Har jämfört - och testat - flera städbolag. Tidy utmärker sig gm sin behandling av städpersonalen. Det är viktigt för mig! De utmärker sig också för sitt ”upplägg” med ordning och reda och god kontakt... Ver más
La empresa ha respondido
Duktig och noggranna städare som är väldigt trevliga och tillmötesgående när man jobbar hemma vid med hund i huset. Alltid trevlig och proffsigt bemötande när mejl, sms kontakt eller samtal från föret... Ver más
La empresa ha respondido
Har varit kund hos Tidy i sju år nu. Alltid så rent och fint hemma efter städningen. Det märks verkligen att någon ansträngt sig extra för att vi ska vara nöjda. Kundservicen gör allt för att hitta ti... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är utomordentligt nöjd med min städning och med den kompetenta, trevliga dam som utför den. Möjligen börjar det kännas tröttsamt med ideliga utvärderingar. Tro mig, den dag jag är missnöjd hör jag... Ver más
Vi levererar hemstädning med hög kvalitet och service i Stockholm och Uppsala. 98%+ av städningarna --> helt utan anmärkning. Personalen --> omfattas av kollektivavtal. Priserna --> konkurrenskraftiga. Bindningstid --> ingen bidningstid! Varmt välkommen till Tidy.nu
Arenavägen 39, 12177, Johanneshov, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Har varit kund hos dem i 4 år och är alltid lika nöjd med städningen! 🌟 Även de på kontoret är väldigt hjälpsamma om man behöver deras hjälp!
Snabb och bra kundservice, alltid bra städat, så nöjda!
Bra och proffsiga städare, kommer i tid och gör det de ska.
Kan ibland märka att det inte dammsugs överallt. Dammsugarmunstycket går ju inte in under alla möbler och då behöver man använda ett av tillbehören för att komma åt.
Vi har världens duktigaste och mest noggranna person som städar hos oss varannan vecka. Vi är så tacksamma.
Vi är nöjda med både kommunikationen med kontoret och med städningen. Städaren gör ett bra jobb och är trevlig i bemötandet!
Keep up the good work!
Supertrevlig kundservice, väldigt proffsig städning och jag gillar verkligen deras städprodukter
Jag är jättenöjd med städning, planering och utförararen.
Very Good service, very good communication, and it seems good conditions for their employees.
Väldigt duktiga. Har varit kund i över ett år och det har alltid varit en bra upplevelse.
Proffsigt och seriöst företag med duktig och trevlig städerska
Más información sobre otros tipos de reseñas.