Svane Rejser  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang jeg rejser med Svanerejser og tak til Ditte for at tage hånd om et problem som opstod. Jeg vil til enhver tid anbefale Svanerejser og rejser gerne med dem igen. Hilsen Jette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi fik en masse gode oplevelser. Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde. Gode busser og hoteller. Ingen uheld eller kedelige oplevelser. Sidst men... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spennende tur til et annerledes land. Cuba er som et levende museum med gammelt og nytt. Bilpark i alle årsklasser og merker og hest og okse fremdeles i bruk. Fin natur fine strender, hyggelige folk o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Agencia de cruceros
  3. Proveedor de viajes culturales
  4. Buscador de vuelos
  5. Hotel
  6. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Singletur til Cuba

Jeg var noget spændt på min første singlerejse, og mine forventninger blev fuldt ud indfriet.
En stor oplevelse sammen med 23 dejlige personligheder, som alle var åbne og positive.
Vores skønne guide Ulla gjorde turen endnu bedre med sit engagement, sin fleksibilitet, overraskelser og gode humor.
Tak for det.
Kirsten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig anderledes og spændende tur til Cuba

Jeg var en af de heldige der var afsted jul og nyt år, på singelrejse, til Cuba. Jeg besluttede mig på forhånd til ikke at forvente 'noget', - bare være åben, nysgerrig og tage 'tingene' i den rækkefølge de nu måtte komme.
Svane rejser havde styr på, inden afgang, at få forklaret at en Cubatur IKKE er for 'luksusdyr' 😀 Jeg besluttede mig på forhånd til at jeg ville tage mig tid til/for 'mig selv' under selve turen.
Jeg har rejst mange gange alene, - bl.a. fordi det efter min opfattelse er når du rejser alene at du møder nye/andre mennesker.
Så jeg var ret spændt på hvordan det ville 'spænde af' med 23 andre singler.
Jeg må sige at det 'spænede' der ud af, fra 1. dag.
Cuba er så anderledes.... autentisk, rå på den fede måde, og varm og fyldt med smil og rytmer, - og har jo en meget spændende historie, som vores helt unikke rejseleder Ulla præsenterede for os på sin helt egen 'vanvittige' 😜👍🏽sjove, begavede, afslappede og med 'små slag' med kasketten måde.
ALT var (og blev) muligt på denne tur. Nogen havde lyst til tur i bjergene, andre ville på bar-crawl, eller ud at se Fuster Landia kunst, eller danse salsa med de lokale, eller få en salsa lektion af en professionel salsalærer, eller ud at sejle, eller bare hænge ud i nærmiljøet. Vi (eller Ulla - også kaldet El commandante) fandt hele tiden på af at gøre 'noget' sammen, - helt frivilligt.
Jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke ville gå glip af samværet med mine skønne rejsekammerater og El commandante. Det virkede som om Ulla aldrig sov. Hun var der 24/7. Og stillede altid op hvis vi foreslog noget, og var selvsagt med på den værste 😎😜👍🏼
Ulla forkælede os med overraskelser når vi mindst ventede det, - og der er (så vidt jeg husker fra 'tågerne') INGEN der kunne drikke El commandante under bordet 😂🤗 Det blev vist prøvet mere end et par gange, da vi var på 'spis og drik alt hvad du kan' hotellet.
Jeg synes Svanerejser fortjener ros for arrangementet, mens El commandante fortjener al den 15 års Cuba ROM (eller er det en 'ældre model' du foretrækker ? 😜) hun kan konsumere i de næste mange mange år, OG mange ROSER 🌹🌹
Også Cuba ROM ved El commandante ALT om - incl. priser, og hvor det er bedst (billigst) at købe den.
Denne tur har efterladt mig med én udfordring, - og det er:
Det bliver saft suseme svært at tage på 'langtur' (og singlerejse) uden El commandante & mine herlige rejsekammerater 😳😎😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er ved at have færdigfordøjet en helt …

Er ved at have færdigfordøjet en helt fantastisk ferie på Cuba. Det var med en del forbehold i bagagen jeg tog afsted. Jul og nytår på Cuba med 23 andre singler, men jeg blev ikke skuffet, det var en fantastisk tur.
Man tager ikke til Cuba for at blive forkælet på det kulinariske område, man tager ikke til Cuba for at opleve et gnidningsfrit charterforløb og man tager ikke til Cuba for at svælge sig i luksusindkvarteringer. Man er der for at suge til sig, lade sig overraske og begejstre.
Og begejstret blev jeg ihvert fald. Et program dannede rammen om opholdet og dertil kom en meget kompetent rejseleder, der havde evnen og overblikket til at lave små afvigelser som lige passede til hendes flok. Ulla, du er den bedste. Programmet indeholdt ikke "druktur i Hemingways fodspor" eller ekstratur i Amerikanerbiler, men tak for det lille ekstra du gav. Romsmagning og slattefest, kasketslamming og historiefortælling - alt fungerede.
Tager gerne en ekstratur hvis man selv kan bestille rejseleder ;-)

Single rejse til Cuba

Single rejse til Cuba - en super tur og ikke mindst selskabet i form af 23 fantastiske mennesker. Rejsen var godt tilrettelagt med fine overnatninger og udflugter. Medvirkende til at det blev helt fantastisk var vores rejseleder Ulla, der virkelig "går en ekstra mil" - hun er vidende, løser problemer når de opstår, og ikke mindst er hendes humør og humor helt enestående. Det er virkelig gået op for mig, hvor meget en rejseleder betyder for den samlede oplevelse af en rejse - tak Ulla.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk singletur til Cuba med den bedste rejseleder

Har haft den store fornøjelse at rejse med Svane Rejser / Single rejser og kan kun give mine bedste anbefalinger.
At rejse sammen med 24 andre singler var sjovt, spændende og befriende.
Vores rejseleder Ulla var forrygende. Hende lune humor og åbne sind, var i særdeleshed medvirkende til, at vi alle følte os godt tilpas i selskabet. Så godt at jeg har reserveret plads på endnu en single tur, hvis netop Ulla deltager som rejseleder.

Cuba rejse jul og nytår

Netop kommet hjem fra en vidunderlig tur til Cuba. Jul og nytår og kan kun på det varmeste anbefale Svane Rejser, alt var som lovet

Vi havde en helt vidunderlig guide Ulla ( el commandante ) der var bare check på tingene og dejlige sjove overraskelser, Rom smagning og amerikaner biler, som ikke stod i programmet og det gav jo også en dejlig stemning på turen
Kan kun anbefale Ulla og Svane rejser på det varmeste og det er ikke sidste gang jeg rejser med dem..
Mvh
Lisbeth Schrøder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er MEGET skuffet over Svane Rejsers …

Jeg er MEGET skuffet over Svane Rejsers manglende tilbagebetaling for en aflyst rejse til Sri Lanka. For 14 dage siden mindede jeg kontoret om at jeg havde takkede nej til en alternativ rejse og at jeg ønskede de 22,000 kr som rejsen kostede ,tilbagebetalt til mig. Jeg har stadig ikke modtaget pengene eller hørt noget om evt. årsagen til forsinkelsen. Jeg er færdig med Svane Rejser.
MVH. Thomas Paul O Toole

Kære Thomas Paul O Toole,

Jeg beklager oprigtigt din oplevelse.

Vi stræber altid efter at hjælpe vores kunder bedst muligt, og det lyder ikke, som om vi har levet op til det i dit tilfælde, og det ansvar påtager vi os, selvom Svane Rejser blot er teknisk arrangør, da det er vores samarbejdspartner Fjerne Horisonter som udbyder og gennemfører disse rejser.

Svane Rejser har selvfølgelig et ansvar, og derfor har vi straks i dag overført pengene til dig.

Med Venlig Hilsen/Best Regards

Partner

Svanerejser, en dejlig oplevelse

Jeg har været på en fantastisk dejlig, oplevelsesrig ferie til Malta med Svane, single, rejser.
Der var lagt en super godt og indholdsrigt program for os. Fik vist set alt hvad der var at se både på Malta og Goso,
Betina der var guide kun for vores gruppe var altid behjælpelig om det var at vi havde fået et lidt for lille værelse, bustider, planlægning af en skøn spadseretur henover øen til en lækker strand. Da det ikke var hele gruppen der gik samme dag tog hun da bare turen en gang til😊.
Jeg kan kun anbefale Svanerejser, der blev taget hånd om os og der var ingen, hvis de ikke havde lyst, der sad alene hjemme om aftenen, men vi spiste og hyggede os sammen

7 de octubre de 2017

Kære Vivian,

Tak for dine ord, de betyder meget for os.

Vi lever af tilfredse og glade gæster, og vores højeste ønske er altid at give vores rejsende gode oplevelser.

Tak for at du tog dig tiden til at skrive om dine rejseoplevelser.

Hotellet var ikke godt

Hotellet var ikke godt, dog med meget fin udsigt. Maden var den dårligste jeg nogensinde har fået på en ferie.
Rejsen var meget interessant og med godt indhold så den del var meget fin. Takket være de andre rejsedeltagere som var helt fantastiske, blev turen som helhed en dejlig oplevelse.

6 de octubre de 2017

Kære Hilmar Thomsen,

Tak for din anmeldelse, det er altid meget værdsat af os, at vores gæster tager sig tiden til at beskrive deres oplevelser. Det er vigtig viden for os, og bestemt noget vi tager meget alvorligt.

Jeg er oprigtig ked af, at hotellet ikke evnede at leve op til den standard som vi var blevet lovet, og at maden var af så ringe karakter som du beskriver. På baggrund af din henvendelse kommer Svane Rejser / Single Rejser aldrig mere til at benytte dette hotel.
Godt at rejsen udover ovennævnte ellers har efterladt gode minder.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg rejser nok ikke med Svane Rejser igen

Jeg var med Svane Rejser i Kroatien i starten af oktober. Hotel, hotellets beliggenhed (det sene tidspunkt taget i betragtning) og maden var under det forventede niveau. Rengøringen var mangelfuld, mange mangler og fejl på værelserne. Beliggenheden i Klek var et problem på et så sent tidspunkt. Der var ikke noget at tage sig til efter kl. 16, hvor vi typisk kom hjem.

Vi var en gruppe på 14 der var ude at sejle i en båd der kun var godkendt til 12 personer plus personale.

Det værste var dog rejselederen. Forskellige politikere - der efter rejselederens mening ikke tog de nødvendige beslutninger - blev flere gange omtalt som fjolser, dumme svin og idioter. Jeg har ikke brug for at høre om hans egen holdning, men fakta.

En aften siger rejselederen til mig: Der er da noget i vejen med dig! Jeg spørger ham, om hvad han mener. Han svarer at der, ud over at jeg er forkølet, også er noget galt fordi jeg slet ikke kan finde rundt. Det mener han, fordi jeg i Mostar havde jeg spurgt om et sted hvor jeg kunne købe en juice – og dem var der mange af. Så derfor mente han at der måtte være noget galt med mig. Jeg svarede, at jeg ikke ville købe en juice på en bar, men i en dagligvarebutik. Jeg finder det helt utilstedeligt, at en rejseleder tiltaler mig på denne måde!

6 de octubre de 2017

Kære Holger
Jeg er meget ked af at høre at der var punkter på rejsen som du ikke var tilfreds med. Især når jeg har fået flere tilbagemeldinger fra de andre rejsende på netop din tur, som har givet rejsen 5 ud af 5 stjerne og ringet til kontoret for at takke for en fantastisk rejse.

Alle gæsterne modtog inden afrejsen et meget fyldestgørende dokument som beskrev jeres rejse. Under punktet ’Byen’ har vi skrevet: ”Byen har meget få steder hvor man kan købe ting, mad og drikke og ofte lukker disse steder sent på aften”. Under punktet ’hotellet’ skriver vi: ”I har inkluderet morgenmad hver morgen i restauranten, og om aftenen bliver der serveret et lokalt måltid mad i hotellets restaurant”. Samt ”Hotellet er et godt basishotel, der har de faciliteter som vi har behov for, men husk at standarden er en anden end i Danmark”. Derfor undrer det mig at du havde andre forventninger end dem vi havde stillet i udsigt. Maden som blev serveret er et typisk lokalt måltid i Kroatien, og det Kroatiske landkøkken er normalt kendt som én af de bedste køkkener i verden. Beklager oprigtigt maden desværre ikke faldt din smag. Såfremt der var mangler på værelset, eller mangelfuld rengøring så ville du altid kunne have kontaktet rejselederen eller personalet på hotellet så de her kunne udbedre manglen på stedet. Derfor skriver vi netop dette i det afrejsebrev du har modtaget: ”Skulle der være nogle problemer med nogle af jeres værelser, så giv jeres rejseleder besked om dette med det samme, så situationen kan afhjælpes på destinationen”. Det er svært for os at bede om en ekstra rengøring når først du er kommet hjem og ikke længere opholder dig på hotellet.

Vores rejseleder har vi haft i rigtig mange år og vi har fået utal af gode tilbagemeldinger fra tidligere gæster (inklusiv medrejsende fra dit hold), men selvfølgelig tager vi din betragtning meget alvorligt. Kemi og menneskelig sympati kan sommetider være svingende, hvor ting/sætninger bliver sagt i bedste mening, men opfattes på en helt anden måde af modtageren. Vi skal beklage, du har fået en dårlig opfattelse af vores rejseleder, det har bestemt ikke været hans hensigt eller Svane Rejsers / Single Rejsers standard.

Jeg håber at du trods alt har nydt at være på rejse i Kroatien, det er et fantastisk rejseland.

Mvh Ditte Eisner
Single-Rejser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt og hurtig respons.

Super godt og hurtig respons..
Søgte om visum til Cuba og svane rejser sender en SMS når den er sendt og en SMS om hvornår den ligger i din postkasse..
Det gik en lille uge.. Så til en anden gang vil jeg vælge svane rejser igen...

1 de octubre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en reise til Vietnam …

Vi bestilte en reise til Vietnam gjennom Svanereiser i sommer. Vi fløy med Aeroflot begge veier - noe som var en meget positiv opplevelse, med nye fly og full underholdning på skjermen. Svanereiser anbefalte en rute med mye variasjon, både i storby, mer landlig og på vannet. Spesielt båtturen i Halongbukta var en opplevelse! Overalt ble vi møtt av flinke guider som hadde full kontroll på reisen vår. Det var bare å møte opp i lobbyen til avtalt tid, så ordnet alt seg. Svanereisers agent i Vietnam gjorde alt han kunne for at reisen skulle bli perfekt. Og det ble den:)

23 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kompetent og høj servicegrad …

Meget kompetent og høj servicegrad gjorde ferien super vellykket.

Hjælpen til at sammensætte rejsen, valg af hoteller og udflugter samt den lokale agent fik alt til at gå op I en højere enhed.

13 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været på en singlerejse på Cuba …

Jeg har været på en singlerejse på Cuba med Svanerejser. Det var meget vigtigt og rigtig godt at blive forhåndsorienteret om forholdene på Cuba og det gjorde de godt. De gjorde det så godt at jeg faktisk ingen forventninger havde, men blev til gengæld svært overrasket hvor dejlig en oplevelse jeg fik. Jeg kan kun anbefale firmaet, der gør et godt arbejde for at man som kunde skal få en god oplevelse.

14 de julio de 2017

Kære Svanerejser

Kære Svanerejser

Så har vi endelig tid til at besvare Jeres mail

Og vi tager lidt af Jeres oplæg som svar rækkefølge.

Vores helhedsopfattelse af rejsen var yderst positivt. Vi har fundet ud af at det system som man har på Cuba er meget godt, hvis man et i toppen. Tænk på at have 11 millioner slaver til at arbejde for sig! Det er dog fantastisk. Hvis man er længere nede i systemet er det lidt værre. Aldrig har vi set så mange fattige mennesker. Vi opfordrer alle der skal til Cuba at tage noget med sig til at give til de som trænger.

Flyselskabet opfattede vi som OK. Det var som forventet, hverken bedre eller værre.

Når I booker pladser kunne det være rart at samle personerne på rejsen.

Hotellet i Havana kunne være bedre. Det ville være rart at der var vand på badeværelset hele tiden, og at der var varmt vand til badning, så I må gerne bruge lidt flere penge på det til andre rejsende.

Vi var godt tilfredse med den indkvartering der var i Trinidad. Det sidste ophold med all inklusiv var OK.

Desværre var der lukket på den tobaksfabrik som vi skulle besøge vest for Havana men det gjorde ikke noget da vi senere kom på en i Trinidad, hvor det var muligt at kommunikere med fagter mm.

Noget der var unødvendigt var at besøge graven for massemorderen. Det var tidsspilde, og vi synes ikke det var ulejligheden værd. Vi kom forbi en mellemstor by lidt før, og det ville være bedre at bruge tiden der i stedet for. Vi ved dog ikke om det er nødvendigt i forhold til det program som statsguiderne skal vise at man besøger gravstedet?

Vi har opfattet Kaj som en kompetent rejseleder der har formået at få vist også de mindre, for regimet, sider af livet på øen. Det var lækkert at vi allerede fra starten kunne veksle penge hos Kaj, og vi igen kunne veksle tilbage da vi skulle hjem.

Vi vil gerne bringe en hilsen til ham og sige tak, også for hans udvælgelse at statsguide.

Når vi så fattigdommen på øen kunne vi godt have taget mere f. eks. brugt børnetøj mm. Med da vi havde ”kilo” nok til at medbringe ting. Det må I godt oplyse om.

I spørger om vi kunne tænke os at rejse med Svanerejser igen, og det kan vi kun sige ja til. Vi har følt at vi fik set også skyggesiden af det samfund der var på stedet.

Så alt i alt har vi været godt tilfredse med turen.

26 de mayo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er lige kommet hjem fra vores tur …

Vi er lige kommet hjem fra vores tur til Sydafrika arrangeret af Svane rejser. Vi var afsted i 10 dage (8 overnatninger i Makutsi lodgen). Svane rejser havde arrangeret flyrejsen og opholdet, og alt spillede bare super godt. Fantastisk tur med oplevelser lige fra harmoni og ro i lejren, dyrene i deres rette element og vandreture i området hvor man hørte om dyre og plante liv.
Kan varmt anbefale at lade Svane rejser arrangere turen.

25 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er netop kommet hjem fra en skøn …

Vi er netop kommet hjem fra en skøn bryllupsrejse til New Zealand, arrangeret af Svane Rejser.
Der var styr på det hele. Allerede i lufthavnen blev vi hentet af en guide, som kørte os til vores hotel og udleverede alle de papirer vi skulle bruge.
Der var styr på alle overnatninger i alle 18 dage, billeje var på plads og fungerede. Og de ture vi havde booket hjemmefra gennem Svane Rejser sad også lige i skabet.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.
Christen og Fie

6 de abril de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var på en fantastisk rejse til …

Vi var på en fantastisk rejse til Mauritius, den var super godt arrangeret, der var masser af flotte oplevelser, så som vanilje plantage med fremstilling af Rom. Der var ingen myg og fluer men rigtig mange Palmeduer og masser af Beostære, skønne parker med fantastiske træer og planter og sidst men ikke mindst...de flotte badestrande, koraller og det herlige vand. Super dykker og snorkle oplevelser. Dejlig afslappet lokalbefolkning, god betjening og 30 grader alle 18 dage.

4 de abril de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.