Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har jämfört - och testat - flera städbolag. Tidy utmärker sig gm sin behandling av städpersonalen. Det är viktigt för mig! De utmärker sig också för sitt ”upplägg” med ordning och reda och god kontakt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har varit kund hos Tidy i sju år nu. Alltid så rent och fint hemma efter städningen. Det märks verkligen att någon ansträngt sig extra för att vi ska vara nöjda. Kundservicen gör allt för att hitta ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duktig och noggranna städare som är väldigt trevliga och tillmötesgående när man jobbar hemma vid med hund i huset. Alltid trevlig och proffsigt bemötande när mejl, sms kontakt eller samtal från föret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalen, både städare och administratörer, är noggrann och arbetar alltid med kunden i fokus. Tjänsterna håller hög kvalitet.

1. Servicios de limpieza doméstica
  2. Servicios de limpieza
  3. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Vi levererar hemstädning med hög kvalitet och service i Stockholm och Uppsala. 98%+ av städningarna --> helt utan anmärkning. Personalen --> omfattas av kollektivavtal. Priserna --> konkurrenskraftiga. Bindningstid --> ingen bidningstid! Varmt välkommen till Tidy.nu

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Just a great cleaning service

Just a great cleaning service. Tidy.nu makes our lives easier with a reliable and high quality service. Communication is great and our cleaners have just been amazing. Thanks Tidy.nu!

17 de noviembre de 2023

Respuesta de Tidy.nu Hemstädning

Thank you so much for your kind review we are very happy to hear are having a good experience - and sorry for our late reply!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It is by far the best service company I…

It is by far the best service company I hired. They are service minded and solution minded. They are always helpful and been doing all to make my experience as good as possible. I can recommend Tidy to all that wants a good cleaning company with great service and high quality

14 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very happy with my subscription

Very happy with my subscription, I had since march 2022 approximately
Account manager followed all my needs and assigned us a very good cleaner, she is always punctual and precise.
I always had very good response while contacting support for rescheduling or questions, with quick responses. They are really on top of things and I feel they offer a good service, both cleaning and back office

30 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är väldigt nöjda med Tidy

Vi är väldigt nöjda med Tidy och deras medarbetare. Deras sätt att städa och rengöra gör underverk för en barnfamilj som vår och vi rekommenderar den varmt till andra familjer och hushåll.

3 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De ställer alltid in inbokade städningar

Vi har använt oss av Tidy i över ett år nu och de kommer aldrig enligt avtalad tid. Deras städare är alltid sjuka och då får man bara ett sms att de tyvärr inte kan komma. Har man tur får man en tid en vecka senare, ibland inte ens det utan får vänta till nästa inbokade tid istället. Vi har haft tre olika städare nu, och det är samma sak med allihopa. Är fruktansvärt trött på deras extremt dåliga service och på att vi aldrig får städat här trots att vi betalar för tjänsten. Skulle inte rekommendera dem till någon!

7 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra städning och service från…

Mycket bra städning och service från företaget. Extra plus att de anställda har kollektivavtal, och att de får utbildning i städning från en mycket kompetent kollega.

9 de marzo de 2022

Respuesta de Tidy.nu Hemstädning

Mycket roligt att läsa :-) tack så mycket för fint omdöme!

Bara positivt

Jag har anlitat Tidy i flera månader nu och tycker att det funkar jättebra.

17 de noviembre de 2021

Respuesta de Tidy.nu Hemstädning

Hej Hanna, stort tack, roligt att läsa =)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.