Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt strømper fra stylelegs nu gennem flere år og er til dato Aldrig blevet skuffet. Størrelserne passer perfekt og kvaliteten på strømperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte RIA-ankelstrømper ved stylelegs de passer perfekt til mine korte støvler de er af microfiber som gør dem holdbare på trods af det daglige slid. De passer også godt til mine capribukser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

11 de diciembre de 2020

Hej Gitte 😊
Vi pakker det hurtigste vi kan og så krydser vi fingre for at fragten er med os. Dejligt du fik din pakke hurtigt, håber du bliver glad for strømperne.

Nem bestilling

Nem bestilling, GLS havde ikke registret pakken,men fik fin hjælp af StyleLegs som ringede mig op og sendte en sms med hylde nr til afhentnings stedet.

10 de diciembre de 2020

Hej Iris 😊
Tusind tak for din anmeldelse og velbekomme. Vi hjælper gerne alt det vi kan og dejligt du fik din pakke.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service hurtig levering og lækker kvalitet

10 de diciembre de 2020

Hej Thomas 😊
Tusind tak for dine meget flotte anmeldelse. Den glæder også rigtig meget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kæreste blev rigtig glad for…

Min kæreste blev rigtig glad for strømperne
Så det er ikke sidste gang at der blev bestilt hos jer

9 de diciembre de 2020

Hej Brian 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse, hvor er det glædeligt at høre de faldt i god jord. Vi ser frem til at betjene dig igen en anden dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre strømper hver gang og…

Super lækre strømper hver gang og hurtig levering

7 de diciembre de 2020

Hej Lea 😊
Hvor er det skønt at høre at du er glad for de strømper vi har på shoppen. Vi ser frem til at betjene dig en anden dag

Valorada con 4 estrellas sobre 5

hurtig levering

7 de diciembre de 2020

Hej Åse 😊
Herligt! Vi pakker så hurtigt vi kan og så er det bare skønt at fragten er med os.

godt

gode produkter

4 de diciembre de 2020

Hej Niels 😊
Tak for det.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ved ikke lige hvorfor der gik 2 dage…

Ved ikke lige hvorfor der gik 2 dage fra afsendelsen var sket til jeg fik besked om pakke kunne hentes. Måske DAO har travlt?

4 de diciembre de 2020

Hej Lene 😊
Tak for din anmeldelse. Vi er desværre ikke herrer over hvor hurtig DAO er og de har meget travlt lige for tiden.
Håber du blev glad for dine nye strømper

Fantastisk!

Første gang jeg handler på Stylelegs og nåede ikke at få rabatkoden sat på bestillingen. Skrev så en mail om de kunne hjælpe mig.
Blev ringet op 3 kvarter sener, af den flinkeste kvinde, der fik fikset problemet for mig og vupti dagen efter havde jeg mine vare. Kæmpe fan af servicen og hvor hurtigt jeg fik mine vare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 de diciembre de 2020

Hej Christina 😊
Tusind tusind tak for din meget flotte anmeldelse af os, den varmer mere end du aner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, lækker kvalitet. Top karakter herfra!

3 de diciembre de 2020

Hej Jeanette 😊
Det glæder os usigeligt meget med så flot en anmeldelse - tusind tak

Bedre bliver det ikke 😃

Bedre bliver det ikke 😃

Bestilte fredag og kunne hente pakken i dag søndag.

Flot indpakning, lækre strømper, som jeg glæder mig til at give videre i julegave, og en lille pose slik.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller strømper fra Style legs 😊

Mvh
Anne Krogh

29 de noviembre de 2020
Opinión espontánea

Hej Anne 😊
Vi havde en super travl fredag og pakkede på livet løs, så alle forhåbentligt kunne modtage der pakker hurtigt. Så vi er så glade for at det lykkedes 🙌🏼
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse som varmer rigtig meget. Vi ser frem til at betjene dig en anden dag.
Glæde jul

Fantastisk første køb

Bestil onsdag aften efter 20.00 - modtaget med dao fredag kl 4.00.
Pakket flot ind - oser af luksus og en lille pose slik med i pakken. Det er bestemt et sted jeg handler fremover

20 de noviembre de 2020
Opinión espontánea

Hej Josephine 😊
Tusind tak for din mega fine anmeldelse, det glæder os så meget når det vi gør, falder i god jord.
Vi ser frem tilsat betjene dig en anden dag

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.