Información sobre la empresa

✔ Různé možnosti platby
✔ Doprava za nejlepší cenu
✔ Sledujte dodání online
✔ Náhradní díly na skladě
✔ Doprava až na hranici pozemku

Objevte naši širokou nabídku

Výhody našich párty stanů

Escrito por la empresa

Levné a cenově výhodné party stany vysoké kvality
Naše párty stany se liší jak materiálem plachty, tak konstrukcí. Celkem u nás najdete šest různých druhů párty stanů v různých cenových kategoriích, od levných modelů až po dražší, mimořádně stabilní stany, které jsou vhodnější pro dlouhodobé používání.

Información de contacto

Promotion box for Svetstanu

Objevte služby, kvalitu a doručení

Osobní poradenství, bezpečná platba a rychlé doručení

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

(6)

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Korektní spolupráce

Komunikace byla zcela v pořádku. Drobný problém nastal s tím, že místo balíku se svislou stěnou dorazil balík s další střechou. Nicméně řešení tohoto problému proběhlo rychle a profesionálně.

22 de junio de 2026

Respuesta de Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že došlo k záměně balíku, ale těší nás, že komunikace i následné řešení proběhly rychle a profesionálně.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zlepšit kvalitu dopravy a komunikace s ní

Objednán skladový stan a foliovnik. Kvalitní provedení a jednoduché postavení. Více konstrukčních prvků přišlo poškrábáno, některé deformovány. Krabice roztrhané, dopravce nekomunikoval předání, kromě jednoho mailu s hodně nekonkrétním časem, žádný telefonát, přitom jsem prodejci své číslo sdělil. Jednoho dne se zásilka prostě zjevila na zahradě.

17 de junio de 2026

Respuesta de Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou produktu a jeho jednoduchou montáží. Zároveň nás velmi mrzí poškození některých částí, stav balení i průběh doručení. To rozhodně neodpovídá našim standardům.

Vaše připomínky předáme našemu logistickému a kvalitativnímu týmu, abychom mohli tyto nedostatky do budoucna zlepšit. Pokud budete potřebovat řešit poškozené díly nebo máte další dotazy, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis – rádi vám pomůžeme.

SUŠG

Alles war in Ordnung

18 de junio de 2026

Respuesta de Svetstanu

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns sehr, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good quality product

18 de junio de 2026

Respuesta de Svetstanu

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you're satisfied with the quality of the product. We hope you continue to enjoy it, and we look forward to serving you again.

pavilon

ok, vše v pořádku

10 de junio de 2026

Respuesta de Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Budeme se těšit na vaši další návštěvu.

Skvělý stan

Ahoj,

moc děkuji za ten krásný stan, který jste mi poslali.

Pokračujte v dobré práci!

Marek

3 de junio de 2026
Opinión espontánea

Ahoj Marek,

moc děkujeme za tvoji milou zprávu. Jsme rádi, že se ti stan líbí.
Přejeme ti s ním hodně skvělých zážitků.

Děkujeme a přejeme hezký den!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.