Svømmespecialisten ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hver gang jeg handler her, er det en rigtig god oplevelse. Vores to børn er konkurrencesvømmere, så vi køber ofte alt fra konkurrencesvbukser og dragter til svømmebriller, finner, snorkler, monofiner... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Aqua Sphere våddragt hos Svømmespecialisten om formiddagen, og ordren var klar til afhentning hos den nærmeste GLS Pakkeshop den efterfølgende dag. Våddragtens kvalitet er i orden, de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er fuldt ud tilfreds. Jeg handlede flere badedragter, da jeg var i tvivl om min størrelse. Og havde egentlig heller ikke besluttet farven/mønsteret. Endte med at beholde 2 stk. Sendte resten retur og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun varmt anbefales! De har rigtige gode produkter og en service, der kom bag på selv mig (og jeg defineres nok som en kvalitets krævende kunde). Leveringen var hurtig, og selvom et enkelt pr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de trajes de baño
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de equipos para fitness
  4. Servicio de alquiler de equipamientos deportivos
  5. Club de natación
  6. Tienda de insumos para piscinas

Escrito por la empresa

Vi hedder Søren og Susanne, og vi er indehavere af Svømmespecialisten / Swimshop. Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter på lager. I over 30 år har vi fokuseret på at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhængig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gør i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjælpe vores kunder med at nå deres mål inden for svømning og vandsport” – og så er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks største Open Water arrangement – Christianborg Rundt. Du er altid velkommen i både vores webshop eller butik på Rødovrevej 155 i Rødovre. Her kan du se vores store udvalg af svømmeudstyr og få den bedste vejledning af vores ”Svømmespecialist team”, som alle har en baggrund i svømmeverdenen som tidligere- og nuværende elitesvømmere samt på motions niveau. Med svømmehilsner Svømmespecialisten / Swimshop ApS Rødovrevej 155 DK- 2610 Rødovre Tlf. (+45) 3672 0707 Email: info@svoemmespecialisten.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kundeservice???

Opdateret -
Jeg lykkedes endelig med at få returneret min vare, og kan se, at pengene er ført retur. Selvom det har taget mig tre uger, at få printet returlabel. Hvis bare kundeservice havde oplyst, at der ikke var tidsgrænse, som der ellers står oplyst på hjemmesiden, havde det ikke vejet så tungt, at de ikke foreslog, at sende returlabel. Jeg har derfor ændret fra 1 til 3 stjerner.
Oprindelige opslag:
Kundeservice???
Efter forgæves at få en printer til at virke i hjemmet, for at printe en returlabel, ringede jeg til svømmespecialisten. Der blev jeg foreslået at finde et bibliotek, for at få printet en returlabel!? Jeg har haft to forskellige printere hjemme uden held, og har brugt timer, som jeg også sagde til hende, jeg talte med, men der var ikke et gran af forståelse.
Jeg har ikke oplevet at få leveret produkter uden ilagt returlabel før, og havde forventet, at de ville sende én.

12 de enero de 2022

Prof udvalg

Prof udvalg, dejligt man kan komme i butikken og det ikke kun er på nettet, super service, handler kun der !! 6 stjerner herfra

12 de octubre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt produktudvalg og levering til tiden

Jeg bestilte svømmeudstyr til børn lige før ferien. Jeg følte mig ikke helt sikker på om varen kunne leveres rettidigt og selvom jeg havde lavet en note om, at varen helst skulle være fremme inden weekenden måtte jeg selv ringe til butikken for at sikre mig, at den kom godt afsted.

26 de agosto de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Kunder Service & Gode Priser!

Super Kunder Service & Gode Priser!

Jeg skulle bestille en B-Day gave til en lille pige som ønskede sig svømmebriller, jeg fandt nogen i god kvalitet til en meget rimelig pris og et par sjove også med lys i til 99kr.

Fandt så et par andre små ting til ingen penge, og sendte min bestilling af sted, oplevede en utrolig venlig og hjælpsom kunde service, ventede ikke i 20min lang kø for at få dem i tale.

Det som overaskede mig mest, var at der så kom en mail med at der var en enkelt ting som de ikke kunne nå at få hjem, men da de vidste jeg jo skulle bruge de andre ting til en bestemt dato, tilbød de at først sende de ting som de havde hjemme, og så sende den sidste ting når den kom "gratis", og var en ting til ca. 40kr, og transporten kostede 50kr = de ville tabe penge på at sende mig den ting = det er god kunde service, så kommer man igen en anden gang, jeg valgte dog at sige pænt nej tak til deres tilbud, da den ting de ikke havde hjemme, bare var noget dug fjerner til hendes svømmebriller, og hun blev kun 3 år = hun ville ikke vide hvad dug fjerner var, men hendes pink svømmebriller blev hun meget glad for og gik med resten af dagen :-) 5 ud af 5 * til et firma som har forstået at behandle folk godt! & Et stort Tak til G, for hendes meget flinke måde at besvare mine ? på.

MVH. J.P.F

1 de mayo de 2013
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service ikke eksisterende

Købte i Januar 2013 et par Arena Carbon Pro Jammer badebukser til 2300 DKK. til sønnike som er konkurrencesvømmer.
Da de blev brugt 1. gang til stævne gik syningen i stykker. Bukserne blev afleveret i butikken så de kunne reklamere hos Arena. Efter utallige henvendelser til butikken er der absolut intet sket. Der er nu gået 3 måneder. Det er simpelthen uacceptabelt.

20 de abril de 2013

Meget hurtigt

OK hjemmeside, hurtige svar på spørgsmål og hurtig levering. Savner måske også en status på forsendelsen, men når det der bestilles fredag eftermiddag ligger i postkassen mandag formiddag, kan det næsten være lige meget

21 de febrero de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, nem og brugervenlig hjemmeside

Der var stort udvalg, hvor det var mulig at finde emner der ellers ikke er tilgængelige hos andre forhandlere, forsendelsen er ekstremt hurtig, hvad der er på lager bliver sendt med det samme, hvad der er på hjemmesiden er også på lager.
Dette giver dog kun 4 stjerner, da den sidste lille del mangler, - en status mail med "din bestilling er pakket og afsendt"

29 de enero de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kundeservice

Bestilte varer og fik hurtog bekræftelse på levering.

Efter at varen var pakket ønskede jeg at lave om på min levering - dette skete straks og blev bekræftet inden for kort tid.

Varen leveret helt som aftalt.

12 de enero de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og overskuelig hjemmeside og de leverer hurtigt. Der er ikke noget at udsætte på den butik. Priserne måske lidt høje, men så kan man jo bare købe i en anden butik. Det her fungerer i alt fald.

28 de diciembre de 2010

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.