Er super glad de lavede et flot stykke…
Er super glad de lavede et flot stykke arbejde på min Toyota Yaris så fin blev den og de er super søde
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og nyvasket bil og har fået min bil checket hos synsmanden og alt er sprøjtet
kommer gerne igen
Super arbejde og færdig til aftalt tid
Der er virkelig forskel på mindre støj
Bedste anbefalinger herfra
Jeg håber at alt er blevet undervognsbehandling,det vil vise sig.jeg er meget lidt imponeret af rengøringen af bilen efter undervognsbehandlingen.jeg brugte 3 timer på at rengøre dørkarme og alle døråbninger fordi der var sprøjtetåge der havde sat sig alle steder.også bagklap indvendig i alle hjørner og flader havde sprøjtetåge.det er simpelthen ikke godt nok at aflevere en bil uden ordentlig rengøring. Det lader til at man ikke har dækket ordentligt af før man har sprøjtet.
Fik lavet 3 lags førstegsangbehandling på 6 år gammel bil.
Godt arbejde og fik billed dokumentation på adskillelse af dele med.
Servicen var i top både i forbindelse med stor fleksibilitet i aflevering og afhentning. Personalet var meget imødekommende, venlige og gik langt i servicen.
Og så var prisen god.
Professionelle. De laver et ordenligt stykke arbejde, uden at springe over hvor gærdet er lavest. Og desuden Ordner de mange Toyotaer for Toyota, så dele som clips osv. er alt originale.