Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig god og hjertevarm service. Man bliver inviteret indenfor af venligt personale, der er klar til at hjælpe med alt fra navne tryk til større sponsor tryk. Det bliver printet og sat på h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at bruge dette lille lokale trykkeri. Jeg bor i Nibe og jeg indleverede mit materiale onsdag og hentede igen i dag, fredag. Jeg havde 4 tasker, som skulle have samme "hoved"-... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet et tryk på en løbetrøje, hos Tex-Tryk og det blev så godt! De var vildt hurtige og de giver fantastiske kundeservice 🙌 jeg kan klart anbefale dem til tryk til tøj osv.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt refleksveste med tryk på for- og bagside. Vestene er rigtig flotte og lever op til vores forventninger. De blev leveret som aftalt, meget hurtigt, og til tiden. Rigtig god kundeservice, hv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo
  2. Imprenta
  3. Tienda de serigrafía
  4. Impresora de pantallas
  5. Tienda de estampadoras serigráficas
  6. Tienda de vestimenta de trabajo

Escrito por la empresa

Tex-Tryk er et familieejet tekstiltrykkeri med rødder tilbage til 1976. Vi leverer professionelt tekstiltryk til virksomheder, foreninger og private i hele Danmark og har gennem årtier opbygget stor erfaring med profiltøj og arbejdstøj med tryk. Vores fokus er kvalitet, driftssikker levering og ærlig rådgivning. Vi arbejder primært med moderne DTF-tryk (Direct to Film), som giver slidstærke, farveægte og detaljerede tryk på stort set alle typer tekstiler. Metoden gør det muligt at levere både små og store oplag med ensartet høj kvalitet, uanset om det er logoer, grafik, navnetryk eller kampagnedesigns. Vi rådgiver altid om trykplacering, materialevalg og holdbarhed, så løsningen passer til kundens behov i praksis. Hos Tex-Tryk leverer vi blandt andet T-shirts, sweatshirts, hættetrøjer, jakker, arbejdstøj og refleksveste med tryk. Vi tilbyder også miljøvenlige alternativer, herunder økologisk bomuld samt GOTS- og Øko-Tex-certificerede produkter. Vores kunder vælger os, fordi vi er til at tale med, leverer til tiden og tager ansvar for hele processen fra idé til færdigt produkt. Hos Tex-Tryk er der ingen standardløsninger – kun løsninger, der virker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt igennem forfærdeligt service

Helt igennem forfærdeligt service - forfærdelig behandling fra sønnen af ejerne, som på ingen måde tager ansvar for en kæmpe fejl som deres medarbejder har lavet og blankt afviser at kompensere for fejlen - fuldstændig uacceptabel respektløs behandling af betalende kunder - her handler jeg aldrig igen og jeg vil på ingen måde anbefale nogen at handle her!

16 de septiembre de 2022

Hej Frederik

Tak for din feedback – også selvom den er kritisk.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager ansvar for fejl, når de sker, og vi bestræber os altid på at finde en fair løsning.

Jeg kan ikke genkende forløbet helt ud fra din beskrivelse, men vil meget gerne kigge konkret på sagen. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få det afklaret ordentligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service på alle måder.

Trykkeopgave af sportstøj med kort varsel før sommerferie. Lynhurtig reaktion fra Thomas.
Leveret som lovet på kort tid. Kvalitet i orden.
Super service på alle måder. Kan klart anbefales!

17 de julio de 2022

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både hastighed, kvalitet og leveringstid sad lige i skabet – især når det haster op til ferie.

Tak for anbefalingen – vi er klar næste gang 💪

Fremragende service

Jeg bestilte et par navneskilte til afhentning. Desværre blev jeg forhindret i at hente dem, så jeg bad dem sende med posten. 20 minutter senere var de afsendt. God og hurtig service.

23 de mayo de 2022

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at vi kunne omstille hurtigt og få sendt din ordre afsted med det samme – det er præcis sådan, vi gerne vil arbejde.

Super hurtige!

Super hurtig produktionstid og levering

Rigtig god pris

Vare som lever 100% op til beskrivelsen

13 de mayo de 2022

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både pris, kvalitet og levering lever op til forventningerne – det er præcis den pakke, vi går efter.

Go' service

Super hurtig levering!

19 de enero de 2022

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at leveringen sad lige i skabet.

En rigtig god oplevelse 😃

En rigtig god oplevelse 😃

Bestilte 2 plakater. Den ene blev desværre leveret i forkert størrelse. Kontaktede kundeservice og fik svar med det samme. De sender en ny i den rigtige størrelse 👍 Tak for en go oplevelse.

1 de agosto de 2021

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Selvom der skete en fejl, er det fedt at høre, at vi fik løst det hurtigt og ordentligt – det er vigtigt for os.

Hurtigt og flot arbejde

Hurtigt og flot arbejde! Kæmpe stor anbefaling herfra!

29 de junio de 2021

Respuesta de Tex-Tryk

Tusind tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både tempo og resultat spiller.

Super fleksibelt

Jeg havde en lidt kringlet efterspørgsel som de ikke umiddelbart kunne leve op til, men de indgik i en dialog med mig og kom selv med idéer til at gøre det billigere - og så tilbød de også en gratis prøve, så man kunne se hvad det ville blive til.

Processen var lang, og det bliver leveringen sikkert også, men det er nok ikke deres skyld og mere coronas skyld og min egen svartids skyld.

10 de febrero de 2021

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at vi sammen fandt en løsning på en lidt speciel opgave – det er præcis sådan, vi gerne vil arbejde.

Og ja, nogle gange tager processen lidt længere tid, men vi gør altid vores bedste for at få det helt rigtigt.

/ Thomas & Linda, Tex-Tryk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig hurtig og god service

8 de diciembre de 2020

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både service og tempo spiller.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Jeg havde en forspørgsel på tryk til en vest man kan bruge når man handler for at folk kan holde afstand og de var så gode at trykke dem uden bøvl ❤️ Jeg er dybt tilfreds med deres service

2 de octubre de 2020

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at vi kunne hjælpe med en løsning, der gav mening i situationen – og uden bøvl.

Kanon service

Kanon service, super flinke mennesker og produktet man får spiller maks 👍🏻

2 de abril de 2020

Respuesta de Tex-Tryk

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget 🙏

Fedt at høre, at både service og resultat spiller – det er præcis det, vi går efter.

Super Service!

Jeg skulle bestille et par t-shirts til mit nystartede webbureau, og var lidt i tvivl om mål, og hvilket format logoet skulle sendes i.

Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål af Thais og alt i alt en super god service.

24 de febrero de 2020

Respuesta de Tex-Tryk

Mange tak for din fine anmeldelse Andrei.

Ikke engang færdig endnu men service gør bare jeg må skrive :D

Ikke engang færdig endnu men service gør bare jeg må skrive :D

Jeg ikke engang færdig med min handler endnu hos Tex tryk, men servicen jeg får er helt urimelig god, selv om jeg sender 100vis af dumme mails og med små svar og opfølgende spørgsmål så der altid et godt svar og seriøst arbejde med det der blir spurt til! :D super service

12 de febrero de 2020

Respuesta de Tex-Tryk

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Og bare rolig – der findes ikke dumme spørgsmål hos os 😉 Vi vil hellere have én mail for meget end én for lidt, så vi er sikre på, at det hele bliver rigtigt.

Vi glæder os til at gøre din ordre helt færdig 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fabelagtigt og kanont firma!

Kanont firma!
Thais tog imod ordren og vi sad sammen og fik designet passet.
Så skete der lige en enkelt lille komplikation, men det var ikke noget et tlf opkald ikke kunne løse og fik så tilsendt de rigtige t-shirts. Det er BESTEMT ikke sidste gang vi bruger tex-tryk!!!!

1 de abril de 2019

Respuesta de Tex-Tryk

Tusind tak for de fede ord – det betyder virkelig meget 🙏

Fedt at høre, at både designprocessen og håndteringen af udfordringen sad lige i skabet – det er præcis sådan, vi gerne vil arbejde.

Tak for tilliden – vi glæder os til næste gang 💪

Super god arbejskraft

Super god service! Hurtig levering. Vil helt klar anbefale hjemmesiden til mange af mine venner og bekendte! dejlig arbejds kraft og nogen fede T-shirts!

30 de enero de 2019

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både service, levering og resultat spiller – og tak for anbefalingerne videre, det betyder ekstra meget.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst firma

Useriøst firma.
Meget lange svar tider
Ubehøvlede og manglende respekt for andres ting.
Mangler faglig stolthed, samt manglende erkendelse herfor.
Leverer et meget dårligt resultat.

8 de enero de 2019

Hej

Tak for din feedback – også selvom den er kritisk.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder hver dag på at levere både høj kvalitet og god service, og tager kritik seriøst, når vi får den.

Selvom anmeldelsen er af ældre dato, vil vi stadig gerne høre fra dig, hvis du ønsker at uddybe oplevelsen, så vi kan lære af det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Upåklagelig service og høj kvalitet!

Jeg bestilte t-shirts hos Tex-Tryk og oplevede både hurtig besvarelse af mine forespørgsler, men også fantastisk og behagelig service hele vejen igennem, samt hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med produktet, og kommer med sikkerhed til at bruge Tex-Tryk til al tryk på t-shirts i fremtiden!

22 de octubre de 2018

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både service, kvalitet og levering har spillet hele vejen igennem – det er præcis det, vi arbejder for.

Vi står stadig klar, hvis du får brug for os igen 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og god betjening. Kanon resultat

Kom med 11 polo-shirts som jeg selv havde købt, for at få broderet vores logo derpå. Fik rigtig god hjælp ift placering af logo, og hvad der så smart ud, ud fra deres erfaringer. Super god pris, hurtig levering. Og super god betjening. Var ovenud tilfreds med resultatet da de kom med posten. Tex Tryk får mine bedste anbefalingen. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

17 de octubre de 2018

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Fedt at høre, at både rådgivning, placering af logo og resultat sad lige i skabet – det er præcis den helhedsoplevelse, vi går efter.

Vi står stadig klar, hvis du får brug for os igen 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hello Denmark - I'm a very pleased customer from England!

I live in London - and I usually buy from local suppliers, but a few weeks ago, I had to attend an important party in Denmark. I had at home in the UK ordered and paid 43 T-shirts with some funny print, but the T-shirts were not delivered at the agreed time, and now it was too late to find a new supplier in London.
I found on the internet the company Tex Tryk – and before leaving, I send the files and the order to Tex Tryk in Aalborg, hoping that my little gimmick could still be reached.
I told them, when I should arrive to Aalborg Airport and I planned to drive directly to the factory to pick up my T-shirts, but Tex Tryk offered in fact, meet me at the hotel, so I still have time to complete my gimmick.
In London, I had only got this service if I had paid a fortune.
Thank you - it was a lovely experience.

1 de marzo de 2018

Respuesta de Tex-Tryk

Thank you so much for your kind words – we really appreciate it 🙏

We’re glad we could help you in a tight situation and make it work while you were in Denmark. That’s exactly the kind of service we strive to deliver.

You’re always welcome back – no matter where you’re coming from 💪

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.