Testdig.dk Opiniones 3283

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget nem og hurtig service ved Kalibrering af Alkometer. Alt forgår nemt og hurtigt. Vi har for et par år tilbage købt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringse... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak, Mikkel, for en meget hurtig og professionel kundeservice. Det er jeg glad for at se at Testdig er det firma som gør en imponerende indsats for at gøre deres kunder tilfredse og løse der... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Equipamiento y suministros hospitalarios
  2. Tienda de artículos médicos

Acerca de Testdig.dk

Escrito por la empresa

Testdig.dk ApS er en dansk, familieejet virksomhed, der gør det enkelt og trygt at købe medico- og IVD-test samt hospitals- og lægeartikler. Vi er registreret hos Lægemiddelstyrelsen og i EUDAMED som importør og distributør af medicinsk udstyr. De fleste produkter importerer og distribuerer vi selv i Danmark for at reducere mellemled, sikre skarpe priser og bevare fuld kvalitetskontrol. Vi tilbyder også vores egen produktserie, testdig, udviklet i tæt samarbejde med erfarne leverandører.

Kvalitet først. Alle varer gennemtestes på vores serviceværksteder med avanceret udstyr. Vi arbejder efter faste procedurer for præcision, sporbarhed og brugervenlighed, og vi lancerer kun produkter, vi kan stå 100% inde for. Vores sortiment er bevidst fokuseret, så vi kan rådgive ærligt og kvalificeret – også når det ikke er i vores økonomiske interesse at sælge.

Godkendt servicepartner – Lifeloc & Sentech. Vi udfører service, kalibrering og vedligehold med originale reservedele, producentgodkendte metoder og fuld dokumentation, så dit udstyr bliver ved med at levere korrekte, stabile målinger.

Vores sortiment omfatter bl.a.:

• Blodtryksmålere
  • Pulsoximetre
  • Narkotest
  • Alkotjek

Uanset om du er privatkunde eller professionel bruger, får du hurtig support, pålidelig levering og klare produktbeskrivelser på dansk. Vores værdier er simple og konsekvente: kvalitet, ærlighed, brugervenlighed og høj kundetilfredshed. Vores mission er at gøre det nemmere at teste sig selv, når det er forsvarligt – med løsninger, vi selv står inde for, og en service, der følger med hele vejen.

Testdig.dk ApS Support

Escrito por la empresa

Hurtig levering
Bestil inden kl. 15 på alle hverdage og vi sender samme dag.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og venlig tlf hjælp til at finde…

God og venlig tlf hjælp til at finde det rette produkt.
Ingen problem st fonde et telefonnummer.

30 de agosto de 2024

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse. Vi gør vores ypperste hver dag, så det er dejligt at høre.

God kundeservice fra jer

God kundeservice fra jer. Knap så god fra postnord som valgte bevidst ikke at ringe på min dør. men køre igen med beskeden "der var ingen hjemme" Ville faktisk gerne have nogle penge igen fra postnord for ikke at levere varen ordenligt.

23 de agosto de 2024

Hej Gustav

Super telefonservice mv.

Professionel telefonservice, hurtig levering og produktet (ALP-1) virker perfekt.

9 de agosto de 2024

Hej Per
Tak for din anmeldelse.
Det er rart at høre, at du er glad for det serviceniveau som vi praktiserer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig website til…

Nem og overskuelig website til bestilling med gode produkt beskrivelser. Hurtig ekspedition, afsendelse og modtagelse = super tilfreds kunde.

26 de julio de 2024

Hej Iben

hurtig ekspedition …

meget hurtig ekspedition af både fremsendelse af retur kuvert og hurtig tilbage lev. af det indsendte

7 de julio de 2024

Hej Steen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Synes apparatet alt for tit melder…

Synes apparatet alt for tit melder fejl, selvom man måler efter anvisning

13 de julio de 2024

Hej Per

Jeg kan se du har købt en Adapter til LD-575. Men antager at det er en Blodtryksmåelr LD-575 du henviser til?

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trods der i bestilling er angivet…

Trods der i bestilling er angivet afhentningssted sendes det til et andet i en anden by.

10 de junio de 2024

Hej Karsten

Det skal jeg naturligvis beklage - jeg kan godt se at der er gået noget galt med den fragtlabel på vores lager.

Lader til at der er byttet om på de to postnumre 3200 og 3050 ift. faktura adresse og leveringsadresse.

Jeg håber ikke det har været til for meget besvær.

Mikkel Roed

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og venlig service da jeg havde…

Hurtig og venlig service da jeg havde rettelse til min ordre.

31 de mayo de 2024

Hej Sanne

Et godt Information ved produkter

Et godt Information ved produkter
Hurtigt lever
Nemt forstå om hvordan man skal brug
Produkter
Et godt samarbejder med post

27 de mayo de 2024

Hej Michellie
Tak for din anmeldelse.
Dejligt din ordre kom hurtigt frem og produktet lever op til forventningerne.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fandt nemt det jeg skal bruge og prisen…

Fandt nemt det jeg skal bruge og prisen var god.
Desværre blev oplevelsen ødelagt af postnord der i stedet for at leveret i nærboks som bestilt, leverede de til en pakkeshop 3km væk. Ikke lige sagen for en kol patient. Handler gerne hos jer igen.

27 de mayo de 2024

Hej Henning
Tak for din anmeldelse.
Træls at den ikke blev leveret det aftalte sted.

God pris

God pris, hurtig forsendelse.

12 de mayo de 2024

Hej Peter
Tak for din anmeldelse.
Super at dine varer kom hurtigt frem.

Gratis erstatningskuvvert

Jeg havde forlagt min returneringskuvert, og de flinke mennesker hos Testdig siger de bare sender en ny, for at spare mig for køreturen til Nivå.
Kvit og frit. Det er bare flot.

7 de mayo de 2024

Hej Jacob

Nemt

Nemt, hurtigt og bekvemt.

30 de abril de 2024

Hej Allan
Det er godt at høre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.