Kursuset levet helt op til mine forventninger. Havde en god oplevelse af kursuset, og selvom jeg har brugt Excel i mange år, lærte jeg flere ting hvor kan kunne lave det meget lettere end måden jeg g... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en god oplevelse med mit PRINCE2 Agile-kursus. En særlig ros til underviseren Anne J, som var dygtig, engageret og god til at gøre stoffet forståeligt og praksisnært. Mit råd er dog at sø... Ver más
Engageret underviser, gode lokaler, rigtig lækker kantine. Helt klart et sted jeg vil tage kurser igen.
Fantastisk kursussted. Fine faciliteter, god forplejning, men vigtigst af alt, meget kompetente undervisere. Prisen er desværre til den dyre side, hvilket er det eneste minus. Jeg ville tage flere kur... Ver más
La empresa ha respondido
Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution. Vi udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk og international erhvervsliv. Teknologisk Institut levere blandt andet uddannelse til dansk erhvervsliv. Hvert år deltager flere end 20.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1000 kurser, uddannelser og konferencer. Vi afholder kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense og København.
Gregersensvej 1, 2630, Taastrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var et super godt kursus. Vi var kun 3 deltagere, men underviseren var virkelig dygtig og sørgede for, at vi fik en rigtig god og læringsrig dag.

Respuesta de Teknologisk Institut
Var på IT Arkitekt, Foundation kursus og har kun ros at give: gode faciliteter, god forplejning, passende antal deltagere på holdet, gode parkeringsforhold, kompetent underviser; ja alt i alt et godt kursus!

Respuesta de Teknologisk Institut
Virkelig god instruktør. Teknikken fungerede.

Respuesta de Teknologisk Institut
Har taget 3 projektleder certificeringer ved Teknologisk institilut i Høje Taastrup.
Jeg er imponeret over de kompetente instruktører og de gode omgivelser.
Alle kurser er bestået i første forsøg
Jeg kan kun anbefale Teknologisk Institut

Respuesta de Teknologisk Institut
Gode faciliteter, gode underviser og parkeringsmuligheder

Respuesta de Teknologisk Institut
Super gode kurser, og virkelig dygtige lærer. Altid det foretrukne valg af kursussted

Respuesta de Teknologisk Institut
Kompetent undervisning i gode fysiske rammer. God forplejning og gode parkeringsmuligheder.

Respuesta de Teknologisk Institut
Jeg deltog på kurset Ledelse og motivation af effektive projektteams hos Teknologisk Institut.
Et inspirerende og gennemført kursus med høj faglig kvalitet og stærk praktisk relevans.
Underviser Charlotte Cordua skabte et engagerende læringsmiljø og formidlede teamledelse og motivation på en klar og anvendelig måde.
Alt var professionelt – fra rammer til forplejning.
Kan varmt anbefales! 👏

Respuesta de Teknologisk Institut
Kaffemaskinen var så langsom, at alle kursister ikke kunne nå at fylde deres kopper op i pausen

Respuesta de Teknologisk Institut
Eksperter, klasseværelserne og madopsætningen er førsteklasses og tilfredsstillende. Elsker det.

Respuesta de Teknologisk Institut
Alt gik glat fra tilmelding til gennemførelse af kurset. God kommunikation, hjælpsomt personale, og oplevelsen føltes problemfri fra start til slut.

Respuesta de Teknologisk Institut
Altid en fornøjelse at komme på kursus på Teknologisk Institut. Super kompetent underviser og god forplejning.

Respuesta de Teknologisk Institut
Virkelig fine lokaler, gode parkeringsforhold og god forplejning. Eneste minus er mangel på sukkerfri alternativer til sodavand.

Respuesta de Teknologisk Institut
Jeg har været på kursus i “rådgiverrollen - bliv en stærkere rådgiver og sparringspartner”. Henrik er en super god underviser og jeg har taget rigtig meget brugbart med mig hjem. Derudover var der mange sjove eksempler. Derudover var det rigtig god mad i kantinen og god forplejning

Respuesta de Teknologisk Institut
En rigtig god lærer og god mad

Respuesta de Teknologisk Institut
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.