Hej! I dag afsluttede vi vores uddannelse og bestod eksamen med succes. Jeg vil gerne dele mine indtryk. Jeg er dybt imponeret over vores underviser, Yazan. Han fandt en tilgang til hver enkelt elev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I recently attended a forklift course in TEC, and I honestly wasn't expecting to pass the exam, but Yazan was really helpful throughout the process. He is a fantastic teacher who really knows his stuf... Ver más
God Lærer i Truck undervisning som er dyktig til at sørge for at eleverne forstår hva der bliver oplært i. Kantinen burde gå and å renholde bedre. Oplæringsvis 10/10 God parkeringsmulighed. Go... Ver más
Tog truckcertifikat B hos TEC Hvidovre. Fed oplevelse, gode, sjove og friske lærer. Vores hold havde fornøjelsen af Claus, hvor der blev brugt kahoot efter forklaringer og diverse opgaver, rigti... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
På TEC har vi mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og kurser og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte.
Información de contacto
Stæhr Johansens Vej 7, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- tec@tec.dk
- www.tec.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
TEC Hvis du brænder for noget specielt.
TEC Har et godt udvalg af kompetancegivenende uddannelser, som spreder sig over en bred vifte, og kan virkelig give dig et nyt job, eller læreplads med et godt bevis i hånden, er mulighederne store for et jobskifte, eller læreplads med speciale.
Super gode lærer som ikke efterlader dig, selvom det er svært at overskue et kursus, bliver du fagligt båret videre, og du bliver ikke tabt på gulvet, men med god hjælp og støtte, så du når dit mål til sidst.
Super godt sted vælg TEC
mvh.
sophus
Der er desværre ingen procedure hos TEC…
Der er desværre ingen procedure hos TEC for Corona smittede elever.
Man skal ikke indsende sit positive corona svar.
Man kan ikke blive Corona sygemeldt.
Man skal blot sygemelde sig hver dag på uddata, det står registreret som normale sygedage, og ikke som den samfundskritiske epidemi der er igang.

Respuesta de TEC - Technical Education Copenhagen
Okay service
Tec - Hvidovre - Truckcertifikat B
Godt kursus, Patrick var en god lærer, der var underholdende og brugte gode eksempler og gav gode fifs. God fordeling af teori og praksis. Dog lidt langt kursus, men heldigvis har jeg ikke kedet mig.
TEC Hvidovre Gaffeltruck Kursus B-Certifikat
Sluttede truck kursus den 9.nov og har kun ros.
Underviser Brian var super god til at forklarer og motivere.
Når vi kørte var underviser Patrick også god til at komme med tips.
Alt i alt 7 dages kursus med fuld fokus på os(kursisterne)
Har den 9/11-2021 sluttet et kursus i…
Har den 9/11-2021 sluttet et kursus i truck på TEC Hvidovre. Vores lærer Brian var meget god til at lærer fra sig og en god blandning af praktik og teori.
En varm anbefaling herfra.
TEC Hvidovre Gaffeltruck Kursus B-Certifikat
Er lige blevet færdig med gaffeltruck kurset
(B-Certifikat) hos TEC Hvidovre i dag. Det har været et super godt kursus, undervisningsmaterialet er super fint og man får en passende mængde praktisk øvelse i forskellige trucks, gaffelstabler og med forskelligt gods. Læreren (Jørn) formåede at gøre det spændende og interessant samt et super hold kursister. Kunne ikke være mere tilfreds
TEC Hvidovre Truck is the place where…
TEC Hvidovre Truck is the place where you build your new opportunities in life with confidence because of the best experienced teaching staff.
Thank you to each and everyone
TRUCK COURSE B IN ENGLISH.
TRUCK COURSE B IN ENGLISH.
Excellent course, with good teaching that was well mixed with theory and practice! and then it can only be emphasized that each course gets much better with a formidable learning - and we were so lucky! If you are going on a truck course in hvidovre, you must hope to get BRAIN, as you are guaranteed 7 educational and fun days
Truck Hvidovre
Truck kursus.
Udemærket undervisning af undervisningsmateriale og masser af øvelse i at køre forskellige truck. Flere engageret instruktør der tager sig tiden til at forklare og vise hvorfor ‘man’ betjener trucken som man nu skal gøre.
Gaffeltruck certifikat B i Hvidovre.
Positiv og engageret undervisning af Tommy og gode muligheder for at prøve forskellige maskiner og situationer.
Gaffeltruck kursus på TEC
Var på kursus i certifikat til gaffeltruck på TEC i Hvidovre og kan kun anbefale stedet.
Vores undervisere Patrick var dygtig engageret og nærværende med et godt humør.
Vi fik gode råd og fif til kørsel og teori som virkelig var brugbare.
Så alt i alt et fantastisk forløb 5 stjerner til skole og Patrick
god oplevelse og undervisning
god oplevelse og undervisning, der er en god blanding teoretiske og praktiske prøver
teleskoplæsser godt kursus…
tog kursus i teleskoplæsser godt kursus med meget maskine køretid og gode praktiske opgaver
Gaffeltruck - Tec Hvidovre
AMU på tec har været en fornøjelse især med Bjarne
TEC Hvidovre
Var på Truck Kursus b certifikat og synes det var virkelig godt dejlig lærer og nogen gode kursister. Især vores lærer Brian Lau.
Tec ballerup er noget af det væreste…
Tec ballerup er noget af det væreste jeg nogensinde har oplevet. Der er ingen respekt til eleverne, det gør os meget umotiveret. Generelt set bliver vi ikke behandlet som voksne selvom at det er en voksen uddannelse og da der er mange som er lang fra at være under 18. På tec bliver man overvåget alle timerne man er her. Jeg vil klart ikke anbefale tec til nogen.

Respuesta de TEC - Technical Education Copenhagen
Formidabel undervisning
Formidabel undervisning. Brugervenlige og forståelige tests. Lærere i særdeleshed dygtige og grundige.
Kan kun anbefale et 7 dages gaffeltruckcertifikat-kursus.
Systematisk målrettet undervisning.
Systematisk målrettet undervisning - erfarne og hjælpsomme lærer på gaffeltruck certifikat b kursus.
Gaffeltruck kursus B
Hej Tec.
Jeg var på Gaffeltruck kursus B
Jeg havde et fantastisk forløb, og en fantastisk dygtigt lærer ved navn Gert. alt i alt vil jeg helt klar give 5 stjerne til Gert!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.