TEC - Technical Education Copenhagen Opiniones 250

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej! I dag afsluttede vi vores uddannelse og bestod eksamen med succes. Jeg vil gerne dele mine indtryk. Jeg er dybt imponeret over vores underviser, Yazan. Han fandt en tilgang til hver enkelt elev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I recently attended a forklift course in TEC, and I honestly wasn't expecting to pass the exam, but Yazan was really helpful throughout the process. He is a fantastic teacher who really knows his stuf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God Lærer i Truck undervisning som er dyktig til at sørge for at eleverne forstår hva der bliver oplært i. Kantinen burde gå and å renholde bedre. Oplæringsvis 10/10 God parkeringsmulighed. Go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tog truckcertifikat B hos TEC Hvidovre. Fed oplevelse, gode, sjove og friske lærer. Vores hold havde fornøjelsen af Claus, hvor der blev brugt kahoot efter forklaringer og diverse opgaver, rigti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución educativa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

På TEC har vi mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og kurser og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

TEC / Metalindustriens Fagskole i Ballerup.

TEC eller som det hed dengang jeg gik der, Metalindustriens Fagskole i Ballerup.
Stedet hvor man kunne blive uddannet til automatik mek. og stedet hvor der var skolepraktik for samme.

Det var stedet hvor jeg lærte at spilde tiden ved at feje gulv, rydde andre skidt og møg bunker op.
Stedet hvor lærer på de forskellige klassetrin, skulle spare så meget, at hvisbare 3-4 kabelstrips blev ødelagt eller sat sammen, at det var nok til en skriftlig advarsel, blot for 3-4 kabelstrips til en værdi af mindre end 25 øre.
Det var også stedet, hvor elever i skolepraktik blev sendt ud i virksomhedspraktik og i stedet for at lære det som de skulle, så stod eleven fra morgen til aften og borede huller.
Stedet hvor elevet i skolepraktik blev smidt ud, hvis de rejste kritik af, at skolen ikke sørgede for at overholde de undervisningsplaner der var på området for automatik mek.

Jeg var selv på Metalindustriens Fagskole i Ballerup og var startet på uddannelsen som automatik mek, jeg skulle uddannes i relæstyringer, transportbånd, elevatorer, rulletrapper, hydraulik, trykluft, samtidig skulle jeg lære at betjene og bruge drejebænken og fræseren, svejse og i det hele taget at konstruere ting i metal.
Jeg startede glad i september måned i 1997, men kort tid inde i forløbet var jeg flere gange chokkeret over denne skole og deres skolepraktik.
Vi startede 4 elever i skolepraktikken og sad ved 2 borde og 4 stole midt i en åben maskinhal og var overladt til os selv og fik så til opgave, at skulle sortere nogle loddekolber og hvis der var noget galt med disse, så skulle der skiftes ud eller kasseres.
Da vi 4 mand havde brugt 1/2 time på loddekolberne, så var der ikke mere at lave den dag.
Det blev ikke bedre, vi fik opgaver som at skulle sætte stativet op til en brandslukker, tømme skraldespande, bære metal affald ud og smide det i containeren.
Efter ca 3 måneder, var der intet at lave, så vi blev sat til at skrabe/skovle sne.

Jeg gik i gang med at læse frem og forsøgte at lave de praktiske opgaver jeg kunne finde i de lånte bøger, som jeg fik fingrene i, men der gik ikke lang tid, før dette blev stoppet og ødelagt for mig, da jeg blev sendt ud på et andet uddannelses sted, hvor jeg blev sat til at bore huller i plexiglas stykker og montere skruer i disse huller, skønt, tosse-arbejde igen, spild af tid.

Men noget godt skete der, for den lære jeg fik som kontaktperson på stedet, han vidste intet om hvad jeg måtte få og hvad jeg ikke måtte få, så jeg fik ham til at printe uddannelsesplanen ud for automatik mek.

Da jeg igen efter ca 3 måneder, kom tilbage til Metalindustriens Fagskole i Ballerup, der havde jeg en skjult plan, jeg skulle nemlig bruge uddannelsesplanen til noget.

Jeg mødte første dag og blev bedt om at skulle konstruere nogle beslag, hvilket jeg gjorde, intet problem, men da jeg blev sat til at rydde op, i noget skrald som andre havde efterladt, der sagde jeg okey, lad mig få det overstået, da jeg var færdig, så var der mere affald, nemlig metal affald der skulle køres ud og smides op i en container, der sagde jeg igen okey.

Men i den tid jeg havde været væk, der var der kommet 8 nye elever i skolepraktikken.

Efter ca 1 uge, der gik min klap ned og det blev for meget.
Alle dem som der ikke var ryger, de skulle arbejde hele tiden og havde ikke ret eller krav på mere end en spisepause, men dem der var ryger, de kunne holde ubegrænset mængder af pauser i løbet af dagen, de kunne slippe af sted med at holde hele dagen som en stor pause, uden der blev sagt noget til dem eller om at de holdt så mange pauser.

Så skete det, jeg købte mig en pakke cigaretter, min første pakke cigaretter, som var blevet købt for at gøre protest og lave revolution, for nu skulle dette frem.
Jeg kom tilbage fra pausen med mine cigaretter og startede tiden efter pausen med at sætte mig godt til rette og tænde min første cigaret, den smagte ikke godt, men jeg måtte lide for retfærdigheden og mester kom hen til mig, som han plejede og skulle til at bede mig om at lave en opgave, jeg sagde at det skulle jeg nok lave, men jeg skulle lige ryge færdig først, mester gloede på mig og sagde højt, jamen du ryger jo ikke, til det svarede jeg, jo nu gør jeg.
Jeg tog mig en rygepause på 3 timer og dagen efter var opgaven stadig ikke påbegyndt, så kom mester og brokkede sig til mig og jeg sagde pænt til ham, om vi lige kunne tale sammen, han svarede ja, det kan vi gøre her og nu.
Okey sagde jeg, hvor efter jeg påpegede at rygerne ikke lavede noget, men alle der ikke røg de blev pisket rundt.
Mester gik helt i stå og jeg valgte at gå ind til min mesters chef og tale med hende, jeg fortalte hvad der var sket og at jeg i protest var begyndt at ryge, fordi rygerne ikke lavede noget overhoved, men fik svaret at det kunne ikke passe, men alle på værkstedet bakkede mig op og sagde at det var rigtigt.
Men så blev jeg fyret og smidt på porten, så dejligt sted at være.

29 de marzo de 2023
Logotipo de TEC - Technical Education Copenhagen

Respuesta de TEC - Technical Education Copenhagen

Hej Ejvin.

Tak for din anmeldelse. Det lyder til at du ikke har haft den bedste oplevelse for 25 år siden - for det er sådan jeg forstår din anmeldelse, kan det passe?

Det er jeg selvfølgelig ked af at høre.

Jeg håber - og tror på - at TEC er et helt andet sted i 2023, end i 1997. Derfor er det selvfølgelig lidt ærgerligt at TEC anno 2023 skal have en 1-stjernet anmeldelse for en oplevelse for 25 år siden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good school

Good school! Recommendable for truck certificate. Just completed mine and I must say Mr Perfect is the best teacher you wish to have. ( Bjarne) it me Angela 😍, he's so humorous and jokes a lot and that made it more fun. Ask him questions a million times and he's always willing to explain. Please we need more English courses.

27 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg synes godt nok det er spild af tid…

jeg synes godt nok det er spild af tid og bruge så lang tid på et grundforløb og så ikke kan få en elevplads når man virkelig brænder for det. Man burde være sikret en elevplads efter fuldendt grundforløb Nu når alle ikke har råd til skoleoplæring når det er sådan et latterligt lavt beløb

17 de junio de 2023

Did you know?...

Min lærer sagde at jeg skal give 5 stjerner for at få en gode karakterer :D
Joke joke, den her skole er gode. Uddannelse er også godt og sjovt.

16 de junio de 2023

ALdrig tag IT Support på TEC

Har taget IT Support uddannelse på TEC Ballerup

Jeg er lige blevet færdig med denne uddannelse og har derfor konkrette eksempler på hvorfor både skolen og uddannelsen burde undgås totalt.

1 Uddannelses stedet
De bruger udelukkende TEC på Frederiksberg til at skaffe elever som en fiskestang. TEC Frederiksberg er et OK sted med en attraktiv lokation og gode lokaler.
Når man efter et halvt år er færdig med uddannelsen, bliver man flyttet til Ballerup hvor det "rigtige" forløb starter. Det er her man stifter bekendtskab med skolen i Ballerup, som vitterligt ligner en KZ lejer fra 2. verdenskrig. Når man kikker på et fængsel og TEC Ballerup, har man mest lyst til at sætte sig ind i fænglset. Bygningen er råddent, ingen ventilation system (når det endelig virker, så siger lærerene at det er TEC Frederiksberg der styrer temperaturen i TEC Ballerups lokaler), overvågning på gangene lokaler med vinduer som ikke kan åbnes osv. osv.

2. Undervisnings materiale
Når man starter på uddannelsen på TEC Ballerup, gør det meget ud af at nævne man skal igennem omkring 35 eksamener, hvilket tildels giver mening.
Det giver mening indtil man finder ud af, man finder ud af at det de kalder 35 eksamener, består hovedsageligt at 3-4 dages basal kursus, som så ender i en eksamen. Såsom SQL, webserver, Powershell og meget mere. Når man sætter sig ned og kikker på andre uddannelser, er der universiteter som bruger flere år på SQL eller Webserver.
- Så hvorfor skal en IT Supporter have 1 uges kursus i disse fag? hvis jeg gerne ville have været SQL mand til hverdag, så havde jeg nok IKKE startet på den her uddannelse... Med andre ord, er der RIGTIG meget spild tid på uddannelsen. Der er ingen IT Supportere som vil kunne gå ud og få arbejde med SQL, Webservere eller Powershell scripts, med denne uddannelse.

3. Lærer
Når man endelig kommer igennem de lige gyldige fag, så ender man med at komme på hovedforløb 3, som er det sidste forløb. Det er her man uden tvivl aldrig glemmer underviseren i Active Directory (HG), som har undervisnings materiale der er ældre end eleverne. Jeg gik i klasse med elever som var omkring 18-22 år og hvis hele uddannelsen med vilje skal slutte på et negativt punk, så skulle man tro det var med vilje. Ikke nok med ALT undervisnings materiale er ældre end de elever der er til undervisningen. Så er læreren også en gammel militær ansat, som ikke ligger noget på hylden.
Han skriger hørelsen ud af alle eleverne samt hans personlige perspektiv på mange forskellige ting. Såsom kvinder, kvinder i IT branchen, politiske holdninger, tydelige GDPR brud (såsom at opråbe CPR numre og svendeprøve karaktere på forskellige individer på skolen, som regel hvem der dumper), personlige holdninger til feminister, transkøn, hans indre had om skolens ledelse ... og meget mere.

Ikke nok med dette, så er hans undervisning også dybt forældet, men han selv mener at der ikke er sket nogle ændringer i microsoft active directory de seneste 25 år, men det er der, så dele af hans undervisning er direkte forkert og misvissende.

Dette er selvfølgelig kun 1 lærer, de personlige problematikker ved denne lærer forsætter desværre til mindst 2 andre, hvor HG har lært dem at de bare skal skide på ledelsen, så når man har projekter med dem, så er lærerne ikke til stedet hele dagen.
På mit H3 forløb, kom der 2 lærer krydsede navnene af og derefter gik deres vej og kom først igen når "undervisnings timerene" var slut. Dvs. at til vores projekt havde vi ingen tilgængelig lærer. Når man kommenterede på deres undervisnings strategi, fik man gang på gang at vide, at de sad og drak kaffe oppe på lærer værelset, så hvis man havde brug for hjælp eller bare ville have en lærer tilgængelig, kunne man sende en mail.

Der er mange flere gode historier om TEC på skolen i Ballerup, hvordan magt liderlige lærer udnytter elever til at undervise klassen, fordi læreren er for inkompetent osv. osv.
- udover dette, følger de heller ikke 7 trins karakter skalaen, mange lærer uddeler karaktere alt efter hvordan de "føler" elev har klare eksamen, der er ikke et form for point system, så hvis eleven laver 1 del af eksamen rigtig, men noget andet forkert, så er det kun forkert.
Dette burde ikke kunne lade sig gøre på en dansk skole der er påtvunget at følge den danske karakter skala.

Når jeg fortæller om uddannelsen, siger jeg det er det værste jeg nogensinde har oplevet og undrer mig over at dette kan lade sig gøre i et land som Danmark. men det sker sku.

Når folk spørger mig om det er en god ide at tage en IT Support uddannelse på TEC, så er mit svar det samme NEJ

TAG EN CCNA og måske en Microsoft certifikation, for det er spild af tid at bruge 3 år på denne uddannelse.
Vel og mærket uden også at påpege, at hvis du ikke får en lærerplads efter det første ½ år af uddannelse, så kommer du ikke igennem.

20 de febrero de 2023

English forklift course

English forklift course was good. But I personally feel that our teacher (Bjarne) was the best. He was very encouraging and special attention to students with no driving experience. I mean, I have passed with no driving license. He was there on the exam day. Before test started everything was repeated theoretically so we do not make mistakes and focus on work.

4 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

TEC har ikke styr på en skid!

TEC er en være L O R T E uddannelse, iverfald den på Frederiksberg. Det er som om at lederne ikke koordinere noget som helst med sine lære. Det ender som altid med forvirring, og det går altid ud over eleverne. Et eksempel på dette er, at min klasse blev tilbudt 2 fag vi kunne ophæve til A niveau, hvor vi i virkeligheden skulle kunne vælge mellem 3. Vi sagde det til ledelsen, men de sagde bare at “ det var der ikke noget at gøre ved nu”…
Og sådan har det været 4 år igennem hele uddannelsen.
Så jeg kan IKKE anbefale denne uddannelse !!!

15 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jan Kristensen Super god lærer!!!

Jan Kristensen Super god lærer!!!

Til svendeprøveforløbet har jeg haft Jan Kristiansen som lære og han var SUPER gode lærer som ikke efterlader dig, god til at forklarer og motivere, nærværende og altid med et godt fuld af humør.
Så alt i alt et fantastisk forløb 5 stjerner til Jan Kristiansen 1000 tak Jan🙏

23 de noviembre de 2022

Jan Kristensen. TEC.

Nu har jeg haft Jan Kristensen som lære på TEC til svendeprøveforløbet. Det har været super godt. Fuld af humor og god til at lære fra sig. Han har været god til at undervise og til at forklare. Det har været hyggeligt og sjovt men mest af alt lærerigt. Man er ikke blevet tæsket teoretisk. Han har været god til at give luft så man kunne gøre det i sit eget tempo så man forstår det. Overall en meget god oplevelse. Jeg ville have givet 4 stjerner men af medlidenhed får han 5.

21 de noviembre de 2022

Godt truck kursus

På TEC Hvidovre har jeg lige gennemført gaffeltruck kursus, og det kan kun anbefales.
Vores hold var så heldige at have Bjarne som lærer 💪. Det var både sjovt og underholdende at lærer om gaffeltrucks.
Teorien delen blev afsluttet med Kahoot efter hvert emne og var en god og underholdende måde at afslutte et kapitel på.
Den praktiske del var godt skruet sammen og man havde tid til at lærer de forskellige trucks at kende. Hvade man spørgsmål eller udfordringer med de forskellige opgaver, forklarede de dem så man forstod dem.
TEC Hvidovre kan i hvert fald kraftigt anbefales til gaffeltruck certifikat 😀
Og hvis man kan lide kage 🍰, skal man have Bjarne som lærer 😂

26 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have taken a 7 day forklift…

I have taken a 7 day forklift education( course) here at TEC and it was really fantastic and new experience. I took it from oct 17- 25 in English. Yazan( our teacher) is really a good person with excellent knowledge. He thought best both in the theory and practical. Thank you Yazan

24 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.