Topas Travel Opiniones 1453

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage. Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber. Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Særdeles kompetent turleder. Dejlige vandrestier, med mulighed for fra- og tilvalg, for de der var ekstra udfordret. Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Inde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop været på en 15-dages rejse til Vietnam med Topas, og det har været en helt igennem suveræn oplevelse. Vietnam er i sig selv et fantastisk land at rejse i, men det, der virkelig g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Proveedor de viajes culturales
  3. Agencia de excursiones
  4. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Topas har eksisteret siden 1973. Vores mission er at give dig aktive og autentiske rejseoplevelser med respekt for kultur, natur og miljø.

Topas Travel

Escrito por la empresa

Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer
Et rejseeventyr med Topas er altid en aktiv ferie i fællesskab med andre. At komme steder hen hvor de andre ikke kommer, og hvor du slukker for mobiltelefonen og tænder for dig selv.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En fantastisk tur

En fantastisk tur, vi oplevede befolkningen på tæt hold, meget hjertevarme.
Vores guide gjorde en forskel, fortalte rigtig meget om landet, økonomi, politik
En rigtig god blanding af vandreture, cykelture både almindelig cykel og mountainbike 😀

11 de abril de 2026

Vietnam rejse

Vietnam er i sig selv et fantastisk land at rejse i, men det, der virkelig gjorde forskellen for os, var Topas’ høje professionalisme. Alt fungerede perfekt – fra planlægning og logistik til den løbende kontakt med deres lokale guider. Programmet var gennemført ned til mindste detalje, og alle aftaler blev overholdt med imponerende præcision.

Det, vi især vil fremhæve, er den tryghed, vi oplevede under hele rejsen. Vi har aldrig tidligere følt os så godt taget hånd om i udlandet. Som rejsende skulle vi ikke bekymre os om noget som helst – alt var tilrettelagt og fungerede gnidningsfrit.

Vi er ellers vant til selv at planlægge vores rejser, men denne oplevelse har virkelig vist værdien af at rejse med en så kompetent og professionel arrangør som Topas.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

27 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tur til Vietnam med Topaz.

Turen var perfekt planlagt med aktiviteter hver dag , selv på rejsedage.
Vi boede på gode hoteller og rejste trygt med gode flyselskaber.
Vi havde 2 suveræne dage på fantastisk godt skib i Halongbugten , og var på 2
Skønne kajakture i sikre kajakker der
næsten var umulige at
kæntre i.
Ecolodge var helt utrolig med overdådig morgenmad ,skønne pool områder og udsigter samt fine boliger.
Den øvrige del af rejsen var også fyldt
med
oplevelser : skønne
cykel og vandreture ,
sejlads i Mekong
deltaet ,storbyerne Hanoi og
Saigon ,talrige
restaurantbesøg hvor vi fik god og
anderledes mad ,og lærte at spise med
pinde.
Dette er kun et lille udsnit af oplevelserne men turen kan kraftigt anbefales.

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Turen Vinterekspedition i Ilulissats…

Turen Vinterekspedition i Ilulissats bagland lever op til sit navn. Vi havde en fantastisk rejse i første uge af april, hvor der både er lyst men stadig vinter med hård frost. Vejret skifter meget, men det er også en oplevelse i sig selv. Vandretur i høj sol og stille vejr samt snescooter i snevejr giver kontrasterne. Isbjergene kom ud af fjorden mens vi var på Hotel Icefiord - lige uden for værelserne. Det er vildt imponerende. Super restaurant og dejligt hotel. Turen til Auroa Hytten er dog helt i en klasse for sig selv - minder faktisk om en ægte ekspedition.

1 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

En tur jeg kan anbefale

Særdeles kompetent turleder.
Overnatningsstedet de første 4 dage kan ikke kaldes et hotel. Et ordentligt Indendørs fællesområde kunne betyde fælles hygge efter aftensmaden, hvilket vil være godt for gruppen. Værelserne var noget spartanske. Personalet var super søde.
Opholdet i Santiago var en fin modpol Alt i alt en tur jeg kan anbefale - tak Jørgen

15 de marzo de 2026

Fantastisk vandreferie på La Gomera

Fantastisk vandreferie på La Gomera. Varierede ruter, mulighed for differentiering afhængig af den enkelte deltagers dagsform. Masse er baggrundsinformation. Hyggelig lille gruppe. Engageret og erfaren guide.

15 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har hatt en flott reise til La…

Vi har hatt en flott reise til La Gomera. Vi syns bostedene, særlig de fire første nettene var gode. Hyggelig personale, god morgenmat og fine rom. Jørgen, vår guide, var kunnskapsrik og engasjert, og svarte på alle våre spørsmål. Utfluktene var spennende og variert, men kunne kanskje vært gradert til 3 pga bratt terreng. Turen til og fra gikk også fint, vi fikk god informasjon på forhånd. Vi anbefaler gjerne turen til andre.

8 de marzo de 2026

Kan kun anbefale Topas

Alle mine drømme blev opfyldt på Grønland 23/2 - 2/3 2026
Fantastisk dygtig guide. Alt klappede efter planen, flybiletter, og god service fra Topas, når jeg ringede eller mailede. Fantastik rejsefællesskab. Fantastisk hotel, med dygtigt personale og flot rent og lækker mad.Og sidst men ikke mindst: Grønland, du gav mig det hele.

3 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.