Svømmespecialisten ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hver gang jeg handler her, er det en rigtig god oplevelse. Vores to børn er konkurrencesvømmere, så vi køber ofte alt fra konkurrencesvbukser og dragter til svømmebriller, finner, snorkler, monofiner... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Aqua Sphere våddragt hos Svømmespecialisten om formiddagen, og ordren var klar til afhentning hos den nærmeste GLS Pakkeshop den efterfølgende dag. Våddragtens kvalitet er i orden, de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er fuldt ud tilfreds. Jeg handlede flere badedragter, da jeg var i tvivl om min størrelse. Og havde egentlig heller ikke besluttet farven/mønsteret. Endte med at beholde 2 stk. Sendte resten retur og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun varmt anbefales! De har rigtige gode produkter og en service, der kom bag på selv mig (og jeg defineres nok som en kvalitets krævende kunde). Leveringen var hurtig, og selvom et enkelt pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de trajes de baño
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de equipos para fitness
  4. Servicio de alquiler de equipamientos deportivos
  5. Club de natación
  6. Tienda de insumos para piscinas

Escrito por la empresa

Vi hedder Søren og Susanne, og vi er indehavere af Svømmespecialisten / Swimshop. Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter på lager. I over 30 år har vi fokuseret på at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhængig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gør i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjælpe vores kunder med at nå deres mål inden for svømning og vandsport” – og så er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks største Open Water arrangement – Christianborg Rundt. Du er altid velkommen i både vores webshop eller butik på Rødovrevej 155 i Rødovre. Her kan du se vores store udvalg af svømmeudstyr og få den bedste vejledning af vores ”Svømmespecialist team”, som alle har en baggrund i svømmeverdenen som tidligere- og nuværende elitesvømmere samt på motions niveau. Med svømmehilsner Svømmespecialisten / Swimshop ApS Rødovrevej 155 DK- 2610 Rødovre Tlf. (+45) 3672 0707 Email: info@svoemmespecialisten.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er super tilfreds med min rygsæk

Jeg er super tilfreds med min rygsæk. Og den kom hurtigt med Postnord.

1 de septiembre de 2022

Hej Carsten,

Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse og vil bestræbe os på at gøre det endnu bedre næste gang du bestiller hos os.

Så opnår vi måske 5 stjerner næste gang :-)

God hjemmeside, hurtig levering

3 de agosto de 2022

Hej Karin,

Vi er glade over, at vi har levet op til dine forventninger og håber du også næste gang finder ind til vores webshop.

Fint og hurtigt

Fint og hurtigt. Ingen problemer

2 de julio de 2022

Hej Otto,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Nemt og hurtigt😊

1 de julio de 2022

Hej Dorthe,

Tak for flotte 5 stjerner. Vi gør alt vi kan for at bestræbe os på, at kunderne får kvalitet, service og pris de er tilfredse med.

Med svømmehilser

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og varen, min nye badehætte er helt tilfredsstillende, kan sagtens anbefale at handle ved svømmespecialisten.
vh Heidi Ørom

13 de junio de 2022

Hej Heidi,

Vi takker for de rosende ord og vil bestræbe os på at gøre det lige så godt næste gang du bestiller hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fin kvalitet til…

Hurtig levering og fin kvalitet til prisen. Tak

6 de junio de 2022

Hej Lajla,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi værdsætter at kunderne kan lide at handle hos os.

Hej Dorthe,

Mange tak for for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vores kunder føler sig godt behandlet.

God service.

God service.
Hurtig ekspedition og levering.

1 de junio de 2022

Hej Gert,

Vi er glade for, at du værdsætter såvel vores service samt vores leveringstider.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig levering 😊

14 de mayo de 2022

Hej Oli,

Dejligt du værdsætter såvel vores sortiment, service og levering.

Der er intet så godt som tilfredse kunder.

Svømmehilsener fra

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

3 de mayo de 2022

Hej Tine,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot.

Vi værdsætter, at du synes vores produkter er gode og vi leverer lige så hurtigt, som vi svømmer.

Med venlige svømmehilsener

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aqua Sphere våddragt af god kvalitet blev leveret hurtigt

Våddragtens kvalitet er i orden, dens pris er p.t. lavere end hos andre forretninger, og pakken blev leveret i løbet af én dag.

Hej Frank,

Vi er meget glade for, at du synes din Aqua Sphere Pursuit V3 er en god dragt til en rigtig pris.

Og så er vi glade for, at vi har leveret dragten i samme tempo, som du svømmer.

Top service

Top service. Dag til dag levering. Jeg er mega glad.😄😄

Hej Marianne,

Vi glæder os over, at du er mega glad for det gør os mega glade.

Tak for den flotte anmeldelse.

Bedste svømmehilsener

Nemt og hurtigt

Hej Lise-Lotte

Mange tak for din fornemme anmeldelse og din værdsættelse af den måde vi tilgår vores kunder på.

Mede Svømmehilsener

Hurtigt leveret. Tak.

Tak. Det var hurtigt leveret.

2 de abril de 2022

Hej Niels.

Vi bestræber os på, at alle ordre afsendes samme dag som afgivelse (før kl. 14.30) og er glade for, at du værdsætter vores ihærdighed.

10 de marzo de 2022

Hej Stina,

Tak for din flotte anmeldelse. Vores hurtighed skyldes nok alle de OL- og landsholdssvømmere, der arbejder i butikken og webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt fremme og produktet svarede til…

Hurtigt fremme og produktet svarede til mine forventninger

10 de marzo de 2022

Hej Malene,

Tak fordi du værdsætter at handle hos Svømmespecialisten.

Vi bestræber os på hurtig og korrekt behandling af ordre - og det er vi glade for du tilkendegiver.

Hej Flemming,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – Vi er meget glade for den og den er netop delt med vores dedikerede medarbejdere.

Specielt er vi stolte over din bedømmelse af vores rådgivning - tak.

Vi glæder os til at se dig igen på svoemmespecialisten.dk.

Med venlige svømmehilsner
Svømmespecialisten ApS

Hej Dorthe,

Vi glæder os til at se dig igen på svoemmespecialisten.dk.

Med venlige svømmehilsner
Svømmespecialisten ApS

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.