Tandlaegernestudiestraede

2. Odontólogo estético
  3. Clínica odontológica
  4. Higienista dental
  5. Tienda de insumos para odontología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har en løsning til DIG. Ring og hør nærmere. Nye tænder fra 400 kr/md Rente- og gebyrfrit

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

En rigtig god tandlæge!

Efter lang tids overvejelse, har jeg nu skiftet tandlæge til en der ligger tættere på mit hjem. Det har ikke været en nem beslutning, da jeg ikke tidligere har haft en bedre tandlæge end Jesper Gilling.
Jesper har altid tid! Tid til at tale med mig om stort og småt, til at vælge den musik jeg vil høre under behandlingen, til at fortælle om forebyggelse og behandling af mine tænder. Og jeg er altid gået derfra mere oplyst end da jeg kom. Han fokusere meget på forebyggelse, så der bores ikke for bare at bore.
Jeg har ikke selv tandlægeskræk - men jeg vil vove den påstand at det kan Jesper tale og forklare alle væk fra! Ved det mindste spørgsmål, bliver billeder af tænderne taget frem og der bliver forklaret, så usikkerhed eller evt. tvivl omkring en behandling forsvinder. Og har man ikke forstået det, så forklarer han det bare igen :)
Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne tandlæge til andre - og især dem der ikke syntes det er fedt at gå til tandlæge.
Så tak for nu, det har været en fornøjelse!

17 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tandlæge, der bliver bedre og bedre

Har været kunde i over 20 år og altid været tilfreds. Alligevel lykkes det for Studiestrædetandlægerne at blive bedre og bedre. Fx at arbejde med at gøre oplevelsen omkring røntgenbilleder bedre med åndedrætsøvelser. Smart bookingsystem eller ved at finde særlige tandtrådspinde, der passer til mine behov.

2 de diciembre de 2016

Superb quality dental care - perfect English

Jesper reconstructed a front tooth perfectly. I can't even see it's a reconstruction myself.

Extremely good communication, not just a quick job without explanation as you might sometimes have in Copenhagen. Jesper did a very good job at explaining why, what and how it was to be done. Also some tips on after care.

I'd say that the price you pay for what you get is also very reasonable.

My Danish is okay, but still nice to be able to fall back to English for complicated terms. So expats, you finally know where to go ;-)

6 de mayo de 2016

Bedste paradentosebehandling

Før jeg startede hos Tandlægerne i Studiestræde tænkte jeg at jeg ville miste mine tænder til paradentose. På trods af min tidligere tandlæges indsats igennem flere år havde mine tænder fået det mærkbart værre, mange af dem var løse og en enkelt havde hun måttet trække ud fordi den var så løs. Jesper Gilling satte ind med en kur bestående af antibiotika, ekstremt omhyggelig tandrensning og så fik jeg meget præcise instrukser om hvordan jeg nu skulle børste mine tænder. Her tre år senere sidder mine tænder meget mere fast i munden, gør ikke så ondt, jeg har frisk ånde og det ser ud som om at jeg kan beholde resten af mine tænder livet ud. Jeg er fortsat nødt til at børste mine tænder fire gange om dagen, men hellere det end at miste mine tænder. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne i Studiestræde hvis man har tendens til paradentose.

25 de abril de 2014

Kompetente og grundige

Jeg er meget tilfreds, for tandlægernes og tandplejernes faglighed er i top, og de forsøger ikke at sælge en masse unødvendige røntgenfotos etc. Der i mod gør de opmærksomme på de løsninger, de kan yde, som gør, at man får flottere tænder.

31 de marzo de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom, ikke da jeg gik.

+ Jeg fik uden den mindste smerte boret en halv tand væk efter én bedøvende sprøjte og fik lavet den som ny. Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom, ikke da jeg gik.
+ Hyggeligt selskab. Snaksalig men ikke på en måde så man bliver stillet en masse spørgsmål, som man forventes at kunne svare på med munden fuld af tandlægegrej.
+ God til at forklare ting så man føler sig rustet til forløbet og beslutningerne.

- Jeg forestiller mig at prisen ikke er gearet til en prisgaranti, men hvis man vil have alle de ovenstående plusser, så bliver man nok nødt til at vælge. Jeg foretrækker en tandlæge jeg kan snakke med, og ikke behøver at være utryg ved.

Jeg fik at vide at jeg kunne regne med små til moderate smerter i dagene efter. Det var i går. Jeg har intet mærket til det, og efter forsigtige forsøg er jeg nu ved at bruge tanden som der intet var hændt.

27 de octubre de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.