Valorada con 5 estrellas sobre 5

2X vlak achter elkaar besteld en beide keren waren de spulletjes binnen 1,2 dagen keurig verpakt bezorgd. 2eX vanwege veel glasverpakking alles in aparte vakjes met extra papier. Fijn hoor. Jammer, da... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos
  2. Tienda de alimentos gourmet
  3. Servicio de entrega de comestibles
  4. Supermercado

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Your one stop shop for food products from all over the world! Shipping through Europe.

2,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling in Portugal niet toegekomen…

Bestelling in Portugal niet toegekomen van Toko Tjin A'foort DHL claimt wel te hebben geleverd, maar ze kunnen van alles vermelden natuurlijk. Staat ons telefoonnummer op normaal belt DHL en nooit problemen, dit is dus weg of niet juist verzonden?? 74 euro waar ik naar kan fluiten zo lijkt het want eerder had ik een bestel probleem op hun site en waren ze heel behulpzaam en gelijk reageren, maar nu zwijgen ze in alle talen. Dit voelt niet oke !!!Ik ken Toko TJIN al heel lang en was er vaste klant in winkel eetgelegenheid, Tjin is er niet meer, maar in welke handen het is gevallen? Heel erg dat je dan zo je geld moet binnen halen en geen verantwoord neemt, sneu! Ik had hier iemand al heel blij gemaakt om een Indische maaltijd voor haar te maken mevrouw komt zelf uit Indonesië en woont hier al heel wat jaren en is al 98 jaar! dat ik haar moet teleurstellen is voor mij nog het alle ergste!

13 de abril de 2026

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf! Vandaag m’n bestelling ontvangen en het was heel netjes ingepakt. Ook mooie selectie van producten (verschillende glutenvrije opties) en snelle verzending! Enigste tip is om op de website duidelijker aangeven wat de ingrediënten zijn, die stond niet bij alle producten aangegeven. Ook ontving ik bepaalde mails dubbel. Maar toch het pakket aankwam, was ik echt super onder de indruk. Raad het zeker aan!

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Placed an order with the shop and 11…

Placed an order with the shop and 11 days later it still hasnt been posted! Seller blame delivery company for not picking up the order but upon contacting the delivery company it became clear that they had no blame. Customer service is horrible and to not much help! Aplication states that for orders over 35 euro you get free delivery but thats not the case, i have placed an order for 50 euro and got charged 30 extra for delivery! Overall verry bad experience! If i had another option for perchasing i would never reorder from them!

1 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

veel duurder dan elders

ze hebben veel dat is fijn. Maar mijn ervaring was niet fijn toen ik zag dat precies dezelfde rijst elders 8 euro goedkoper was.
Heb gemaild en gevraagd om compensatie of andere oplossing. Helaas willen ze er niets aan doen.

De thaise jasmijn rijst kost 18,50 bij Tjins Toko, en in andere winkel slechts 10, 50 . Hoe kan dit?

10 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pokebowl besteld en kreeg een kleiner…

Pokebowl besteld en kreeg een kleiner bakje dan normaal
Denk dat ik de laatste klant was aangezien ik om half 8 besteld en ze om 8 uur dicht gaan
Waarschijnlijk hadden ze nog wat restjes over en dat erin gemieterd
Schofterig iemand aan de telefoon,laatste keer voor mij dat ik daar bestel

15 de junio de 2025

Waardeloos!!

Ruime bestelling gedaan, levering was snel, maar de helft van de producten was bijna een jaar over de datum. Waardeloos en nooit meer!!!

15 de enero de 2025

Achtung: AGBs Mindesthaltbarkeitsdatum

Lieferung OK, Ware leider nur sehr kurz haltbar. In den AGBs steht, es wird für ein MHD mit mindestens 1 Monat ab eintreffen der Ware garantiert. Das wurde auch eingehalten. Trotzdem ärgerlich dass dieser Hinweis nicht offensichtlich dargestellt wird. Wer liest schon die AGBs vor einer normalen Bestellung... Als Weihnachtsgeschenk - wie ursprünglich gedacht - kann ich die Artikel nicht nehmen. Niemand will ein Geschenk dass offensichtlich schon alt ist und umgehend abläuft. Sehr schade! Kundenservice war erreichbar, Artikel kann man nur auf eigene Kosten retournieren.

17 de diciembre de 2024

Onpersoonlijk

Bij het invullen van het adres zijn de gegevens door elkaar geraakt. Dit zag ik pas in de bevestiging. Meteen geprobeerd het weer te wijzigen, maar programma bleef hardnekkig foute adres houden. Toen meermaals poberen te telefoneren, maar vergeefs en op mij. Mails kwam een dag later een computerantwoord dat ze gereageerd hebben. Niets gebeurd. 1 klant minder dus. Heel jammer

16 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beschädigte Ware

Die Ware war vollständig, aber alle Dosen sind verbeult. Ich habe dies vor zwei Wochen per E-Mail beanstandet. Vier Sterne für die Ware, Abzug eines weiteren Sternes für den fehlenden Service. Als Kunde erwarte ich eine Antwort auf meine E-Mail.

23 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles top behalve de THT datums keer op keer

Alles top (prijs, assortiment, levertijd, etc.) behalve de THT datums keer op keer weer bij veel producten. Dit lijkt wel een vreemde misplaatste vorm van zuinigheid door klanten die online bestellen spullen te sturen die nog maar 1 of 2 maanden goed zijn waar je normaliter 1 tot 2 jaar mag verwachten. Als ik in de winkel zelf ben kies ik toch ook wat de beste THT heeft omdat ik dat niet binnen die tijd ga beruiken maar er lang mee wil doen. Nu ben je overgeleverd aan deze webwinkel die af wilt van de oudste THT producten lijkt het wel. Als ze dit niet meer doen kan deze Toko hun omzet verveelvoudigen door hun online klanten juist te verrassen in plaats van teleur te stellen denk ik.

26 de septiembre de 2024

TOPPIE TOKO TIJS

Voor mij eerste keer besteld bij Toko Tijs. Een heel fijne ervaring. Wat hij kookt, het is of ik weer thuis ben bij mijn ouders. Hij gebruikt de recepten van zijn oma en deze smaken echt Indisch. Geweldig Tijs je proeft dat je met liefde kookt. Ga zo door ik kom graag weer bij je terug. Dank Donald.

7 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

gisteren besteld, vandaag in huis

gisteren besteld, vandaag in huis.
alles zit netjes en goed verpakt er zat zelfs een extra pakje bij.
je krijgt e-mails, dat je op de hoogte gehouden word van de bestelling.
allemaal heel netjes en zeker betrouwbaar, ik check namelijk zelf ook altijd trustpilot.

15 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.