12-2016 fået pengene retur.

Jeg har for flere dage siden skrevet til StyleBox, men har ikke fået svar, og jeg har nu forsøgt at ringe til dem, og ventet i røret i 16 minutter uden held.

Det virker useriøst, og uerfarent.
Næste gang benytter jeg et mere professionelt firma.

21 de diciembre de 2016

Hej Martin,

Vil du ikke sende mig en mail med dit ordrenummer, så kigger jeg med det samme på opgaven - laj@matas.dk

Laila, StyleBox

Succes

Jeg var Idag kl 12.30 i Kolding Storcenter for at få en klipning. Jeg er selvfølgelig nervøs, da min sidste klipning hos et andet firma gik galt. Men hende der skal betjene mig, lytter til alt jeg siger og får fikset mit hår til mere end jeg kunne ønske. Elsker det!! Hun var både sød og nærværende. Jeg gik derfra med en rigtig god følelse og lækkert hår 😄👍

14 de diciembre de 2016

Respuesta de StyleBox

skønt - skønt - skønt og så lige lidt vidunderligt :)

Glædelige jul Jennifer og tak for din anmeldelse.

StyleBox, Laila

Laaang leveringstid/dårlig undskyldning

Har tidligere med succes handlet på Stylebox, og bestilte derfor gladeligt varer på nettet den 1. december. 5. december får jeg en mail, hvor de beklager at mine varer er forsinket, da de har haft meget travlt på grund af Black Friday. Mig bekendt var det den 27. November, og kunne vel ikke være en overraskelse for dem, så bemandingen kunne vel være planlagt derefter. I mailen skrev de at mine varer ville blive afsendt inden ugens udgang. Det er i dag lørdag den 10. december og stadig ingen spor af mine varer. Ved track af ordre kan jeg se den er modtaget den 1. og siden er der tilsyneladende intet sket. Jeg har mailet til kundservice og rykket for mine varer, men også her har de travlt (af samme årsag som nævnt ovenfor) og forventer defor ikke at få læst min mail før end om 5-7 dage.
Så ikke nok med at varerne ikke er kommer, mage til idiotisk undskyldning og arrogant behandling af kunde"service" skal man vist lede længe efter. Så mon ikke det er sidste gang Stylebox får fornøjelsen af at modtage mine penge.

10 de diciembre de 2016

Hej Bente

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, vi har rigtig travlt i øjeblikket og prøver at komme igennem bunkerne af henvendelser hurtigst muligt.

Har du stadigvæk ikke fået fat på os, er du meget velkommen til at skrive til: esf@matas.dk, så kigger jeg på sagen.

Elisa, Styleboks.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig stil, og uprofessionelt!

Jeg bestiller om eftermiddagen den 1. November, så står der min ordre behandles kl 8.50 på lageret den 2. November. Den 3. får jeg besked om travlhed, leverandørsvigt, og viceversa, samt at min ordre vil blive pakket i løbet af et par dage. Den 4. Får jeg besked om XXXXXX var udsolgt (ja, det stod som x'er, så jeg anede ikke hvad de x'er dækkede over. Fik at vide, da jeg ringede, det var SG79 No.1). Så i forgårs opdagede jeg, har jeg fået besked om, at ordren er afsendt og pludselig SG79 No.3 også udsolgt. Jeg har fået tilbudt gratis fragt på næste ordre, men kan ærligt talt ikke se, hvad jeg skal bruge det til. Får ingen alternativer. Ikke noget med at vente på varerne kommer, en mindre størrelse, eller noget i den stil. Bare en masse forvirrende, irriterende mails og så en gratis fragt kode. 😔 TILFÆLDIGVIS ved jeg, at en blogger jeg kender, har fået leveret sine to No. 3, som jeg fortalte hende om var på tilbud, fordi jeg ved, hvor glad hun er for den. Hun lavede en bestilling (så altså EFTER mig) på blandt andet to No.3 (som jeg ikke har fået med i min forsendelse, fordi den var udsolgt!?).

Det tog adskillige dage efter jeg fik at vide, at xxxxxx var udsolgt, til nogle som helst af udgaverne stod som udsolgt! Dette gjorde jeg uforstående adskillige gange opmærksom på. Synes det både er uprofessionelt at sælge varer, man ikke har?! Men også at folk der har bestilt efter andre får en vare tilsendt, som folk der har bestilt før vedkommende, får at vide er udsolgt, og dermed ikke får! Jeg havde bestilt af SG79: En æske med 3 "ministørrelser" i, en 1'er, en 2'er og en 3'er. Endte med at kunne få æsken og 2'eren. Der står leveringstiden er 1-2 dage, men først 3 dage efter får jeg besked om xxxxxx er udsolgt, jeg, som før nævnt, ringer og får at vide er No.1. Og så 1 uge efter får jeg en mail om at varerne er afsendt, men pludselig heller ingen 3'er!! Da jeg snakkede med hende hos stylebox-kundeservice, så sagde hun, at det er meget normalt, at man ikke nødvendigvis får sine varer, fordi man har bestilt før andre, men at det afhænger af, hvor nemme varerne er at plukke.

MÆRKELIG POLITIK!
——————————
Opdatering: Jeg havde anmeldt både på Facebook og på Trustpilot. Sidstnævnte kan bestemt anbefales. Jeg har været i kontakt med Elisa, som har lovet, at hun ville tage mine ord med videre, så der kan blive rettet op på det. Hun kunne godt se det fornuftige i mine frustrationer, og sørgede for, at jeg kunne bestille de parfumer, jeg ikke fik sidst, til samme nedsatte pris. Jeg sidder nu med parfumerne foran mig, og det hele er endt godt 👍 Thumbs up for Elisa!

10 de noviembre de 2016

Hej Kassia

Tak for din anmeldelse af Stylebox.dk.

Hvor er jeg ked af at høre om din oplevelse, det må vi kunne gøre bedre.
Vil du ikke sende mail til mig på esf@matas, og oplyse mig dit ordre nr., så vil jeg gerne kigge nærmere på sagen.

Elisa
Stylebox, kundeservice

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.