Technische keuken & badkamertekening Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben erg snel een reactie ontvangen met daarin de verwachte aanlevertijd. Daarnaast hebben we advies gekregen op een wandcontactdoos die miste op de tekening. Dus er werd ook proactief meegedacht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een spoedaanvraag aangevraagd in het weekend voor een teknische keukentekening (van een Ikea keuken). Dhr Anbar heeft een tekening gemaakt en geleverd binnen 24 uur, met ook advies een aanpassi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn erg goed en vooral snel geholpen door dhr. Anbar. Voor onze nieuwbouwwoning moesten we een keukentekening aanleveren bij de aannemer, maar we wilden zelf rustig de tijd nemen om een keuken u... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ja, en daar zit je dan met je zelfgemaakte kladje bij de aannemer om je badkamer te bespreken. Toch wel handig dat er een techische tekening van zou komen! Per toeval ontdekte ik de website van... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dé website voor het leveren van leidingschema’s – Installatietekeningen – Technische tekeningen voor keukens en badkamers.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede ervaring

Goede ervaring, uitstekende duidelijke tekening. Feedback wordt snel verwerkt en er is duidelijk kennis van zaken aanwezig. Tevens een kleine investering zodat de aannemer alles kan opleveren volgens de tekening.

4 de septiembre de 2025

Super

Zeer tevreden met de service, er werd met ons meegedacht over de indeling, kregen snel antwoord op onze vragen, en de technische tekening was in een mum van tijd geleverd!

2 de junio de 2025

Aanbevolen

Meneer Anbar weet wat hij doet. Nette, complete tekeningen, en dat in een klein aantal dagen. Zou hem zeker aanbevelen!

19 de mayo de 2025

Supersnel en fijn contact

Ondanks dat we een krappe deadline hadden, werd via mail snel aangegeven dat we niet hoefden te kiezen voor de spoedoptie, we zouden de tekening het weekend nog krijgen. Uiteindelijk werd dat zelfs al op vrijdag!
Fijne communicatie, snel, duidelijk, en perfect opgeleverd. Ook nog met een aantal wijzigingen die ontzettend snel werden doorgevoerd.

1 de mayo de 2025

Zeker een aanrader

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met TechnischeKeukenTekening voor het opmaken van de technische tekening van onze nieuwbouwkeuken. Zoals zovelen liepen ook wij vast tijdens de rondgang langs verschillende keukenboeren, waar we telkens onder tijdsdruk snel moesten tekenen zonder echt overzicht te hebben.

Gelukkig kwamen we in contact met TechnischeKeukenTekening. Er werd écht geluisterd naar onze wensen en zonder enige druk kregen we de tijd en ruimte om alles goed te overdenken. De technische tekening die we ontvingen was helder, gedetailleerd en sloot perfect aan bij ons ontwerp én bij de eisen van de aannemer.

De communicatie verliep vlot en professioneel, en alles werd netjes binnen de afgesproken termijn aangeleverd. Dankzij de expertise van TechnischeKeukenTekening hebben we nu een stevig en doordacht plan in handen dat volledig klaar is voor uitvoering.

Wij bevelen TechnischeKeukenTekening dan ook van harte aan aan iedereen die helderheid en kwaliteit zoekt in plaats van haastige keuzes.

24 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede/ snelle service

Wij moesten met spoed een keukentekening aanleveren. Na 1 dag een tekening ontvangen. De reviese op de tekening was ook snel terug bij ons en de tekening is goed bevonden door de aannemer. Erg tevreden met de service en ongevraagd advies.

19 de marzo de 2025

Goede & snelle service

Voor onze nieuwbouwwoning had de installateur vast technische tekeningen nodig, terwijl de keuken & badkamer nog niet definitief waren uitgezocht.
Via Google kwamen wij hier terecht. De aanvraag was ingediend, inclusief spoed-verzoek. We kregen meteen een paar aanvullende vragen. De volgende werkdag kwamen de eerste versies al. Na een paar kleine aanpassingen hadden we diezelfde avond de definitieve tekeningen al.
Duidelijke communicatie en er is gedaan wat werd beloofd. Tegen een eerlijk tarief. Topservice als je niet perse vast wilt zitten aan een keuken- of badkamerleverancier.

11 de marzo de 2025

Ongekend goede communicatie

Ongekend goed & duidelijke communicatie. Niet alleen maar een technische tekening maar ook veel input & tips gekregen voor de badkamer. Prijs is ook meer dan eerlijk.

25 de febrero de 2025

Super vlotte service.

Super vlotte service.
M. Anbar heeft de technische installatietekening voor mij uitgewerkt. Dit ging erg snel en er was snelle communicatie.

Aan te raden!

24 de febrero de 2025

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring! M. Anbar is uitgebreid in zijn uitleg, geeft tips om te besparen, handige foefjes en reageert snel! Ook de tekeningen snel ontvangen. Vond het geen probleem toen ik het ontwerp van mijn keuken toch nog aanpaste... Top service! Bedankt!

4 de diciembre de 2024

Snel en meedenkend

Zeer snelle en goede service, ook in het weekend. Technische tekening keuken binnen 2 dagen ontvangen. Ook werd er goed meegedacht hoe kosten te besparen op het verplaatsen van leidingen en aansluitpunten. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

1 de diciembre de 2024

Top service

Top service! Wij hadden met spoed een technische tekening nodig en onze badkamerleverancier kon die niet maken. Anbar gelukkig wel. Binnen een dag hadden we onze tekening, waarmee de aannemer vooruit kan. Snel, vriendelijk en voor een goede prijs!

21 de noviembre de 2024

Leidingen plan binnen 3 dagen

De bouwer van het nieuwbouw project hanteert een hele vroege deadline voor het doorgeven van het keuken leidingen plan. Om hierdoor niet veroordeeld te worden aan de aan het project verbonden leverancier, heb ik hr Anbar gevraagd een leidingen plan te maken voor de gewenste keukenopstelling. Hr Anbar heeft binnen 3 dagen (in het weekend) een leidingen plan tekening geleverd. Met enkele mailtjes, waar ook heel snel op gereageerd wordt, was het geregeld. Echt top!

20 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundig resultaat en vriendelijke communicatie!

M. Anbar levert deskundig en snel resultaat. Voor onze nieuwbouw-woning moesten wij nu al (jaar voor oplevering) de technische tekeningen doorgeven van de badkamer, toilet en de keuken. Echter, deze worden door badkamer- en/of keukenzaken alleen verstrekt als je al een offerte hebt liggen (en dus al keuzes hebt gemaakt). Om wat meer tijd te hebben voor het uitzoeken van de materialen en leveranciers, was het een fijne oplossing om de technische tekeningen door M. Anbar uit te laten werken. Dit op basis van een voorstel voor de indeling van onze interieur designer.
M. Anbar communiceert prettig en helder, reageert snel en levert kundig resultaat op.
Ik zou het iedereen aanraden!

7 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle gedetailleerde technische tekeningen!

Net een tweede technische tekening laten maken, omdat we zo tevreden waren over de eerste. Dhr Anbar reageerde erg snel op mijn mailtje, voerde wijzigingen en opmerkingen erg snel door en dacht met ons mee betreft praktische zaken / waar douchekoppen het beste kon zitten / waar de spots het beste zou moeten. Hele goede service, snel, kundig en onze aannemer ook weer blij met de detail verwerking!

1 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.