Vi har købt strømper fra stylelegs nu gennem flere år og er til dato Aldrig blevet skuffet. Størrelserne passer perfekt og kvaliteten på strømperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiske produkter der lever op til det lovede, men det vigtigste og grundet til de fem stjerner og selve anmeldelsen er den gode og altid hurtige service og personligt svar på spørgsmål.
La empresa ha respondido
Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Ver más
www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.
Lumbyvej 34, 5000, Odense C, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hej 🤩
Altid en fantastisk god oplevelse 🤗 Hurtig levering ☺️ Nice strømper ❤️

Respuesta de stylelegs.dk
God pasform, men kvalitet er ikke så god. De løber første gang man tager strømperne på. Og har været ude for det to gange nu

Respuesta de stylelegs.dk
En udsøgt fornøjelse som altid, ekstrem hurtig levering dag til dag.
Kvaliteten helt i top, selvsiddende 60 🥰

Respuesta de stylelegs.dk
Bestillingen af de lækreste strømper, var mega nemt og hurtig lervering… men men men, jeg fik desværre ikke engang strømperne helt på, inden de gik i stykker øverst foran ved syning, som så bare løb ned ad mod låret..
Øv øv, jeg havde glædet mig til dem, de var lige prikket over i til nytårs kjolen.
Strømpen er:
SUBLIME strømpebukser med hofteholderlook 20 DEN. - S/M, Sort

Respuesta de stylelegs.dk
Syntes desværre ikke kvaliteten er særlig god. De er lidt stive i materialet

Respuesta de stylelegs.dk
Smukke lækre strømper. Hurtig levering og alt tip top. Eneste grundt til 4/5 er at enkelte strømper var flere størrelser størrer i pasform, og dermed alt for store. Lidt ærgeligt. Men ellers super fint. Har allerede købt igen😊

Respuesta de stylelegs.dk
Jeres produkter er altid tip top kvalitet ligesom jeres service også mht. levering.
Alt er perfekt 👍
10 stjerner herfra

Respuesta de stylelegs.dk
Strømperne ser fine ud og er nok også ok til prisen - købte med rabat under Black Friday. Ved ikke mht kvalitet da jeg ikke har prøvet dem endnu. Umiddelbart hurtig levering ca. 5 dage, men er sikker på det skyldes BF-travlhed 🖤

Respuesta de stylelegs.dk
Strømperne er superflotte og skiller sig positivt ud. Jeg har for kort tid siden købt 6 par hos jer, men har indtil videre kun haft et par på. Jeg havde dem på ud at spise, så jeg er ærligt skuffet over, at de efter dette er fyldt med vandrette “streger” i materialet. Jeg håber at de 5 andre par lever op til det forventede.

Respuesta de stylelegs.dk
Behøver ikke at prøve ved at jeres strømper altid er i orden. Bliver altid komplimteret for mine strømper og fortæller alle hvor jeg har den fra

Respuesta de stylelegs.dk
Fantastisk service. Dejlige strømpebukser.
Stylelegs ydede en fantastisk service ifm. varer, der var forsvundet under transporten. Strømpebukserne jeg senere modtog var rigtig flotte og dejlige at have på. Synes absolut kvaliteten er ok og til en meget fornuftig pris.

Respuesta de stylelegs.dk
Super fin handel og der er altid noget som frister på deres hjemmeside. Senest købte jeg 2 par strømpebukser afmærket Ballerina, de er super flotte og en rigtig god kvalitet, dog er de meget lavtaljet og det kunne I godt skrive så også førstegangskøbere også ved det. Men alt i alt kun positivt herfra.

Respuesta de stylelegs.dk
Synes ikke pris og kvalitet hænger sammen, kommer ikke til at handle her igen.
Kvaliteten er bedre på de strømpebukser fra Føtex. Og der kunne jeg have sparet virkelig mange penge...
det skal hertil siges jeg havde dem på ud og spise og ikke en tur i byen.

Respuesta de stylelegs.dk
Min kæreste har altid været meget tilfreds med hvad vi har købt, god kvalitet og til en fornuftig pris!
Aldrig været problemer med levering

Lækre produkter, god kvalitet og super god service! Tak 🙏

Respuesta de stylelegs.dk
Altid hurtig levering og rigtig flotte og lækre nylonstrømper som kan fåes til alle lejligheder.

Respuesta de stylelegs.dk
Mange flotte strømper og altid hurtig leveret👌

Respuesta de stylelegs.dk
Forsendelsen kom hurtigt og var intakt .bemærkede straks det var god og holdbar kvalitet. Vil helt sikkert handle med jer igen

Respuesta de stylelegs.dk
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Altid en masse nye vare og også i mange str. Så alle kan finde noget de kan bruge. Lynhurtig betjening varene kommer efter få dage og det er en fornøjelse at pakke op. Skulle der være noget som jeg er i tvivl om angående varene kan vi altid ringe og der får vi en dejlig sød og meget forstående pige til at hjælpe os tusind tak.
Jeg skal ikke handle andre steder så jeg er vel en trofast kunde.

Respuesta de stylelegs.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.