Testdig.dk Opiniones 3283

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget nem og hurtig service ved Kalibrering af Alkometer. Alt forgår nemt og hurtigt. Vi har for et par år tilbage købt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice fra jer. Knap så god fra postnord som valgte bevidst ikke at ringe på min dør. men køre igen med beskeden "der var ingen hjemme" Ville faktisk gerne have nogle penge igen fra postnord... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak, Mikkel, for en meget hurtig og professionel kundeservice. Det er jeg glad for at se at Testdig er det firma som gør en imponerende indsats for at gøre deres kunder tilfredse og løse der... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Equipamiento y suministros hospitalarios
  2. Tienda de artículos médicos

Acerca de Testdig.dk

Escrito por la empresa

Testdig.dk ApS er en dansk, familieejet virksomhed, der gør det enkelt og trygt at købe medico- og IVD-test samt hospitals- og lægeartikler. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen og i EUDAMED som importør og distributør af medicinsk udstyr. De fleste produkter importerer og distribuerer vi selv i Danmark for at reducere mellemled, sikre skarpe priser og bevare fuld kvalitetskontrol. Vi tilbyder også vores egen produktserie, testdig, udviklet i tæt samarbejde med erfarne leverandører.

Kvalitet først. Alle varer gennemtestes på vores serviceværksteder med avanceret udstyr. Vi arbejder efter faste procedurer for præcision, sporbarhed og brugervenlighed, og vi lancerer kun produkter, vi kan stå 100% inde for. Vores sortiment er bevidst fokuseret, så vi kan rådgive ærligt og kvalificeret – også når det ikke er i vores økonomiske interesse at sælge.

Godkendt servicepartner – Lifeloc & Sentech. Vi udfører service, kalibrering og vedligehold med originale reservedele, producentgodkendte metoder og fuld dokumentation, så dit udstyr bliver ved med at levere korrekte, stabile målinger.

Vores sortiment omfatter bl.a.:

• Blodtryksmålere
  • Pulsoximetre
  • Narkotest
  • Alkotjek

Uanset om du er privatkunde eller professionel bruger, får du hurtig support, pålidelig levering og klare produktbeskrivelser på dansk. Vores værdier er simple og konsekvente: kvalitet, ærlighed, brugervenlighed og høj kundetilfredshed. Vores mission er at gøre det nemmere at teste sig selv, når det er forsvarligt – med løsninger, vi selv står inde for, og en service, der følger med hele vejen.

Testdig.dk ApS Support

Escrito por la empresa

Bestil inden kl. 15 på alle hverdage og vi sender samme dag.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Forsendelsen var hurtig og uden…

Forsendelsen var hurtig og uden problemer
Man kunne dog se at apparatet havde været brugt før, jeg antager at funktionen er som ny, men det var måske alligevel relevant at vide.

4 de febrero de 2026

Hej Anne

Vi sælger ikke brugte varer. Kan det tænkes, at der har været en ridse i den film der sidder over displayet?

Filmen skal blot fjernes fra displayet, det er som på en smartphone.

Hurtig service

Hurtigt og go service af kalibrering af alkoholether.

29 de enero de 2026

Hej Steen
Det er rart at høre, at du er glad for det serviceniveau som vi praktiserer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg forstår ikke hvorfor jeg får…

Jeg forstår ikke hvorfor jeg får skemaet.
Jeg har intet modtaget

6 de febrero de 2026

Hej Dennis

Jeg kan se at din kuvert til kalibrering er leveret til din valgte pakkeshop dagen efter du bestilte d. 7 Feb. Jeg kan se, at du også har hentet den der.

Vi har først modtaget dit alkometer i går eftermiddags d. 11 feb.

Måske bunder din utilfredshed i, at du modtager en invitationsmail fra Trustpilot, før du har modtaget dit alkometer retur fra os?

Hvis det er tilfældet, så kan vi desværre ikke bestemme hvornår Trustpilot sender disse mails. Mener det er 5 dagen efter bestillingen er gennemført, at der bliver sendt en mail.

Det betyder i sagens natur, at de fleste der bestiller kalibrering af deres alkometer, vil modtage en invitation før de har modtaget alkometeret retur fra os.

Så vi har kun to muligheder, enten at droppe Trustpilot helt, eller leve med, at der bliver sendt nogle mails før hele processen med kalibrering er gennemført.

Det blev et lidt langt svar, men håber det gav et svar på din anmeldelse.

Mikkel Roed
Testdig ApS

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale denne butik, har handlet her flere gange.
Rigtig gode produkter, der virker som forventet og hurtig levering.

19 de enero de 2026

Hej Jan
Dejligt din ordre kom hurtigt frem og produktet lever op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der ikke så meget at fortælle.

Der ikke så meget at fortælle.
Telefonisk hjælp var perfekt og ligeså bestilling og levering.

3 de febrero de 2026

Lyn hurtig levering
Var næsten på vej 5 min efter afgivelsen af ordren

30 de enero de 2026

Hej Bente
Super at dine varer kom hurtigt frem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og bestille embalage til at sende…

Nemt og bestille embalage til at sende varer til kalibrering, og opgaven bliver hurtigt udført, og varen returneres.

Hej
Det er rart at høre, at du er glad for det serviceniveau som vi praktiserer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig og det er ud fra jeg bestilte 2…

Dårlig og det er ud fra jeg bestilte 2 test og modtog en og betalte for 2stk samt et højt leverings gebyr

Hej Bjarne

Det er beklageligt, at du kun har modtaget én test - skal vi eftersende én hashtest, eller skal vi refundere dig?

I forhold til vores fragtomkostninger på 45kr, så er det den pris vi betaler til Postnord, som vores kunder betaler.

Mikkel Roed
Testdig ApS

13 de enero de 2026

Hej Tina
Super at dine varer kom hurtigt frem.

Super hurtig ordre service

Super hurtig ordre service. modtog ordren dagen efter med posten

8 de enero de 2026

Hej Christian

Nem bestilling på hjemmeside

Nem bestilling på hjemmeside, og hurtig levering af vare. Nemt med retur system når varen skal kalibreres.

6 de enero de 2026

Hej Linda

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.