Kursuset levet helt op til mine forventninger. Havde en god oplevelse af kursuset, og selvom jeg har brugt Excel i mange år, lærte jeg flere ting hvor kan kunne lave det meget lettere end måden jeg g... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en god oplevelse med mit PRINCE2 Agile-kursus. En særlig ros til underviseren Anne J, som var dygtig, engageret og god til at gøre stoffet forståeligt og praksisnært. Mit råd er dog at sø... Ver más
Engageret underviser, gode lokaler, rigtig lækker kantine. Helt klart et sted jeg vil tage kurser igen.
Fantastisk kursussted. Fine faciliteter, god forplejning, men vigtigst af alt, meget kompetente undervisere. Prisen er desværre til den dyre side, hvilket er det eneste minus. Jeg ville tage flere kur... Ver más
La empresa ha respondido
Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution. Vi udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk og international erhvervsliv. Teknologisk Institut levere blandt andet uddannelse til dansk erhvervsliv. Hvert år deltager flere end 20.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1000 kurser, uddannelser og konferencer. Vi afholder kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense og København.
Gregersensvej 1, 2630, Taastrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har netop været på kursus i Mange bolde i luften, det var virkelig en god dag. Jeg kom hjem med mange gode redskaber til at takle en travl hverdag. Julie var en god og engageret underviser, som formåede at give nogle sunde skub til os. Gode lokaler og lækker forplejning.

Respuesta de Teknologisk Institut
Rigtig god undervisning, godt forklaret.

Respuesta de Teknologisk Institut
Jeg deltog i en Super fin workshop!

Respuesta de Teknologisk Institut
Anmeldelsen vedrører Teknologisk Institut i Aarhus / kursus Prince2 Foundation. Stedet er rigtig godt - let tilgængeligt, masser af p-pladser og god mad i kantinen. Undervisningen blev varetaget af en meget erfaren og inspirerende underviser. Jeg synes jeg fik god information også før kurset, herunder svar på individuel spørgsmål.

Respuesta de Teknologisk Institut
Dejligt kursus sted med gode faciliteter og kantine.
Underviseren Peter, på avanceret Power apps og Power automate (3 dage) er kompetent og en god underviser, og jeg går herfra med en masse ny viden, inspiration og blod på tanden til at lave mere af det i virksomheden.

Respuesta de Teknologisk Institut
Der var en engageret underviser med godt undervisningsmateriale, fine lokaler og glimrende forplejning.

Respuesta de Teknologisk Institut
Havde et rigtigt godt kursus med en stejl læringskurve 😃 kommer snart igen ✌🏻

Respuesta de Teknologisk Institut
Rigtig god oplevelse før, under og efter kurset.

Respuesta de Teknologisk Institut
Super kompetent underviser og gode fysiske rammer
Virkelig godt kursus i porteføljestyring. Kurset får mine bedste anbefalinger.

Respuesta de Teknologisk Institut
Lidt usikker i starten i forhold til parkering, men nemt nok ved ankomst.
Dejlig indholdsrig, relevant og brugbar undervisning af en yderst kompetent underviser.
God pleje, men savnede sukkerfrie sodavands valgmuligheder.

Respuesta de Teknologisk Institut
Kompetente undervisere og godt udbytte.

Respuesta de Teknologisk Institut
Enkel tilmelding, god information inden kurset. Dejligt med lånePC så alt er sat op og kører.

Respuesta de Teknologisk Institut
Jeg har været på kursus for 2. gang nu, og jeg har intet at klage over. Gode undervisere, gode forhold og lækkert servering af mad og drikke.

Respuesta de Teknologisk Institut
En god 1. dag på kursusset, men masser af undervisninger, god frokost og forplejning

Respuesta de Teknologisk Institut
Godt kursus og gode kursus forhold

Respuesta de Teknologisk Institut
Rigtig god oplevelse i forhold til både undervisning, undervisere og forplejning. Super søde og imødekommende kursuspersonale, som hjælper med alt med et smil.

Altid spændende.
Og et meget professionelt setup, både udvalg og form, men også fysisk.