Utrolig god og hjertevarm service. Man bliver inviteret indenfor af venligt personale, der er klar til at hjælpe med alt fra navne tryk til større sponsor tryk. Det bliver printet og sat på h... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået lavet et tryk på en løbetrøje, hos Tex-Tryk og det blev så godt! De var vildt hurtige og de giver fantastiske kundeservice 🙌 jeg kan klart anbefale dem til tryk til tøj osv.
La empresa ha respondido
Tex-Tryk er et familieejet tekstiltrykkeri med rødder tilbage til 1976. Vi leverer professionelt tekstiltryk til virksomheder, foreninger og private i hele Danmark og har gennem årtier opbygget stor erfaring med profiltøj og arbejdstøj med tryk. Vores fokus er kvalitet, driftssikker levering og ærlig rådgivning. Vi arbejder primært med moderne DTF-tryk (Direct to Film), som giver slidstærke, farveægte og detaljerede tryk på stort set alle typer tekstiler. Metoden gør det muligt at levere både små og store oplag med ensartet høj kvalitet, uanset om det er logoer, grafik, navnetryk eller kampagnedesigns. Vi rådgiver altid om trykplacering, materialevalg og holdbarhed, så løsningen passer til kundens behov i praksis. Hos Tex-Tryk leverer vi blandt andet T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer, jakker, arbejdstøj og refleksveste med tryk. Vi tilbyder også miljøvenlige alternativer, herunder økologisk bomuld samt GOTS- og Øko-Tex-certificerede produkter. Vores kunder vælger os, fordi vi er til at tale med, leverer til tiden og tager ansvar for hele processen fra idé til færdigt produkt. Hos Tex-Tryk er der ingen standardløsninger – kun løsninger, der virker.
Restrup Kærvej 80, 9240, Nibe, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fin service, da mit logo ikke var i særlig god kvalitet, fik de "opgraderet" det, så det ser flot ud på tryk. Kan kun anbefales.

Respuesta de Tex-Tryk
Fik super hurtigt leveret tshirts med det tryk, jeg havde indsendt. God kvalitet tshirts

Respuesta de Tex-Tryk
Jeg har kun rosende ord om firmaet. Selv ved en fejllevering fra en underleverandør, ligger de vandret for at fixe det så hurtigt som muligt.

Respuesta de Tex-Tryk
Utrolig god og hjertevarm service.
Det bliver printet og sat på hurtigt, effektivt og i højeste kvalitet, jeg kan kun anbefale at benytte sig af tex tryk, hvis man ønsker service og produkt af højeste kvalitet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg går til dem med tryk opgaver

Respuesta de Tex-Tryk
Ekstraordinær og Fantastisk god service. Høj kvalitet og utrolig hurtig ekspedition. Tusind tak til Tex-Tryk

Respuesta de Tex-Tryk
Fantastisk oplevelse at bruge dette lille lokale trykkeri. Jeg bor i Nibe og jeg indleverede mit materiale onsdag og hentede igen i dag, fredag. Jeg havde 4 tasker, som skulle have samme "hoved"-logo og hver taske derudover et specielt navn.
Resultatet er FLOT og jeg er godt tilfreds. Utroligt søde mennesker i Tex-Tryk.
Alt i alt en dejlig oplevelse - jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg engang får flere tryk-opgaver!
Jeg er også meget glad for at kunne bruge lokale "butikker" i stedet for at handle på "Nettet", som jeg ellers ofte gør.
Mine varmeste anbefalinger!

Ekspres service!
Jeg var alt for sent ude med noget tryk som jeg skulle bruge til en video. På trods af dette lykkede det alligevel Tex tryk at på produkterne frem til tiden - og dejlig uformel og effektiv kommunikation. Jeg har brugt dem før, og kommer til at gøre det igen. mvh Nicolaj Højer

Respuesta de Tex-Tryk
Vi har købt refleksveste med tryk på for- og bagside. Vestene er rigtig flotte og lever op til vores forventninger. De blev leveret som aftalt, meget hurtigt, og til tiden. Rigtig god kundeservice, hvilket vi oplevede fordi vores veste skulle leveres express. Køge Herreklubber kan på det varmeste anbefale Tex-Tryk.dk

Respuesta de Tex-Tryk
Kanon god service, hurtigt svar på forespørgsel og nu er min pakke på vej.

Respuesta de Tex-Tryk
Fantastisk service, og fantastisk kvalitet! Tusind tak Thomas.

Respuesta de Tex-Tryk
Endnu et besøg hos Thomas og Tex Tryk. Og endnu en gang en fantastisk service og verdensklasse arbejde er blevet udført.
Jeg er taknemlig for at vi har et sted som Tex Tryk med det der gang på gang bliver leveret.

Respuesta de Tex-Tryk
Vi skulle bruge en t-shirt med custom tryk på til vores firmajulefrokost, og den kunne Thomas hurtigt lave til os. Der var stor fleksibilitet og rigtig god service. Vi kan i den grad anbefale TexTryk :)

Respuesta de Tex-Tryk
Jeg har flere gange, i forbindelse med mindre trykopgaver, brugt Thomas fra Tex-Tryk.
Det har typisk været i forbindelse med konkurrencer i udlandet – senest ved RSV VM 2025 – hvor jeg med meget kort varsel besluttede, at min datter også skulle have tøj, der matchede VM-sættet.
Endnu en gang leverede Thomas et resultat, jeg kun kan være fuldt ud tilfreds med.

Respuesta de Tex-Tryk
Fantastisk service og utroligt søde mennesker. Tøj og tryk er af enormt høj kvalitet og holder flot i vask. Kæmpe anbefaling herfra :)

Respuesta de Tex-Tryk
Jeg ringede til Tex-Tryk for at spørge om de havde modtaget mine mails, hvori jeg spørger til en pris på en beskrevet ordre. Medarbejderen siger at han "altså har 200 mails i sin indbakke og at han i øvrigt ikke forstår hvad jeg skriver i mailen".
Jeg svarer at jeg gerne skriver en mail igen, men at jeg da ville ønske at han havde svaret min mail, så jeg havde mulighed for at beskrive tingene bedre.
Pludselig får jeg en anden i røret, da jeg spørger hvad der sker siden der pludselig er en anden der taler, svarer hun: "Jeg fik det her rør hånden og min kollega sagde: Hvis du ikke tager den her så smækker jeg røret på i hovedet af hende".
Jeg står tilbage med en følelse af at være blevet rigtig uretfærdigt behandlet og svinet til helt uden grund.

Respuesta de Tex-Tryk
Har intet hørt fra dem udover en ordrebekræftelse den 8. Juni. Pakken er ikke sendt og de svarer ikke på mine henvendelser. Æv.
Svar til jer:
I havde fået flere stjerner hvis havde svaret på mine to mails eller givet besked om i ikke havde varen på lager. En dårlig anmeldelse er åbenbart det eneste der kan få jer til at give lyd fra jer. Men dejligt ordren endelig er på vej.

Respuesta de Tex-Tryk
Fik superfin service og hurtig ekspedition 😊

Respuesta de Tex-Tryk
Flot tryk, god service & hurtig levering.
Alt i alt en fantastisk oplevelse med Tex-Tryk.
Tex-Tryk hjalp med at designe det flotteste logo til de t-shirts mit team skulle have trykt. T-shirtsne er af lækker kvalitet. Trykket er super flot og skarpt i pæne farver.
Tex-tryk trykkede og leverede med det samme. (Jeg fik sendt til Købehavn)
Under hele processen har det været let kommunikation med Tex-tryk, som hjælpsomt svarer med det samme (:
Tex-Tryk har mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Tex-Tryk
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.