Tapijt en Laminaat Direct Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Staaltjes aangevraagd, snel binnen gekregen. Fijn formaat staaltjes ook. Niet te klein. Meerdere malen mail contact gehad, snelle fijne reacties. Rol besteld, en inmiddels ligt er prachtig mooi tapij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben afgelopen maandagavond online een droogloopmat Hamat Aqua luxe 591 Antraciet op maat besteld. Vandaag, woensdag 18-11, keurig thuis bezorgd zoals op de website werd beloofd. Wij zijn erg bl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zochten naar een "buitentapijt". Geen groen kunstgras maar een meer neutraler grijs. We hebben dat bij Tapijt en Laminaat Direct in Wolvega gevonden. Het stuk van 3 bij 4 meter ( 4 meter breed.) we... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

Dé online woninginrichter voor Nederland. Gordijnen, vloeren, tapijt, kunstgras, lamellen, zonneschermen en behang. Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prima levering en service

Prima levering en service, na een te klein formaat te hebben besteld, deze
omgeruild en het bedrag teruggestort. Helemaal geen probleem! Super!

26 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hele slechte service

Hele slechte service. Ik had online een vloerkleed gekocht, maar door een foutje op de site was hij 200euro goedkoper dan de andere kleuren. Een fout van de winkel. Na mailcontact konden ze mij niet tegemoet komen. Ik moest het volledige bedrag nog bijbetalen. In de mails word wel excuus aangeboden en de tegemoetkoming is slechts 5 euro. Erg slecht vind ik. Uiteindelijk krijg ik mijn geld terug en heb ik niks… die keuze is voor mij gemaakt door het bedrijf

Hier wil ik even reageren op de update van dit bedrijf.
Zo jammer hoe dit gaat. Het klopt idd dat de tegemoetkoming geen €5 was. De berekening is zo: 399 euro kostte het tapijt. Ik had 193,95 betaald inclusief verzendkosten. De meneer bij deze winkel wilde dat ik nog 190euro bijbetaalde voor het tapijt. Dat betekent dat de tegemoetkoming slecht 15 euro was.
Als dit allemaal anders was gelopen had ik niet zoveel moeite gedaan voor deze review en had ik gewoon een goede review geplaatst.
En dat ik de review heb aangepast laat zien dat het mijn fout was dat ik de excuses over het hoofd had gezien.

14 de octubre de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de Tapijt en Laminaat Direct

Respuesta de Tapijt en Laminaat Direct

Hier willen wij graag op reageren.
Ten eerste is tweemaal excuses aangeboden.
Verder zijn we deze klant in het te betalen bedrag wél tegemoet gekomen, dit ondanks het feit dat in onze voorwaarden staat vermeld dat in geval van systeemfouten wij hiervoor geen verantwoordelijkheid hoeven te nemen.
Wij hebben dit uiteraard wel gedaan met het in mindering brengen van een kortingsbedrag. Hier wenste de klant niet in mee te gaan en is voor restitutie gekozen.

Update:
We zijn helaas genoodzaakt om nogmaals te reageren.
We zien dat de klant de tekst van haar eerste beoordeling heeft veranderd.
In de originele reactie stond dat wij géén excuses hadden gemaakt.
Onze reactie was dat we dit wel hadden gedaan.
Verder had de klant in haar eerste beoordeling vermeld dat we geen korting hadden aangeboden en nu spreekt de klant over € 5.
Zo'n bedrag bieden wij natuurlijk niet als reductie.
Voor de duidelijkheid ons voorstel tot mindering was € 35.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima website

Prima website. Snel bezorgd. Na contact met klantenservice kan ik zeggen dat contact ook keurig verliep. Kwaliteit product: we hebben 3 deurmatten voor buiten besteld, waarvan 1 binnen 2 dagen verkleurd was. Dat was iets minder. Hier nog geen contact over gezocht.

16 de agosto de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.