Toggler Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toggler M6 ankers en zelfborende gipsplaatpluggen gekocht. Na een hele hoop ellende met hollewandpluggen van andere merken (plaat kapot knijpen met tang, te gladde metalen pluggen die uit het gat vall... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gipspluggen besteld, snapskru. Pluggen zijn prima om plankjes, schilderijen en lampen mee te bevestigen aan een gipswand of plafond. Enige minpunt, gat voorboren op maat 8 is ietwat krap waardoor h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik monteer regelmatig raamdecoratie en sta daarbij vaak voor de uitdaging van holle plafonds. Persoonlijk ben ik fan van de alligatorplug met flens. Dit is een plug die echt goed vast blijft zitten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb toggler sp gipswandpluggen zelfborend gekocht. Hiervoor had ik algemene pluggen die ook voor gipsplaten gebruikt kunnen worden. Het is een groot verschil in gebruik. De zelfborende plugge... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Toggler alligator plugs

Toggler alligator plugs
In de woning gebruiken we de Toggler alligator pluggen om gordijnrails aan het plafond te plaatsen. Ze zitten stevig vast en in 1 jaar gebruik is er nog geen één naar beneden komen. Het zit muur vast

Goede ervaring mee top product!
Groet Geoffrey

18 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit zijn echt de beste en sterkste…

Dit zijn echt de beste en sterkste hollewand pluggen , ben er echt zeer goed over te spreken , de trapleuning er mee vastgemaakt en je kan er gewoon aan gaan hangen!!
Groet Joeri

6 de enero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Klus gefikst!

Het is een geweldig product. Dankzij de holle wand ankers hangt mijn roldeur beter dan met de originele pluggen. En muurvast.

18 de octubre de 2023

Geweldige pluggen!

Geweldige pluggen die een stuk handzamer zijn dan klassieke holle wand pluggen. Plus dat met de 6mm versie je een veel kleiner gat kunt boren dan de standaard 8mm.

20 de septiembre de 2023

Toggler gewoon goed

Ik heb toggler sp gipswandpluggen zelfborend gekocht.
Hiervoor had ik algemene pluggen die ook voor gipsplaten gebruikt kunnen worden. Het is een groot verschil in gebruik. De zelfborende pluggen werken heel makkelijk en boren zonder moeite in een gipsplaat en zetten zich zelfs zonder schroef erin al goed vast.

Hierna kon ik makkelijk mijn dolle wand systeem goed vastzetten aan de gipsmuur.

Daarnaast heeft toggler een goede klantenservice, enkele pluggen miste en deze sturen ze daarna zonder gedoe gewoon op. Ze vertrouwen hun klanten op hun eerlijkheid wat echt een verfrissing is, in de huidige maatschappij.

5 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Gipsplaat Pluggen van Toggler…

Super Gipsplaat Pluggen van Toggler worden dagelijks door mij gebruikt voor het ophangen van allerlei dingen zoals schilderijen, kastjes, tv-muurbeugels aan een gipsplaat muur en bijvoorbeeld lampen aan een gipsplaat plafond. Voor mij geen andere Gipsplaat Pluggen dan die van Toggler.

21 de julio de 2023

Toggler saved the day.

De holle wand ankers van Toggler saved the day. Waar eerst mijn badkamer meubel van de muur kwam vallen bij een plug van een bedrijf wat het beter bij vissen kan houden, komt het nu niet meer los!

De holle wand anker m6 10-95 werkt makkelijk en is supersterk! Aanrader!

3 de julio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.