Toggler M6 ankers en zelfborende gipsplaatpluggen gekocht. Na een hele hoop ellende met hollewandpluggen van andere merken (plaat kapot knijpen met tang, te gladde metalen pluggen die uit het gat vall... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gipspluggen besteld, snapskru. Pluggen zijn prima om plankjes, schilderijen en lampen mee te bevestigen aan een gipswand of plafond. Enige minpunt, gat voorboren op maat 8 is ietwat krap waardoor h... Ver más
Ik monteer regelmatig raamdecoratie en sta daarbij vaak voor de uitdaging van holle plafonds. Persoonlijk ben ik fan van de alligatorplug met flens. Dit is een plug die echt goed vast blijft zitten... Ver más
Ik heb toggler sp gipswandpluggen zelfborend gekocht. Hiervoor had ik algemene pluggen die ook voor gipsplaten gebruikt kunnen worden. Het is een groot verschil in gebruik. De zelfborende plugge... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Toppluggen
Toppluggen, ik werk er in de bouw constant mee, en kan ze gebruiken voor allerlei ondergronden, zijn nog nooit los gekomen!
Heb er eens een haak mee aan een betonnen plafond gehangen, ik kon hier zelf aan hangen (ik weeg +100kg)
Toggler pluggen houden vast
Toggler pluggen houden vast. Dat geeft vertrouwen! Geen paraplu of prop kan hier nog tegenop!
Voor het eerst de toggler anker en…
Voor het eerst de toggler anker en bouten plug gebruikt. Werkt goed. Helaas liet er 1 los waardoor de plaat in de muur viel en ik deze kwijt ben. Had eigenlijk niet moeten gebeuren.
Maar ze werken wel goed. Tv beugel zit muurvast.
Hele fijne pluggen voor holle wand…
Hele fijne pluggen voor holle wand makkelijk in gebruik
De pluggen hebben een goede grip in de…
De pluggen hebben een goede grip in de muur . Lekker om mee te werken
Ik heb de hollewantpluggen gebruikt in…
Ik heb de hollewantpluggen gebruikt in mijn salon om mijn planken en camera's op te hangen! Super kwaliteit, me planken hangen nog steeds!
Top service!
Top service!
Super geholpen door ruud!
Snel reactie terug en zijn berijd je uitstekend te helpen! Super service!
werkt perfect
werkt perfect, heel fijn product en makkelijk te gebruiken. ik gebruik het elke dag een verbouw hele woningen en industriële gebouwen met holle wanden met deze pluggen.
Geweldige service en een aanrader voor…
Geweldige service en een aanrader voor iedereen!
kwaliteit van het geleverde product en…
kwaliteit van het geleverde product en de snelheid van levering maakt alles goed
Toggler gipspluggen (snapskru)
Gipspluggen besteld, snapskru.
Enige minpunt, gat voorboren op maat 8 is ietwat krap waardoor het indraaien van de Plug wat stroef gaat. Daarnaast kan het stucwerk daardoor scheuren.
Verder prima product voor het geld.