SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik hvad jeg bestilte, og leveret ret hurtigt, syntes dog priserne er lidt til den høje ende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipamiento para tiendas
  2. Mayorista de productos de gran consumo - FMCG
  3. Tienda de envoltorios para regalos
  4. Fábrica de bolsas de papel
  5. Fábrica de bolsas de plástico

Sobre SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør

Escrito por la empresa

SuperSellerS tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar og salgsfremmere, skræddersyet til alle brancher. Vi gør det ud fra vores principper: HURTIGT – LET – BILLIGT Det sikrer vores kunder en hurtig og problemfri løsning på deres problem til markedets bedste pris. Det giver vi garanti på. Vores produkter hjælper vores kunder med at sælge produkter og skabe mersalg. Se vores webshop her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

nemt og hurtigt

nem bestilling hurtig levering

18 de marzo de 2025

Hej Holger.
Dejligt at se, at du har oplevet det som nemt og hurtigt at handle hos os og at du har fået dine varer i en fart.
Sådan skal det være 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 👍
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en behagelig samtale jeg havde. Bestilling af bøjler

Det var en behagelig samtale jeg havde, og varen kom hurtig

18 de marzo de 2025

Hej Peder.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Det er vi rigtigt glade for.
Vi er her jo for at hjælpe, så det gør vi gerne.

Super fin service

10 de marzo de 2025

Hej Tom.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi er her jo netop for at hjælpe, så det er dejligt at se, at du også har oplevet det som god service i din kontakt med os.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God kvalitet af de bøjler vi købte til ophæng af vores ekstra stole.

14 de marzo de 2025

Hej Ketty.
Det er dejligt at se, at du har fået dine nye varer i en fart. Sådan skal det være 😀
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at få deres nye varer og komme videre.

Altid en fantastisk service

Altid en fantastisk service

5 de marzo de 2025

Hej Peter.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi er rigtigt glade for vores kunder og den dialog vi har hver dag -og især med de mange vi har kontakt med jævnligt.

Rette vare til tiden

20 de febrero de 2025

Hej Finn.
Det er dejligt at se, at du har fået din ordre i en fart og endnu bedre at du er glad for dine nye varer 😀

Meget venlig og hurtig levering

Meget venlig og hurtig levering

27 de febrero de 2025

Hej Anne Dorthe.
Dejligt at vi kan hjælpe, så du kan få dine varer og komme videre 😉
TAK fordi du handler hos os og fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Det er vi rigtigt glade for 😀
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vores mange produkter.

Jeg bestilte 100 tøjbøjler, de var der dagen efter

26 de febrero de 2025

Hej Bo.
Det er dejligt at se, at du har fået dine bøjler i en fart. Sådan skal det være 😀
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering ;0)

20 de febrero de 2025

Hej Birgitte.
Det er dejligt at se, at du har fået dine varer i en fart. Sådan skal det være 😀

Hej Charlotte.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Lille problem blev løst af Heidi til 100% tilfredshed
Handler gerne her igen

27 de enero de 2025

Hej Claus.
Dejligt at se, at du føler dig godt vejledt og hjulpet. Det er jo ofte hvis man skal løse et problem sammen, at man oplever forskellen -og det er jo derfor vi er her 😀
De bedste Hilsner

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine varer

Fine varer, fragt meget dyrt.
Synes godt faste kunder kunne få rabat på samme vilkår som nye kunder, ville være en god måde at påskønne trofasthed, fremfor internet shopper der drøner rundt efter tilbud.

28 de enero de 2025

Hej David.
Det er godt at se, at du er glad for de varer du modtager fra os 😀.
Fragten oplyses jo inden købet så man kan tage stilling til om man vil afhente eller få varerne tilsendt. Faktisk er vi helt enige i at fragt er dyr i DK, men som du sikkert også er klar over, skyldes det især de meget store afgifter der pålægges. Dette er desværre blevet endnu værre pr. 1/1, 2025.
Rabatten du nævner er den kampagne vi i øjeblikket kører til kunder der signer op til vores nyhedsbrev. Denne rabat gives kun 1 gang. Vi påskønner faktisk netop trofaste kunder -nemlig dem der modtager vores nyhedsbreve. Det er nemlig her man modtager rabatkoder mv. Og kun her 😉
Derudover gjorde vi det, at udsendte en kode med samme rabat til alle kunder der allerede modtager vores nyhedsbreve. Netop for ikke at tilgodese nye kunder frem for de mange trofaste vi heldigvis har.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.

Altid hjælpsomme personer i kundeservice, hvor man hurtigt kommer til at tale med en. Hurtig levering. og varene er som lovet.

22 de enero de 2025

Hej Charlotte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig service :-)

14 de enero de 2025

Hej Karin.
Dejligt at vi kan hjælpe, så du kan få dine varer og komme videre 😉

Super hurtig betjening

20 de enero de 2025

Hej Peter.

Altid god kundeservice

Altid god kundeservice, og varen er ankommet til tiden.

17 de enero de 2025

Hej Mikkel.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en meget fin service pr tlf og levering osv

Fantastisk service pr tlf , opfølgning og levering

16 de enero de 2025

Hej Inger.
Det er rigtigt dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os.
Vi lægger stor vægt på at give alle vores kunder en god service -og en god oplevelse i det hele taget, så dejligt at se, at det også er det du har oplevet.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 😀

Hjælpsom og god vejledning

15 de enero de 2025

Hej Erik.
Det er rigtigt dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 😀

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der har været hurtig levering og en…

Der har været hurtig levering og en godt kundeservise og hjælp på en lille reklamation. Der er bar at vare bliver levret til vores hovedkontor og ikke med det samme på den stede hvor vi har haft brug for, lige som jeg har noteret det til ordre. Ellers så vil jeg gerne give en 5 stjerne.

7 de enero de 2025

Hej Steffi.
Du har helt korrekt noteret din leveringsadresse, så du har ret i at det er her der skulle være leveret. At vi leverer på jeres hovedkontors adresse skyldes en menneskelig fejl hos os og det beklager vi. Godt at vi fandt ud af det og du trods dette er glad for vores kundeservice. Det er vi glade for at se 😀

Hej Jesper.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.